Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
anamona spune:
tzitziri,sper sa ne mai rabzi un pic cu tema de azi...
la noi ora de fizica era una pe saptamana ca la uman....dar mai rau, la muzica daca stiai si altceva in afara de cantat erai cam paria asa...la moda era sa chiulesti :))) cine vroia invata pe sest dar tot notiuni basic ca altceva nu aveam la dispozitie:)))
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona tzitziri,sper sa ne mai rabzi un pic cu tema de azi... ![]() la noi ora de fizica era una pe saptamana ca la uman....dar mai rau, la muzica daca stiai si altceva in afara de cantat erai cam paria asa...la moda era sa chiulesti :))) cine vroia invata pe sest dar tot notiuni basic ca altceva nu aveam la dispozitie:))) |
Sa recunosc, sa nu recunosc...am terminat mate-fizica
Deci 'oi fi facut eu doua ore de fizica pe saptamana si invatam la vremea aia....dar totul s-a dus
Voi continuati...ca va urmaresc
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
AlexaM spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaia.nevia
BA VREAUUUUUU, BA VREAAAUUUU! si cu tzitziri, daca vrea, si cu cine se mai baga!(da io vb serios, chiar vreau sa merg) Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
si io...si io
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Nocom spune:
Buna seara
De data asta chiar avem o veste proasta
Daria este suspecta de astm. NU este un dignostic confirmat inca, insa problema este mai complicata caci daca nu este astm este o boala mai grava 

.... va trebui sa facem niste analize de sange, sa vedem...
Cam atat
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Paula-Laura spune:
Cata tristete la noi aici in seara asta
Babytza, multa putere iti doresc, nu imi pot imagina prin ce treci acum! E important intr-adevar sa profitati de momentele pe care le mai aveti! 
Ramo Condoleante!
Nocom sper sa nu fie nicio varianta din cele expuse de tine, sa fie doar o sperietura!
fata
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
EVA
si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca!
MONICA
si sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina fara probleme , o nastere usoara si un bebe sanatos!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona corect dar in completare as adauga ca pentru a se evita presiunea si temperaturile foarte inalte, coacerea se poate regla printr-o valva de siguranta, aceasta fiind principala inovatie tehnica a oalei sub presiune. in cazul unei presiuni excesive, valva se va ridica si va permite eliminarea vaporilor de abur si a picaturilor de apa. Astfel temperatura va scadea sub 100 grade si presiunea se va normaliza. dar daca se elimina vaporii, se vor elimina si vitaminele si mineralele? asta ca sa desavarsesc reasearch-ul de azi pe tema oalei de presiune :) de genul asta dezbateri duc eu lipsa. nerantula esti exact persoana de care avem nevoie pentru a ne clarifica |
Este corecta completarea, insa nu sunt de acord cu mentiunea ca temperatura va scadea sub 100grd, altfel ar trebui sa i se schimbe denumirea oalei
off-topic: Babymom, de dragul corectitudinii, eu am spus ca principiul oalei sub presiune se bazeaza pe legea transformarii gazelor ideale la volum constant, pe care eu am amintit-o ca legea lui Gay Lussac; ea apartine, de fapt, lui Charles
(am fost corectata in umbra de o persoana mai conectata inca la acest domeniu decat mine
)Iar ecuatia lui Clapeyron este cunoscuta in manuale ca ecuatia termica de stare.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
300 spune:
Va multumec mult ca v-ati gandit la mine. A fost o veste fulger, desi bolnava, bunica-mea nu parea deloc ca se va duce asa curand si...fulgerator. Asa a fost sa fie si nu putem schimba nimic. Avea diabet si chipurile Alzenheimer dar nu uita nimic :)
Babytza, sa profitati din plin de zilele/lunile/anii, de ce nu? care au mai ramas. Sper ca mama ta sa sufere cat mai putin. E greu tare sa imbarbatezi pe cineva in astfel de clipe, dar o sa incerc mereu. ![]()
Nocom, multa sanatate puiului tau, cum s-a intamplat, ce v-a atras atentia? Are legatura cu refuzul mancarii? Ma rog sa nu fie nimic grav cu micuta Daria. Daca este astm, sunt multi copii care pana la maturitate nu au mai avut probleme. Nu este o imbarbatare insa stiind ca vindecarea este posibila cred ca este de ajutor.
lui bebe mic.
Ma exprim cam alambicat, scuze, nu sunt genul care sufera si se da cu capul de pereti, de bunica asta am avut chiar eu grija alta data cand a fost la grue, m-a cam secat de puteri dar am fost multumita ca mers spre bine (atunci).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Nocom, sper ca micuta Daria sa nu aiba astm! Tinem pumnii strinsi sa fie bine. Pupici Dariei si tie! Sa aiba grija doamne-doamne de ea si sa se faca bine. Elsa avea o luna jumate cind a facut laringita, ne-a speriat foarte tare, a fost destul de nasol, insa a trecut. Sper ca si Daria sa va fi dat o sperietura si sa nu fie nimic grav.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
fetele, voi ati facut piure din cartof dulce? ca eu am facut acum si am senzatia ca e mai nasol decit morcovul.... e portocaliu la culoare si chiar ca e dulce... pfiu, nu stiu daca Elsa va minca asa ceva!
Mamica fericita de bebelina Elsa

andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)