*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Voi ma bagati la cheluiala Pai noi inca ne mai serbam lunar desi am implinit un an ???? Bine, bine...fie, dar "subtire" ca asta e rasfat de-acum :

si multumim pentru urari
La multi ani Mara si Petru, sa cresteti mari , frumosi, sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti noroc cu carul!

Pupici multi bebelusilor aniversati azi si La multe lunisoare!
Vladutz aseara a cam cazut si si-a cap spart arcada iar azi s-a trezit cu ochiul umflat de ziceai ca-i Doroftei dupa meciul pentru centura Acum e bine, s-a dezumflat dar am tras o spaima de zile mari
Tonicam luat ghete/pantofi pt Vadutz de la Happy Baby, model cu arici care se desface mult sa intre piciorus grasut
Zoze citii gazeta si eu cu ocazia asta si mi-a placut povestea mult...o sa aiba sufletelul de auzit povesti frumoase toata copilaria la asa talent Eu ziceam acolo unde n-ai inteles tu ce vreau ca din textul in germana dat de tine nspe pagini si caitole in urma tot ce am inteles e ca " e automat si de poliester" daca te ajuta cu ceva !
In rest restante multe iar la mine, adunate din motiv de curatenie si mancare si arcade sparte si proasta dispozitie ...ma duc sa fac curat dupa butoi, ca tot sunt in mana

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Felicitari Matei grasut de Valentina pentru primii pasi, are mami ce papa la tine
Si uitasem de Vladutz de Bubulina sa-l pup eu pe el, ce curajos e Si spune-i mami ca, concursurile se castiga pe rand...nu-i frumos acelasi copil sa le castige pe toate

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo arcada de Vlad accindentat...cum a reusit?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ne-am intors,facem iar pizza,desi mie mi-a ramas gandul la ciorba de curcan-de la pranz..si-am facut si-o farfurie de mere de-alea in sexoase

Iar ati scris in dusmanie..

Alice doar mi-am inchipuit cum il indesa Thea pe Petru cu toate cele Pupa mama pe ei de pui mici si scumpi! Bai..am muriiit!!Io nu-ti vazusem floricica din ghiveci!

luny-poti face ceva?! Nu cred!! Cam asa merg lucrurile pe la noi..

Il vazui pe Stefan cu tortuletele,cravata de Domn serios si..pe mami lui frumoasa si TANARA!!
Adela-37.6 nu-i febra,nu-i mai vari paracetamol in fundulet!sa fie bine!

Oana ai un baiat curajos! Da-i un pupic de la mine si de la Mihai-eu nici n-am vazut copil de varsta lui,sa nu planga la intepat!

Miha ai un sot norocos-e minunata poezia!

gecko sigur nu te-ai pravalit intentionat,ca sa-ti tragi scutire?!!..Bai..imi pare rau ca te-ai contuzat!sa treaca durerea si..vad ca puterile mele,demne de mama omida-ies la iveala-ati ajuns la cezariana

mikydoozza iti trimit un PM cu detalii despre poze

Heeeei..papacioasaaaaa!!!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine-astept cu nerabdare pozici noi(intre timp le-am mai savurat pe cele de la botez si nastere)!

Catalina(tonic)!Ohooo..ce pofta mi-ai facut cu ciulamaua

Maama Nelia-baiatul tau face parte din categoria machomenilor!!

V-ati hotarat-cine cu cine se cupleaza?!

Ioana-toate bune!

Ramo si-al tau face parte din clubul rautaciosilor,mey?!

Ehee..Si ce Andreiuta frumoasa mai vazuuui!!S-a cam domnisorizat..S-a lungit si subtiat!si mamica!

Bai ce de surprize azi!!Sovi burtica draga si cu greturi,si migrene,si copil cuminte foc!!Sa fuga repede rautatile alea si sa intri in perioada energetica
Moama ce ghinion ati avut cu aparaturile.....

Adriana sanatate mamico!

Cleme va tin pumnii sa treceti usor peste vaccin si..URAAA!!pentru mergareata mica si dulcica!!

Woooow!!!Felicitari Maaateeei!!-Si tu brutus?!

Muahahahaha...muahahahahaMimoooo..nu eu am cerut traducerea,ci Ioana!! Deci nu eu am luat-o pe uleiVaaaleeeu ce ma distrasi!!
Ce talent fata,ca io inca mai cred ca-i o farsa Sarutmana de aprecieri-daca voi vedeti talentul undeva acolo..inseamna ca ceva o fi..

Fug sa imbaiez un mic si iubit!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

A alunecat sau s-a dezechilibrat si a cazut ca si de milioane alte dati numai ca de data asta a nimerit muchia sertarului de la pat, pe cantul ascutit ...sertarul acela desi inchis, are muchiile in afara..asa-i modelul lui de pat cu sertar care este Asta este, sper ca o sa invete si el odata si odata cum e cu mersul si nu cu alergatul...ca sa nu mai vorbesc de uitatul pe unde calca , ca trece ca buldozerul prin jucarii si peste tot ce-i iese in cale

poze

Mergi la inceput

Erata Ioana draga, e ceva automat din poliester
Zoze ce sa fac ma daca fetele astea imi dau sa beau in fiecare zi???? Ma mai mir ca si-a umflat copilu' ochiu'
Hai ca v-am pupat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zoze, mai, traducerea mea sigur nu e cu" automata" si ce mai zicea Mimo, "poliester". Sau o fi??? E vorba despre o trici, dar oricum nu mai conteaza ca am achizitionat-o deja. O trici Kettler Happy Plus.
Mimo, pupa-l pe Vladut, imi pare fff rau! Sa nu se mai repete. Eu sunt cu inima cat un purice cand se urca pe canapea in picioare si isi da drumul cu toata greutatea lui de apr. 12 kg!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumim pentru urari si dam de baut ca am implini 11 luni!!!!

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La mult ni si din partea noastra puilor cae s-au sarbatorit ieri si zi! Va pupam cu drag!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fac si eu o scrisorica din amintiri.
Stela, te inteleg si singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa vb cu el si mai ales sa nu mai faci nici tu nimic, decat pt Tea si gata.

Bubu, m-am distrat tare cu ojitul:)))

Am vazut-o pe Iulia cum zice ea ma ma ma

Pup Vladutul accidentat, l-am admirat pe Mufa la 1 an, sa traiesti o mie de ani....si m ras de m-am prapadit la faza cu punga din capul lui tati:))).

Gecko, ai mama grija pe unde calci, pup si pe tine sa-ti treaca. L-am vazut si pe Matei de Valentina, un scump

Am mai vizionat si poze de Nicol f frumoasa cu rochita ei scurta

Mai stiu, dar nu-mi amintesc

aaaaaaaaa, pup cretul tuns de ioana si pup toate randunicile , in special pe Zozelina bibilina

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput