*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)
Raspunsuri - Pagina 4
ramo_cata spune:
am vazut filmulet de nelia...f frumos ...
am vazut si stefan la un anisor imbracat la camasutza cu cravata,care din cate vad a vorbit cu toata lumea ca a fost prin s aproape numai cu manutele pe sus...f frumos tortul...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
am vazut si o andreiuca mica bagata sub scaun ,ce scumpa e cum rade cu guritza pana la urechi....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ccris_ccris spune:
Spun si eu
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI: MARA SOFIA SI PETRU! SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI NOROCOSI!
Si din nou
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE AU ANIVERSAT UN ANISOR PE 13 MARTIE: ERIC, GEORGIOS, SABIN-MATEI!
LA MULTI ANI PUIUTULUI ANIVERSAT PE 14 MARTIE: CRISTIAN!
LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATI PE 16 MARTIE: MATEI CRISTIAN, SEAN ADAM, IULIAN, AMIRA SI ALEXIA TEODORA!
SA FITI SANATOSI, NOROCOSI, SA VA BUCURATI PARINTII SI S-AVETI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN PE LUMEA ASTA!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
natynic spune:
Cuscra 1) Eu din experienta propriului copil zic ca nu ai de ce sa te sperii atat ca se catara David pe canapea, nu-s ei asa fragili ; 2) bagi tu mana in foc ca nu va gusta el never margarina?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
adela achim spune:
naty multumesc de copliment,ma simt si eu tinara,dar nu mai sint asa de tinerica....dar ma simt mai bine ca in tinerete...
Stefan e mai bine,e activ,se joaca,sa vedem ce surprize ne asteapta la noapte...Doamne ajuta sa fie bine!Sa-i mai pun supozitor si diseara?
Voi ce ziceti?Hai ca v-am stresat,dar e prima oara cand e bolnavior si oricum eu sint mai panicata...
Nelia ti-am vazut si eu flacaul de un an,si pe proaspata mamica de ...un an,e dragut-dragut,frumos si tortul....Tinand cont ca sintem din acelasi oras,poate sintem si neamuri....
Oare mai sint printese pe crenguta disponibile pentru cavalerii care tot apar?
Mai vroiam sa zic ceva...oare ce?
natynic spune:
Am vazut Andreiuta! Lasa Cris, te iertam de temele nefacute ca tu mereu pana la urma ti le faci. Auzi, aia rosie pe care sta Andreea mandra-tare e o olita? Si face ceva in ea?
Mai, lasand la o parte ca eu inca nu ma stresez cu olita nici cat negru sub unghie...cu riscul sa radeti de mine...inca mi se pare frig pe jos, eu n-as pune-o pe Iulia cu c*rul gol, mai ales ca a avut si infectie urinara
...dar poate voi, Cris, aveti visul meu (nerealizabil), incalzire prin pardoseala
Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
mai azi am fost varza, confuza rau, de la poezie (cadou) cred, am comis-o si cu randunica aniversata, si cu torturile
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Adela, daca nu are nici febra, e mai bine si vesel, CHIAR nu-i mai pune niciun supozitor!
Si printese sunt greeeu de gasit, ca-s mai multi baietei pe crenguta! Dar cum tu ai baiat frumos, cine poate sti
(Vezi Miky, ce bine ca ai intrebat? Deja ai trei oferte pentru Alexia!)
Naty
ccris_ccris spune:
Si din nou
LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATI CARE IMPLINESC AZI 11 LUNITZE: SASHA, HONEY BUNNY, VLADUT DE URSULET, ALEXANDRA DE ALI!
Si LA MULTI ANI SI RANDUNICI ANIVERSATE IN ZILE DE PRIMAVARA: FRUMUSSIKA SI MARIA! SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI!
Sper ca n-am uitat pe nimeni cu uratul, acum fug sa pun masa c-a venit si randunoiul de la serviciu.
Pup!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
sovietica spune:
Ola!
Nu dati cu rosii, am scutire, mi-e rau de vo 10 zile, se vede ca am fata, sunt "pe invers" cu sarcina, la 4 luni m-au luat greturile, acizii la stomac, migrenele care vin la pachet cu astea.
Nu imi vine sa fac nimic, butoiul e solid, am grija doar sa hranesc/schimb sashonul, in rest, DD cu mila. Gatesc rar pt noi, nici nu prea mananc, in casa e ca dupa razboi, vad ca tolerantza de mizerie si dezordine pt randunoi este nelimitata (adica el n-ar schimba peisajul), menajera m-a parasit pe motiv de orar modificat si prea incarcat la Facultet.
Masina de spalat s-a stricat (am luat alta). Hota s-a stricat (nu am luat alta)
Pentru ca sper ca deja mi-ati iertat absenta, nu ma mai plang . Bine ca Sashonul e un inger de baiat, si imi lumineaza viatza.
La multi ani tuturor puilor aniversati in lipsa mea! Sa aveti parte de tot binele din lume!
Si multumim pentru urarile directionate catre noi!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept