*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)
Raspunsuri - Pagina 19
tonic spune:
La asta cu suparari de familie nu ma bag Naty, cel mai bine da ignore. Eu sunt un pic mai directa cu cei apropiati si le zic ce vreau, iar ai mei sunt departe, ne vedem rar, nu avem cand sa ne certam.
Da' poate-i trece si se rezolva. Pup.
gata plec la papa.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
mihatp spune:
bai, ma terminati! daca e cineva justificat sa-si faca capu' mare cu evolutia psihica si psihologica a copchilului sunt eu! ca pot da vina pe defectul profesional! mimooooooo
mimooooooooo
![]()
am glumat, da? Vladut e super, si un dulce foc! ce fain s-a certat el cu voi, imi venea sa-l mananc!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
zozela spune:
Faaataaa..Ce copii frumosi vazuuui
De discutii nu pomenesc,doar de copii-si incep cu fetele:
Thea de Alice e grozava! Am revazut-toate pozicile-nu pot sa cred cat au crescut puiutii nostri!!
Am revazut si filmuletele mimonixei,si pozicile butucicai-nu l-am auzit pe Vlad pt.ca nu m-am putut craci pe sub birou sa infig castile-dar am o banuiala ca suna ca Mihai..Gesturile,mimica-asta sugereaza-va arat io!![]()
baiatul si fata mamei!
Andrei al butucicai ma termina cu buclele lui
Si-i atat de vesel si carnos-mai ca-mi vine sa-l gust
! Ma'sa luuuiii??!
Mimo diseara te invit la program pishulesc!!![]()
luny si Mihai tot cam asa se trezeste..Rar sare de 8
..Dar doarme vreo 3 ore peste zi.
Bai hai ca eu scriu din aduceri aminte si nu-i bine..
Va pupezesc pe toate-fara exceptie!!
Fug sa capitolesc,capitol nou![]()
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mihatp spune:
naty
, uneori ne calca pe bataturi, dar sunt ai nostri, si noi ai lor. suntem asa azi (destepte si frumoase
) in mare parte datorita lor.
si vine el si soarele. sa te uiti printre cepuri sa vezi cand apare
, sau mai bine iesi de acum ca se vede mai bine de afara.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
zozela spune:
Mihaaa..help me!
Mihai creste!!
zozela spune:
Nicol-sarutmana!
Simo cum fu la vaccin?!
La al meu copil i s-a pus pata pe ma'sa
O striga-zi lumina-de parca ar fi sfarsitul lumii
In rest..tot cum povesteste si Mimo-trancaneli bebelusesti
Mihai creste!!
gecko spune:
mimo, atat timp cat nu esti linistita mergi si investigheaza. Si cu siguranta cineva in domeniu te-ar putea invata care e cea mai buna abordare, cel mai bun mod de comunicare etc.
bitza, eu cred ca trebuie ca ii acorzi timp Antoniei. Las-o sa mearga sprijinita cat vrea ea si isi va da drumul atunci cand se va simti EA pregatita. Asta nu inseamna ca sa nu ii iei jucaria aia. Dar sa nu ramai dezamagita daca nu va sari sa o foloseasca imediat in scopul dorit de tine. Patrick a avut locomotiva de la Vtech. Nici nu am desfacut-o bine ca sotul le-a si pus pe copil in pozitie ca "sa-i arate" cum se merge cu ea. A urlat Patrick din toti rarunchii asa ca am pus piciorul in prag sa lase copilul in pace. Vre-o luna s-a invartit Patrick in jurul ei...a apasat toate butoanele de visam noaptea melodiile, apoi a inceput sa se ridice in picioare sprijinindu-se de ea, apoi a lasat manutele si statea fara sprijin langa ea si atunci cand s-a simtit el pregatit a pus mana pe coarne si a trecut la impins. Eu sunt de principiul ca daca nu sufera copilul de ceva si nu are nevoie de o interventie rapida si profesionista (gen kineto) atunci e bine sa il lasi pe el sa isi descopere limitele.
Ca am citit-o pe Ramo ca nu i se pare cine stie ce jucaria aia, eu am cumparat un avion de la Vtech si am ramas tare dezamagita. Mi s-a parut un fel de ruda saraca si amarata a celorlate jucarii...dar Patrick...sta si jumatate de ora frecand-o pe toate partile si apasandu-i cele 6 butoane disponibile. Nu degeaba scrie pe ele varsta lor...or fi avand ceva mesaje subliminale...numa de ei descifrate.
Claudia, a fost un subiect la "Parintii intreaba" despre dat cu capul...bine-nteles ca a iesit varza pe subiectul respectiv. Citind prin carti zilele astea dau de un subiect exact pe tema asta...si sa vezi...zice ca e chiar frecvent intalnit (5-15% din copii fac) si ca apare la copiii sub 4 ani si ca trebuie asigurati parintii ca de obicei dispare obiceiul in jur la 3-5 ani si ca trebuie evitata atentia excesiva sau pedeapsa. Se recomanda sa i se distraga atentia copilului de la activitatea respectiva sau parintii sa ignore in mod activ (evident pt copil) comportamentul respectiv. Tot ce mai scrie la carte e ca este intalnit si la cei cu dizabilitati in dezvoltare sau la cei cu deprivare emotionala. Acum sa stii ca initial m-am ferit sa iti scriu ultima propozitie tinand cont ca Bogdanel merge la cresa. Dar am zis ca nu ar fi corect...asa ca am scris-o...dar iti subliniez ca deprivarea aia emotionala nu se refera nici un moment la situatia lui.
Acum din experienta proprie, luminata de cititul prin carti, aseara Patrick se pune pe explorat casa. Ajunge la usa de la laundry (care intotdeauna este inchisa pe motiv de detergenti si alte pericolele) bate de vreo doua ori cu mainile in ea dupa care da si cu capul...BANG...i se pare interesant, scoate sunet fain si nici nu doare asa de tare asa ca se apuca si tot da cu capul in ea (de vreo 10 ori). L-am vazut, nu i-am zis nimic, am luat o jucarie in mana si am inceput sa o butonez si repede a uitat de spart usa si a venit la mine. Daca ii spuneam NUNUNUNU atunci sigur continua, caci exact asta face cand ii spun NU la prinza, la aragaz etc. De fapt acum se duce spre locurile interzise, intinde mana fara sa atinga si se intoarce cu fata spre mine asteptandu-si NUNUNU-ul (in imaginatia lui asta fiind startul la prostii).
tonic, cu iertaciunile de rigoare...poti sa ma picuri cu ceara dar eu nu imi amintesc sa fi vazut poze cu Luca si Antonia...plisss...nu de alta dar oi ajunge in Bucuresti si m-o trage Antonia de maneca si nu oi sti de unde sa o iau...
ramo_cata spune:
luny andru meu se trezeste la 7.30-8 uneori la 9...
claudia merci vad ca si lui andru ii place jucarioara...ce s-a mai plimbat cu ea prin camera,l-au atras cel mai mult cifrele si literele...mai andru nu se da cu capul de nimic dar nici cu poponeata de pamant...
oau vladutz 4 maselute deodata...pai deaia mami mimo nu are baietu'pofta de mancare...
certaretule
bitza eu jucarioara am comandat-o pe net la quelle,costa 60 ron dar cu taxe postale a ajuns la 80ron...
diana cumintica...
nicol 
am vazut o scumpa mica care pleaca la plimbare...alice ce ajutor ai tu acolo...da si cu aspiratorul,papa si singura
...
naty de ce intrii in butoi?...gat am citit de ce ...
...ma bucur ca iulia e bine...
criss nici eu nu am reusit asa ca am apelat la one true media....
si zozeliciu...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
zozela spune:
Si Mihai se loveste cu capul de diverse obiecte-de geam-cel mai des,si numai daca vede ca nu-l doare.Acelasi lucru l-am citit si eu,gecko-dar pe net
Merg sa citesc mai atent,din urma..
Haideti cu 20-ul sa pun link de capitol nou!
Mihai creste!!
Simo27 spune:
Scuze ca nu am mai intrat sa scriu cum a fost cu vaccinul,dar am fost la spital la o fina ca a operat-o la sanul drept de un chist mare
!saracuta,se simte bine,putin slabita.si are acasa o fetita mica,care tot zice:"a mami,a mami..."
!
Asa,cu vaccinul fu fff bine,Sam nu a plans,numai a tipat cand i-a bagat acul,atat!se vede treaba ca sunt eu cam panicoasa si cu fluturasi la cap
!A facut si nani,nu are deocamdata febra,papa bine ,e activ,nu il doare piciorusul!
Va
pe cele care v-ati gandit la Barosanel!
Nu am citi nimic,sper la noapte sa recuperez![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008