Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, tu parca intrebai ce sa dai la huni la masa de la 18, sa nu le dai cereale
eu m-am gandit asha (si parca am si citit intr-o carte, daca nu ma insel, in Capraru) si asha am si inceput procesul ca sa elimin sau macar sa micsorez doza de cereale: ii dau iaurt amestecat cu branzica calcica, iar cu timpul ii voi pune si fructe in ele.
acolo unde am citit zicea ca se poate ajunge treptat la 2 mese de fructe pe zi...deci merge

acum ii dau pe la 16.00 combinatia asta, asha ca la 18.00 mananca mai putin lapte cu cereale...ca ajunsese sa manance 240 ml apa, 8 masuri lapte, 5 masuri cereale, ceea ce era f mult pt el
acum ii fac 180 ml lapte si mai ramane in bibe cate putin...nu prea sunt impacata cu cerealele, dar lui ii plac f mult si alt fainos nu mananca...

a propos de diversificare, azi a mancat avocado. i-am facut piure si i-a placut. ii mai dau si maine

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

in sufragerie nu este mucegai, dar e semidecomandat si e cam greu, am stat cu totii in sufragerie cand am dat cu solutie, usile au geamuri si nu sunt bine fixate, dormitorul era mai izolat d-asta am ales sa dormim acolo
eu m-am gandit ca daca sterg tot timpul cu clor, poate nu mai e asa periculos, aveti idee?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

piolica, aia sunt niste shtrampi mosteniti de la finul meu si mi s-au parut super haiosi:) si el era incantat de ei, se tot tragea de la talpi:)
sa faci poza la paturica! si eu i-am facut lui Razvi una, cand eram gravi:)
imi place sa tricotez, crosetez, mai nou sa impletesc cu noduri...ma cam grabesc eu si nu-mi ies intotdeauna proiectele, dar ma mai destind asha

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
cine a mai fost la HOMEOPAT..poate imi zice si mie daca asta e "scenariul" clasic ...sau am avut eu asteptari prea mari

Lidia, da asta e scenariul. Iti dai seama cum m-am simtit eu, dr. fiind, cand am fost prima data la homeopat. Mi-a pus cateva intrebari, aparent fara nicio legatura cu problema mea ( adica chistul ovarian ): daca dorm dezvelita noaptea, daca mi-e frica de serpi, daca mi-e frica de inaltimi, daca transpir, etc... Si cand m-am mai vazut si cu granulitele alea... Da' culmea e ca a functionat si de atunci noi toti, inclusiv copiii, numai asa ne tratam.

Mama, care la inceput numai ca nu dadea cu pietre dupa mine ca nu tratez copilul cum trebuie, adica cu antibiotic, acum se declara multumita si se lauda ca nepotul ei la 5 ani nu aluat niciodata antibiotice!

Eu zic sa ai incredere si... mai ales rabdare.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

chiar ca nu stiu, CD...dar cred ca e oricum mai bine cand mai stergi...off, ca ma gandesc, nu ti-e delok usor
poate gasiti ceva mai bun

Razvan

Mergi la inceput

Mie mi se par foarte caraghiosi stramipii la baietei si al meu are unii dungati dar ii sunt cam mari, asa ca ne amuzam cu cei verzi
Da Piolica asa se poarta in Romanica si mai gasisem un apartament ok si nu vroia sa facem contract, a zis femeia din start, asa ca am zis pas, aici ne-a zis ca facem contract, am venit in Bucuresti inainte de a ne muta sa discutam, a zis ca nu a avut timp sa citeasca contractul, ca facem ce contract vrem noi, ca o sa-l semnam cand ne mutam si....s-a razgandit,nu aveam unde sa ne ducem cu masina plina de tzoale si bagaje si copilul in spinare, asa ca am acceptat, am dat un pumn de banii cu inima stransa si ne-am rugat sa nu vina a doua zi sa ne dea afara

Acum ma rog la DD sa fie totul bine, sa nu il afecteze pe pui si sa gasim ceva bun data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ooof, chiar ca-i un capitol cu multe vesti proaste.

Ramona, condoleante.
Babytza, imi inchipui ce-i fi in sufletul tau. Sint alaturi de tine. Au dreptate fetele, bucura-te cit poti de zilele ramase.
Nocom, sper sa nu fie nimic grav.

Hai sa incerc sa va inveselesc putin.
Azi am cautat in Carrefour o geanta termo-izolanta pt biberon. Ma rog, geanta e mult spus, stiti voi la ce ma refer. Cilindru din ala, simplu sau dublu, cu polistiren inauntru.
Ei, am gasit un cilindru simplu (aveau si duble), era dragutel de tot, galbui cu ceva ursuleti, dar, inainte sa-l iau, am zis sa fac o proba, sa vad daca nu cumva incap doua biberoane (Avent). Zis si facut. Scot biberonul cu lapte (de tzitzi, pretios) si il bag in husa. Apoi il indes cit pot de jos, ca sa-mi dau seama daca mai incape un biberon deasupra. Constat ca nu. Apoi dau sa-mi recuperez biberonul din ghearele ursuletului. Ei,scoate-l daca mai poti.
Sotul meu il intoarce invers si incepe sa bata in fund. Nimic. Eu ma crizam ca imi "agita" laptele (am citit eu ca nu-i ok, laptele de sin trebuie tratat cu gingasie).
Apoi m-a lasat pe mine. Ahhhh ce m-am enervat. Degetele de-abia imi incapeau, basca imi alunecau pe capacul de la biberon. Si-l tot hitzinam asa, cite un milimetru, doar-doar o inainta un pic. Aiurea.
Deja dadusem in ris, nu ma mai puteam opri.

Ei, mi-a luat vreo 15 minute sa scot biberonul de-acolo.
Evident ca n-am cumparat husa.
M-am uitat apoi la biberoanele din raion si am vazut ca niciunul nu avea forma similara cu cele Avent. Ce baieti destepti, mai, sa faca biberoane speciale ca sa trebuiasca sa iei huse speciale.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

nausica
eu am geanta de la avent, dar sincer nu mi se pare mare inventie, trebuie sa fie laptele foarte cald si sa mai pui o husa peste biberon ca sa stea cald max 2 ore, eu fierbeam apa si o puneam in biberon, apoi inasuram bibe in multeeeee servetele si asa gaseam apa calda la 2 ore dupa plecare d-acasa, exista si niste huse speciale dar n-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

OF nu mi-a placut deloc ce am citit in capitolul acesta...

babytza, iti sunt alaturi, altceva nu stiu ce as putea sa-ti spun sa-ti alin durerea. DEcat ca iti doresc multa putere

Ramo, condoleante

Nocom, draguta, of, nu cred, eu cred ca Dariuta e bine, nu are nimic. Mai mergi si la alti dr, vezi daca iti confirma... ma voi ruga sa fie bine.

Am mai spus si repet, nici un bobocel si nici o mamica de bobocel nu are VOIE sa mai sufere.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

MONICAAAAAA, La multi ani, scumpo!
Sa ti se implineasca toate dorintele, sa ai un bebe sanatos si voinic si sa fii fericita!

Deci e baietzel? Mi-a scapat. In capul meu ramasese fetita.

Te pup tare tare tare

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput