Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

nocom imi pare rau....sper sa fie doar o alarma falsa.

piolica,Alexiei ii place cartoful dulce in combinatie cu alte legume,singur n-am incercat

musette ce a zis dr??

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nocom sa nu fie nici astms nici altceva grav
si eu am mari emotii, dormitorul e plin de mucegai, apare in fiecare zi, sunt peretii plini

fetelor din ce spuneti voi acolo, se pare ca eu i-am dat copilului cartof normal, desi scria ca e alb si era alb, nu era din ala normal roscaliu, dar nu e asa cum ziceti voi si nici foarte dulce nu e crema de legume (cartoful simplu nu l-am gustat), i se poate intampla ceva???

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

piolica,Alexiei ii place cartoful dulce in combinatie cu alte legume,singur n-am incercat

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

sper sa-i placa si Elsei, e cam ciudat la gust si la culoare, prea dulce dupa gustul meu... o sa vedem.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Roxana imi pare rau ca sufletelul tau frumos are parte de asa o suparare. Sincer ma rog sa fie totul bine, cat se poate de bine si important acum e sa nu iti pierzi speranta si sa faceti clipele astea cat mai frumoase.

Si daca ai nevoie de un sprijin de orice fel suntem aici.

Ramo sincere condoleante.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Nocom sa nu fie nici astms nici altceva grav
si eu am mari emotii, dormitorul e plin de mucegai, apare in fiecare zi, sunt peretii plini

fetelor din ce spuneti voi acolo, se pare ca eu i-am dat copilului cartof normal, desi scria ca e alb si era alb, nu era din ala normal roscaliu, dar nu e asa cum ziceti voi si nici foarte dulce nu e crema de legume (cartoful simplu nu l-am gustat), i se poate intampla ceva???

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

stai linistita, nu cred ca i se va intimpla ceva de la cartoful alb. si eu i-am dat cartof alb pina acum si nu a patit nimic. asta care i l-am facut acum se numeste cartof dulce, e f mare, lunguiet si are culoare portocalie in interior. e tare ciudat ca forma...

Mergi la inceput

CD, hai ca nu ma pot abtine sa nu te intreb. Cum adica dormitorul e plin de mucegai? De la ce? Sa stii ca asta poate sa-l afecteze pe mikul si pe voi foarte tare. Nu puteti sa faceti ceva sa remediati problema asta? Cu mucegaiul nu e de glumit, copilul se poate imbolnavi! Iar rudele astea ale tale care-ti tin predici tot timpul, nu s-au gindit sa faca ceva sa te ajute sa scapi de mucegai?

sper sa nu fi sarit calul! dar, sincer, mi se rupe inima sa aud ca un bebelus doarme intr-o camera invadata de mucegai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fetelor ...cita tristete in seara asta
eu zic sa deschideti un nou capitol ..ca e prea mult pentru capitolul asta.

babytza Chiar nu am cuvinte...cred ca ti-e foarte greu...ma rog sa gasiti puterea sa treceti peste suferinta asta.

300 CONDOLEANTE.

Nocom Sa nu te lasi pina nu iti confirma macar doi medici in care ai incredere ..diagnosticul asta ...
doamne ajuta sa fie alarma falsa .

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Mai fetelor, zau ca ma intristai de tot!
Nocom, sper sa nu fie cazul! tinem pumnii stransi!
babytza...imi pare ff rau si sunt alaturi de tine! si mama are leucemie, de vreo 5-6 ani...nici nu mai stiu, dar e ok, e forma cronica...nici nu vreau sa ma gandesc mai departe...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
[Hi-hi-hi! Ada, vezi de ce mi-am luat eu mei-tai-ul?? Si eu m-am chinuit + isterizat bebe Dragos, cateva saptamani la rand, cu consecventa. Da' de reusit n-am reusit nimic!

In urma cursului am invatat un truc; ti-l spun si tie:
-intinzi wrapul pe o suprafata plana ( pe pat sau pe jos ), gasesti mijlocul, intinzi perfect materialul si apoi pui copilul pe material, astfel incat capul sa-i fie in afara marginii wrapului ( ca si cand l-ai pregati de infasat );
-tragi materialul ramas intre picioarele copilului in sus ca un scutec si-i desfaci picioarele, cat de cracanate poate el sa rabde;
-te asezi intre picioarele copilului cu spatele, la o oarecare distanta de cracii lu'bebe, prinzi marginile wrapului, de o parte si de alta a copilului, asa cu mainile cat mai intinse si te lasi usurel peste copil;
- cand ai ajuns intr-o pozitie cat mai apropiata de copil, tragi wrapul cu copilul in el spre spate
apoi urmeaza ceilalti pasi de infasurare...

Mie partea asta cu urcatul copilului pe spate nu-mi iesea si se sfarsea intotdeauna in racnete. Am exersat chiar si cu o papusa inainte si ... tot degeaba.

Acum... nu stiu ce ai inteles din polologhia mea, ca e usor de aratat si greu de explicat in scris, pe nevazute . Dar sigur nu poti face impachetarea asta pe strada...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

moooooooama...ce precoce sunt ...nu stia ca e metoda "patentata"

cu ceva zile in urma am testat pozitia "rucsacel" la tati ...cu sTefan in wrap ...
dupa care ei au iesit putin in parc ...iar mie mi s-a facut chef sa o tin si pe Izabella in spate ...asa ca in incercarea mea de a o pune am gasit exact solutia asta ...

iar tati era foarte contrariat cind s-a intors si m-a gasit cu ea in spate..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si ca sa va mai inveselesc un pic, va arat un strengar cu o basca neterminata
si un barbat in izmene!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput