Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Dieana, Valentina as merge la dr daca as avea cu cine sa-l las pe Cristi, |
Hai mai Cecilio, si care-i alternativa? Sa nu te duci?
Zic eu ca tre' sa te-ngrijesti si de tine.. nu-ti mai face atatea probleme ca plange fara tine...

(cum oare o sa te-nduri sa-l lasi la tara...?)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Valentina tinem pumnii pentru analiza. Sa iasa bine. Nu cunosc problema dar sper sa fii sanatoasa, fara probleme.
Cecilia, du-te la oftalmolog, nu amana ca nu-i de joaca. Iti spun in cunostinta de cauza.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Ana,da ai dreptate mami intr-o mare forma de cozonac ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
Hai mai fii serioasa!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
gabitz78 spune:
seara buna tuturor.
ana - eu acum ii citesc lui stef peter pan.![]()
betty - 
ai grija de buburuza mica.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
gabitz, ma bucur ca mai dai pe la noi, dar te rog spune-ne ce face micuta Eliza.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Luy, voi ce mai faceti...nu ati mai dat pe la noi, te-a speriat Cristi ca o tot striga pe Mania?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
slippers76 spune:
Gabitz
merci de idee. Ma duc sa caut Peter Pan. Ce face pisicuta? Pupam si pe Stefan.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ANDREEA11 spune:
Cecilia sanatate multa!! Rezolva-ti problema
.
Valentina multumesc de complimet si tu esti o draguta, ai niste ochi superbi. Apropo, cum aratam in viziunea ta???![]()
Erina spune:
Buna seara!

celor care au felicitat-o pe papusica mea!
Astazi a nins cu fulgere si tunete la Piatra neamt as aca nu a prea fost rost de stat pe afara.
Am fost la controlul de 1,5 ani. Totul e in regula. Daria nu a vrut sa stea pe cintar si mai mult a plins tot timpul iar dupa ce a iesit pe hol a plins dupa mine. S-a calmat in drum spre casa mai ales ca l-am luat si pe Matei de la camin.
Pe seara am petrecut 2 ore relaxante cu o mamica tare fina si dulce
.
Acum ne pregatim de somn.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Moldoveanca l-am vazut pe Vladut in fata la Burj Al Arab. Absolut minunat, se vede ca v-ati simtit bine. Asteptam si povestiri cit de detaliate.
Pe mine ma fascineaza big structures astea (pasiune transmisa de la sot). Spune-ne cum era inauntru, ce ti-a placut cel mai mult, cum a fost mincarea.
Diwana, parol ca ochii lui Rares par verzui.
S-amai bagat pe scaun sub birou?
Cit despre intilnire, niciodata nu se stie mai ales acum ca am datorie.
Valentina, 12 years and counting...Mie mi se pare ca au trecut intr-o clipa. Numai cind ma uit pe poze imi dau seama ca a zburat timpul.
despre boala celiaca am citit si eu cind avea Daria vreo 11 luni. Avea episoade diareice si ma gindeam sa nu aiba asa ceva mai ales ca ii introdusesem cereale de putin timp. Inteleg ca tu ai simptome. Sper ca nu sunt dintre cele mai rele ca in rest din ce citisem eu ca ar fi ca urmari ale bolii celiace nu cred ca ai nimic.
Sanatate multa! Mamici si noi trebuie sa ne ingrijim pentru a putea avea grija de copii. Eu o sa imi fac un set de analize, vizita la ginecolog si neapartat dieta-mama ei.
Ripley am vazut si eu frumoasele cretuline
. Sa iti traiasca!!!
Inteleg ca esti fan Scarsdale si eu sunt dar nu mai am disciplina necesara.
Si cum stiti ca imi place sa impart informatii care cred ca ar folosi si altora va recomand produsele Gerlinea. Sunt biscuiti, batoane si shake-uri hiperproteice. Eu am cumparat din Cora. 4 biscuiti au 119 calorii si la 20g de produs au 5 g proteine plus alte minerale.
O sa incerc pe termen lung si va spun.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)