Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 5
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Nu mai merge cu Povesti nemuritoare? Sau nu mai exista dansele? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Exista, exista, dar s-au citit. Iti dai seama, una pe seara.... s-o gatat destul de repede
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Ana, pt. Miruna-Veveritza incearca Aventurile lui Nils Holgersson (s-ar putea in romana sa fie tradus Calatoriile lui Nils Holgersson) - Selma Lagerlof Singur pe lume - Hector Malot Cuore, inima de copil - Edmondo de Amicis ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Nils Holgersson s-ar putea sa mearga. Sa vad daca o mai gasesc la mama. Cuore si Singur pe lume sunt superbe, dar sunt carti pe care sa le citesti singur (adica din clasa a doua incolo). Cel putin asa mi se pare mie. Oricum, o sa le iau de acasa de la mama, ca mi s-a facut doooor de ele. Sar'na ca mi-ai amintit.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Uau, Moldoveanca! Sa va fie de bine vacanta. Pupam Vladutz cu palarie rosie si pe mamica lui in mare forma.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Dieana, Valentina as merge la dr daca as avea cu cine sa-l las pe Cristi, oricum maine ma apuc sa caut un cabinet...multumesc ca v-ati gandit la mine.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
moldoveanca spune:
Ana,da ai dreptate mami intr-o mare forma de cozonac
mami fericita de Vladut Dominic
valentina_22 spune:
Cecilia, ai PM!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
valentina_22 spune:
moldoveanca, sa va fie de bine vacanta! Am vazut pozicile, cu siguranta veti avea ce povesti mai traziu! Mi-a placut mult Vladut in costumasul acela albastru si m-a impresionat instantaneul facut in fata acvariului. Si sa stii ca nu esti caz pierdut, mie mi-a placut cum arati!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca http://family.webshots.com/album/570562646tIOziS mami fericita de Vladut Dominic |

protagonistiiCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
Saptamana viitoare am programare la analize, trebuie sa fac o analiza care se numeste anticorpi antigliadina. Am dat un search pe net si m-am ingrozit de ce am citit pe acolo. Daca se confirma prezenta acestor anticorpi sunt mari sanse sa fie o forma a boli celiace, ceva legat de intoleranta la gluten. Astfel s-ar explica toate probleme avute inca din copilarie, m-am regasit in multe din simptonele descrise acolo. Voi aveti ceva cunostinte legate de asta?
Abia astept sa fac analiza si sa am rezultatele.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu