*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (227)
Raspunsuri - Pagina 20
gecko spune:
inca una si ma duc
...
mai cu barbatii astia, e adevarat ca nu suntem noi platite sa facem toate alea dar nici daca stam toata ziua cu gura pe ei tot nu ajungem la liman
barbatu'meu si aspiratorul...mare dragoste intre ei, dar eu am tinut-o pe a mea, eu dus gunoiul si dat cu aspiratorul nu mai fac. Intr-un final a trebuit sa se declare invins (dupa ce l-am amenintat ca ii tai portia la altceva
). Doar ca a aparut o noua problema, dupa ce aspira lasa scula in mijlocul casei. Pai la ce imi foloseste mie ca e casa luna daca tot nu pot deschide usa...asa ca iar am inceput cu datul din gura
...dreptate nu mi-a dat nicicum ci a tinut-o pe a lui...ca sunt nesatula...ca mi-a oferit un deget si vreau sa ii iau toata mana. Asa ca am renuntat a-l mai toca marunt si m-am dus diafana la el cu o carpa in mana si i-am zis "Nu te duci sa stergi praful pe aspirator?"...el socat "De ce?"...eu diafana "Daca tot l-am transformat in piesa de mobilier atunci sa arate frumos in mijlocul casei."
Altadata...eu cu un mileu (crosetat de bunica'sa) si cu o vaza in mana..."Nu pui astea pe aspirator te rog?"...el socat "De ce?"..."ca sa arate mai bine noua masa din hol
"
sosetele...prietenele mele...peste tot...oricand/oricate...lui nu ii pasa. In urma cu cativa ani are de facut un drum scurt cu maicasa pana in oras. Pleaca/vin in jumatate de ora sunt acasa. Se descalta etc si sosetele le lasa in mijlocul biroului. Sa-mi plezneasca vena-n gat. Dau cu gura pe el...el se scoate ca doar jumate de ora le-a purtat si ca pleaca imediat de acasa etc. Maica'sa ii tine isonul...sa innebunesc. Ii zic ca daca tot sunt asa curate si le va lua imediat atunci i le pun pe spatarul de la scaun. Bine-nteles ca nu le-a mai purtat...bine-nteles ca au stat pe spatarul scaunului mult si bine...bine-nteles ca de fiecare data cand ii atrageam atentia mi-o taia scurt ca sunt curate si ca le va incaltza chiar azi. Dupa vreo luna de sosete pe post de decoratiuni i le shuntesc din birou si i le bag in fata de la perna. Trec vreo 3-4 nopti (timp in care a dormit cu capul in perna respectiva) si intr-o seara se chinuie barbatul de zor sa isi aseze perna...ca are galme. Sesizeaza ca e ceva inauntru, baga mana si scoate sosetele. "Ce-s cu astea aici?" Ii explic teoria mea cum ca daca sunt atat de curate si ii sunt atat de dragi m-am gandit sa i le aduc aproape sa ii faca somnul lin...logic ca s-a oripilat...dar finalul este ca nu mai are pretentia ca o soseta purtata este curata...inca isi lasa sosetele aiurea...dar baremi nu protesteaza cand i le arunc la spalat...asa sunt eu...ma multumesc cu victorii mici![]()