*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)
Raspunsuri - Pagina 5
adrianadana spune:
buna fetelor
ca intotdeauna va citesc... dar mai greu cu scrisul.
dar acum n-am rezistat... Ramo m-as baga si eu la un ginere ca Andru. Mai ales ca sunt nascuti in aceeasi zi.. si olteni.. deci sa ne ai in vedere...
In rest.. toate bune deocamdata, dar eu sunt racita si m-as mira sa n-o pricopsesc si pe Dari..
Si La multi ani copiilor de 1 an si la multe luni celorlalti..
Felicitari Naty pt examen.
Imi pare rau de buba Gecko...sa treaca
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
adrianadana spune:
Multi pupici celorlalte fete si multe felicitari pt copii frumosi. Nu mai nominalizez pt ca sigur uit pe cineva
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
bubu05 spune:
Soviii , sa-ti traiasca baiatul de 11 lunite! nasol cu masina de spalat...vezi daca n-ai gasit filtrul ala? cat despre fata cu curatenia, ti-am zis, asta e chiar nasol...dar poate se sesizeaza randunoiul
Adriana
Naty, pai prajiturile de la cofetarie n-or avea margarina? tu nu papi, dar noi mai papam . Ca si eu sunt anti-margarina.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Am vazut-o si pe nora-mea rotofeie, n-o mai incap nici pantalonii , scumpa de ea! da ma, Naty, pe olita sta ea
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
sovietica spune:
Bubu, culmea, ca filtrul l-am gasit, mi-a zis Bitza unde ar trebui sa fie. Am gasit si o agrafa de par in el!
Dar nu se mai invartea cuva decat cu shuturi, si atunci din cand in cand. Posibil sa fi fost reparabil, dar mi s-a pus si mie pata sa imi iau cu uscator, asa ca am strans omu cu usa sa vina cu bani de masina
Si tie sa iti traiasca Stefu, si bravul de Vladut, cu diploma lui cu tot!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept
cleme spune:
Cu putina intarziere urez:
LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI IERI SI ASTAZI! SA TRAIASCA, SA FIE FERICITI, SANATOSI SI PLINI DE NOROC!
Am vazut toate pozicile, inclusiv cu Luny inainte de nastere, dar, ca de obicei, n-am avut timp sa scriu. Si am o gramadaaaa de emotii, anul trecut pe vremea asta ma internasem sa-mi induca nasterea (si aveam un mare morcov) si mi se spusese ca s-ar putea sa ajung la cezariana. Unde a trecut un an?
De duminica a inceput si Diana sa mearga singurica, si va dati seama ca acum asta face toata ziua prin casa si afara. Si astazi facem si vaccinul, sper sa nu aiba reactii negative dupa.
Gecko imi pare rau de busitura, stiu ca nu e de ras dar parca te si vedeam toata pe gresie
Ufff am citit tot dar am uitat, asa ca-mi cer scuze pt pers nenominalizate
la toata lumea
luny spune:
Am vazut Stefan de 1 an si Andreea dragutza calare pe animalutzul ei
am bucatarit pana acum cu iub, o ciorbita cu perisoare de piept de pui, inclusiv ptr Mufa ptr maine, si o salata de beof12
in acest moment, Mufa se tavaleste pe jos, pe burta si se trage in spate, miorlaind si tipand la mine ca i-am luat din mana un pix!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Am inceput sa mergem!!!!!!!!!!!!!!
Azi a luat-o serios la pas... Imi vine sa-l mananc...
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
frateee, Sovi, ce nasol sa-ti 'cada' 2 electrocasnice odata, ghinion curat!!
Bravo, Diana mergareata!!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C Am inceput sa mergem!!!!!!!!!!!!!! Azi a luat-o serios la pas... Imi vine sa-l mananc... Valentina si Matei (10.04.2008) |
Felicitari, Matei-rotofei!