Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

piolica sterg tot timpul cu clor, am dat si cu solutie anti mucegai dar nu-i chip sa scap de el, e perete exterior si e ud tot timpul, stiu ca e foarte periculos , o sa ne mutam cat mai curand d-aici, avem platit si pe aprilie si apoi cred ca plecam (chiar daca o sa pierdem garantia de 450, nu mai conteaza)
ziua incercam sa stam cat mai mult in sufragerie, chiar nu stiu ce sa mai incerc, am luat si dezumidificator dar nu merge cu nimic, proprietara e o magareata care stia de mucegai si nu ne-a zis (totul era impecabil cand ne-am mutat) de altfel mi-a marturisit ca a pus solutie antimucegai si in vopsea si tot nu dispare, deci e problema veche
pai rubedeniile noastre ce sa zica, ca e nasol si atat, daca nu e casa noastra ce rost are sa facem, desi la cumnatii noastrii au zugravit in toiul iernii ca era mucegai in sufragerie

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
La multi ani, Eva!
La multi ani, Monica!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

CD pentru mucegai recomand cu caldura tratament anti-mucegai plus vopsea lavabila de la alpina. Am dat pe tavanul baii (am stat cu chirie si era plin) si timp de un an cat am stat acolo nu a reaparut.
La inceputul iernii a aparut mucegai (putin) si in baia asta.Am urmat acelasi tratament si nici urma de mucegai.

mai exista si varianta de la policolor care e si ea ok(am dat la mama in apartament ca zugravu era fan policolor)

e mai complicat sa varuiesti acum, dar cred ca merita sa incerci(poate sotul tau are pasiuni diy )
Camera lui mihnea a fost zugravita de sot cu un prieten. Doi trafaleti+ 1 bdinea + pepsi+ bere in jumatate de zi nu au avut ce face

LE: sau va mutati :)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Si daca tot "forumesc" in seara asta ..am sa va spun si de HOMEOPAT

Azi am fost cu Stefan ..si "per ansamblu" eu sunt cam SCEPTICA ...dar merg mai departe..cel putin citeva saptamini.

Cabinetul e intr-un apartament de bloc ..relativ modest..am asteptat aproape o ora acolo..(ca madama care facea programari a bagat pe cineva in fata ..cu tupeu)...am stat in cabinet un sfert de ora ..timp in care medicul parea un pic plictisit de detaliile primite vizavi de "bolile" lui Stefan..mi-a pus maxim 10 intrebari..
mi-a explicat cum se iau "bilutele" ...apoi mi-a pus 10 bilute intr-un plic ...si m-a chemat peste o luna la control.

Nu stiu ce ii dau copilului ...dar sper sa il ajute ...si mai sper sa nu ii faca rau...

inca ma mai gindesc daca nu ar fi bine sa mai incerc si la alt homeopat...dar nu ma grabesc cu decizia.

cine a mai fost la HOMEOPAT..poate imi zice si mie daca asta e "scenariul" clasic ...sau am avut eu asteptari prea mari

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

si ca sa va mai inveselesc un pic, va arat un strengar cu o basca neterminata
si un barbat in izmene!

Razvan

m-ai terminat cu toate caciulitele, bastile tale! vin la tine sa ii faci si lui fi-miu
un dragut razvanel!

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

si ca sa va mai inveselesc un pic, va arat un strengar cu o basca neterminata
si un barbat in izmene!

Razvan

m-ai terminat cu toate caciulitele, bastile tale! vin la tine sa ii faci si lui fi-miu
un dragut razvanel!

poze

hihihihihihih

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci Paula, dar sincer nu stiu daca e o solutie asta, am dat deja cu solutie antimucegai si cum am scris proprietara mi-a marturisit ca a pus solutie din asta si in vopsea cand a vopsit in august, probabil trebui curatati peretii bine de toate straturile de vopsea si reacuti si in acelsi timp izolat ca altfel e inutil. Trebuie sa plecam d-aici si balconul e plin de mucegai, am frecat acolo de mi-au iesit ochii. Asta e, ne-a pacalit, am dat avans pe 5 luni + garantie o luna fara nici un act pentru ca ne-a dus cu vorba si cand am venit cu bagajul la usa si cu copilul a zis ca nu face nici un act, daca vrem bine daca nu pa si la revedere

Claudinna, Razvanel e un copil foarte frumos si tareee vesel, sa-ti traisca, sa va bucurati sanatosi de el

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

multumim, CD!
e nasoala situatia asta cu mucegai, dar nu poti sa-l tii pe Mikul numai in sufragerie?
e si acolo mucegai?

Razvan

Mergi la inceput

mamidestefan, nu am fost niciodata la homeopat
vara-mea se ducea cu baiatul candva, ca tot facea alergii...sau, ma rog, asha credea...o sa o intreb cum era

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CD, ce nasol! nu-mi vine sa cred ca se mai poarta chestia asta fara acte si smecheriile astea de prost gust. Dar ea nu s-a gindit ca veniti cu un bebelus? Ce nemernica! Ar merita sa-i lasati totul vraiste cind plecati, ca sa vada si ea cum e... nu are ce sa va faca, avind in vedere ca nu aveti acte!

Claudinna, m-ai dat gata cu smecherosul tau, mai dar ce izmene avem si ce caciulite! Maica-mea i-a facut Elsei niste caciulite din astea, sint super faine. Eu i-am facut o paturica si tare mindra is!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput