Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 3
AYUMI spune:
Noi am ajuns in Romania si s-au ivit deja problemele.Naoki,fiind mai sensibil a fost internat in spital pentru cateva zile cu o bronsiolita urata.Acum suntem acasa dar ii fac zilnic acasa aerosol.Vad ca a racit si Ryuji.
Imi pare rau ca nu am putut scrie mai devreme.
slippers76 spune:
Ayumi, imi pare tare, tare rau sa aud ca aveti probleme. Sanatate multa puilor, aveti grija de voi.
Ripley, sa-ti traiasca fetele ochioasele. Ptiu, ptiu ca tare-s frumusele. Sunteti o familie minunata.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AYUMI Noi am ajuns in Romania si s-au ivit deja problemele.Naoki,fiind mai sensibil a fost internat in spital pentru cateva zile cu o bronsiolita urata.Acum suntem acasa dar ii fac zilnic acasa aerosol.Vad ca a racit si Ryuji. Imi pare rau ca nu am putut scrie mai devreme. |
Mie imi pare rau ca au aparut problemele. Sanatate multa, sa scapati de ele si sa va bucurati de concediu!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
diwana spune:
Gabriela, frumoasa foc Sara. Mi-a placut ce comod statea pe capacul de la lada cu jucarii
. Vazusi ca a nins?
N-a mai vazut atata zapada Clujul de ani buni, dar eu vreau flori si soare ![]()
Ripley, sunt adorabile fetele tale, ma bucur ca ni le-ai aratat 
Erina sa-ti traiasca fata! Te astept cu mielul pe tine personal
(avem ochii albastri, nu verzi). Stai linistita, sunt convinsa ca stii cine suntem
, dar te asteptam sa ne vezi si live.
Yaya, sa-ti traiasca nepotica multi ani fericiti
. Ma bucur ca n-a mai facut febra Tudor, sper sa nici nu mai faca.
Papanash, sunteti bine dupa cioco?
Cecilia, imi pare rau ca acum te ingrijoreaza ochiul, du-te repede la control ca sa stii o treaba. Sper ca v-au venit gazele si ai putut sa-i faci ceva de mancare lui Cristi. Daca nu, gasesti tu in frigider ceva 
Sabina, sanatate multa Sofiei 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Ayumi, imi pare tare rau ca ati avut probleme. Tin pumnii sa va puteti bucura de vacanta asta alaturi de familie. Sanatate multa 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Yaya, sa-ti traiasca nepotica multi ani fericiti . Ma bucur ca n-a mai facut febra Tudor, sper sa nici nu mai faca. |
Multumesc!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
Buna dragutelor,
La multi ani Veroboroda,Irina C.cu o mica intarziere! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce este mai bun!
Am vazut si eu distractia micilor nazdravani! Abia astept fetelor, sa ne vedem si noi in formula de sase in parculet!
Andreea arati foarte bine! Mi te inchipuiam altfel, Cecilia, mai lasa mama si pe altii sa faca poze, vrem sa te vedem si pe tine!!
Papanash, pana la casatorie (tot la 23 de ani
),am stat in sect 2, mi-a fost greu sa ma obisnuiesc in noua locuinta(stam acum langa Auchan Titan), dar zau daca as mai pleca de aici. Numai din blocul meu arunci cu piatra in trei parculete, si ce parculete…
.
Carpatina, manca-o-ar mama pe ea de fetita harnicuta! Cum da ea cu mopul , sterge praful si amesteca in mancarica! Este o dulce Ioana!
Nici Cristi nu se lasa mai prejos, bravos mama care a crescut asa baiat !
Slippers,foarte draguta si practica portita!
Erina,mama 12 ani?!Eu intru in al sase-lea an de casnicie si mi se pare ca suntem impreuna de multi ani! Sa va fie de bine si sa imbatraniti alaturi de copii, nepoti si stranepoti! M-am indragostit imediat de mobilierul Dariei,bine ca nu a fost si Alexandra langa mine ca nu mai scapam de ea! Sa stapaneasca sanatoasa noua achizitie si sa ne pastrati si noua o felie din tortulet! Sa traiesti Daria!
Rox, sa tociti sanatosi mobilierul si sa aveti gradina visurilor voastre!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
valentina_22 spune:
Betty ce vesti minunate!Sarcina cat mai usoara draguto,iar cele 9 luni sa treaca repede,repede ca sa-ti poti strange la piept minunea!
De admirat taria si ambitia ta!
Gabriela,ma bucur sa aud ca Sara este mai bine si la noi aerosolii au dat rezultate. Nu-ti face probleme in privinta greutatii va recupera imediat, cel putin la noi asa se intampla de fiecare data. Am admirat micuta si dragalasa sahista!
Diwana, Rares ce nazdravanii mai face? II mai este dor de Me?
Papanash si la noi se mai intampla ca Andrei sa de-a iama in dulciurile lasate aiurea de Alex, dar nu a avut niciodata probleme. S-a ales doar cu un periaj zdravan!
Sabina, te inteleg perfect, eu degeaba am luat atitudine in privinta asta, ca tot au primit copii raciti la gradi si iar am reinceput jocul de-a raceala!
Ultima runda a durat trei saptamani si inca mai tragem!

Cecilia,
sa treaca supararea si mergi neaparat la doctor nu neglija, ca nu-i de joaca.
Yaia, sa-ti traiasca nepotica. Ma bucur ca Tudor este bine, sper sa nu va mai de-a emotii!
Ayumi, sanatate baieteilor si refacere rapida!Aveti grija de voi!
Ripley,unde sunt pozele voastre?
In cazul in care din n motive maine lipsesc de la job, urez inca de pe acum sanatate, fericire si numai clipe minunate alaturi de fiintele iubite carpatinei si lui carma !
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
Morgano spune:
Ayumi, multa sanatate puilor. Sa va bucurati de venirea in Ro.
Valentina, pozele sunt link in contul comun.
Multumim de laude, sunt foarte mandra de ele! Cioara.... deh ![]()
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
valentina_22 spune:
Ca sa mai inveselim acesta zi mohorata de martie, pentru toate mamicile, www.youtube.com/watch?v=uKmsMZuN2bw&feature=related" target="_blank">o mica dedicatie , sper sa va placa genul![]()
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu