*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)
Raspunsuri - Pagina 18
tonic spune:
M-a auzi Naty si-a venit.
Nici la mine nu merge Kidex-ul, dar daca e frumos poate=l pacalim pe tati si mergem si noi duminica. Eu cu fata la Kidex si el cu bb la Expo Politie ca-i in Herasttrau.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
neliaCris spune:
BUNA RANDUNICI...azi bb mi-a tras teapa si mi s-a culcat in oras si acum doarme de la 3 juma
Mai stiti de mine ca am inceput dieta?ei am 59 jumate...nu am slabit prea mult pentru ca e mai sanatos...dar merem inainte..
Adela,sibiu sibiu sau limitrof?![]()
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
ccris_ccris spune:
Cum faceti voi de reusiti sa puneti filmulete pe webshots? Ca mie imi spune ca sunt prea mari si nu le poate incarca. Cat de scurte trebuie sa fie?
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mimonix spune:
Tonic si Ioana eu nu-s linistita in ceea ce-l priveste pe Vladutz pt motivul ca nu "vorbeste" iar prin vorbit eu nu inteleg ca trebuie sa-mi povesteasca ce a visat Doamne fereste , ci acea lalaiala, repetitie de silabe, specifica varstei...mamamama, tatatta, nananna, lalala....NIK! Zice si el ceva , mai mult pe baza de ghe, ge...gigea (nicio legatura cu mangaiatul), gegeca , gigi, sau...etete, iete...iarasi fara legatura cu uite (zic eu
) ...sau zis, zic, se,sss...d-astea! ENNN este clar NU sau Nu vreau...asta e clar folosit ca protest
Deci, din cauza ca nu vorbeste ma straduiesc sa determin normalitatea lui analizand alte aspecte...interactiune, comunicare, analiza, repetitie, imitatie...
si aici ma cam incurc pentru ca nu ma prea pricep...de exemplu nu face pa! nici picat cu ceara, dar face bravo daca zici bravo...daca zici nu-i voie, da fuga la priza
Acolo e " nu-i voie"...stie unde-s ochii, unde-i fluturasul, unde e masina, aduce obiecte daca ceri (dar nu multe ca se plictiseste)....dar nu stie care-i mama, care-i tata...ciupeste, trage de par...se teme de leagan, de calut, de tot ce-l misca involuntar....in concluzie, nu pot trage eu o concluzie de capul meu. Nu putea si el sa lalaie cuminte si nu-l mai investigam atat 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
tonic spune:
Acum am vazut ca e suparata! Vedeti voi, daca ati baut vinul si ati mancat muraturile, aveti loc in butoi, ia sa fi pastrat ceva, era butoiul plin si voi afara.
Imi pare rau, te putem ajuta/consola cu ceva?
natynic spune:
Iulia e bine dupa vaccin, doar ca afost ff agitata peste noapte, drept urmare insa a dormit mai mult dimineata si acum e bine (Luny, Iulia are ceas in stomac la 6.30 maxim 7, cere lapte, il bea si DACA AM NOROC mai adoarme pana la maxim 8-dar asta e un noroc, adica o exceptie...Cum insa seara la 21 sforaie, ar fi culmea sa ma plang)
Gecko, unde sa fac curatenie, in butoi? Pai eu sper sa fiu pasagera, Jianii e prima si ultima, ea face curat, ea stinge lumina cand s-o hotara sa iasa...![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Acum am vazut ca e suparata! Vedeti voi, daca ati baut vinul si ati mancat muraturile, aveti loc in butoi, ia sa fi pastrat ceva, era butoiul plin si voi afara. Imi pare rau, te putem ajuta/consola cu ceva? |

Nu, draga mea...Doar sa-i bagati mintile in cap si sa-i aruncati pe geam orgoliul lui taica-miu dar aiasta nu se poate
Ca de unde ma temeam ca voi face pe mediatorul intre el si randunoi, m-a scos din sarite in asa hal ca acum face randunoiul pe mediatorul intre mine si el

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tonic spune:
Mimo, al meu face Pa, da' bravo nu, or fi complementari?
Oricum ti-am spus, pt linistea ta cel mai bine e sa mergi. Iar o pb, daca exista, se rezolva cu atat mai repede cu cat se trateaza mai devreme. Iti doresc sa fie doar una imaginara! Nici
BB Oaca nu vorbeste mereu, dar cand il apuca tine conferinte, intr-o lb proprie, e adevarat, dar spune tot ce are pe suflet, si restul prin somn ca sa ma sperie pe mine.
Ce doarme puiul meu, de la plimbarea prin ploaie cred.
Ma duc si eu sa pap ceva, ca am sarit pranzul din cauza de programare la cosmetica pt defrisare si ma cam rod soarecii in stomac.
Pupici pt mamicile necajite si revin in nocturna!
mimonix spune:
Ofof...pai Vladutz numai Nan a baut de cand se stie si n-a avut nimic pana acum ...dar nici cu mancarea n-am avut probleme ever...oi vedea eu ce fac
Va multumesc pt raspunsuri 
Alice habar n-am cum e cu vaccinul bun-rau , doar ca doctorita cu care am vorbit dimineata nu e medicul de familie si m-a intrebat daca l-am vaccinat, i-am spus ca nu si ROR si d-aia si-a dat si ea cu parerea ca ROR e una si Priorix e alta...eu una habar n-aveam ca exista pe piata si un vaccin pe nume ROR, cred ca despre asta era vorba cand aparusera zvonurile alea ca ROR nu mai e obligatoriu ...lumea se referea la vaccinul cu acest nume si nu la vaccinarea propriu-zisa...d-aia am zis sa va spun si voua , sa stiti
Am vazut si eu cum alerga Tea
si am vazut si poze cu mamica si fetita de ziua fetii
Ti-ai scos motul de parc si "ti-ai tras" fata de profa ![]()
Clau am uitat sa zic si eu ceva de teoria cu barbatul roman ca tare ma roade problema asta...la voi functioneaza bine vad modelul "sa-i dam cezarului ce-i al cezarului"
si apoi sa-l punem la treaba ...corect! Dar mie nu-mi convine nici teoria asta, ca-s mai ciufuta din fire...adica mie ce-mi da nene cineva ceva ca sa fac treaba prin casa??? Ofof...si nici ca pot sa stau cu aragazul nespalat 3 zile numai ca sa-i pice lui fisa, ca nu pot
Sa zic si eu ca duminica (DUMINICA
) s-a trezit el sa repare chiuveta la baie , motiv pt care a stat sub chiuveta juma de zi si mai strang si azi dupa el cate o cheie, cate o surubelnita...uitate langa masina de spalat, in spatele chiuvetei, etc etc 
Nu-i corect, na ca v-am zis-o si p-asta ![]()
Hai ca s-a trezit Vladutz...i-o fi scazut glicemia? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
neliaCris spune:
mimo,sincer nici al meu nu prea e as in vorbit...zice tata dar nu cand e sotul langa,deci asa din greseala,caca la fel fara sa faca sau sa vrea sa faca...stie unde sunt ochii...dar nu spune..nu imi aduce obiectele....oare sunt eu devina?canta el ceva pe limba lui,face cu mana tai tai...cam putine....bine ca e sanatos...singurul lucru de care sunt mandra cel ma imult de el:e ca doarme singur cand ii este somn la amiaza in patul lui (o canapea extensibila fr joasa)se suie fara probleme si se da jos cu spatele de pe orice pat si de pe orice canapea...deci poate copiii nostrii sunt pe lozinca:TAC SI LE FAC...ca e mai sigur...
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor