Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Vad ca mai avem admiratoare la pozicile noastre Multumim Tecky, Dana81, Kamelya, Gallyb

Si mai vad ca primim si voturi. Multumim din suflet Kamelya (esti o hiper super mega scumpa ca ai pus linkul-nu am apucat)A.cicel si Maria

Dana81:ce zici tu acolo? Dupa 7 luni??? Vai ma trece cu frisoane cand aud de astea...trist ce se intampla...tara lu' peste

Mergi la inceput

Maria:(cred ca nu tre sa traduc-incep sa o i-au razna, nu ma bagati in seama)

Iriss: nici eu nu cred ca e ceva serios, doar exagereaza dr. Aveti grija de voi.

Aici il puteti vota pe Bogdan Viktor http://concurs.pampers.ro/profile/27679

Mergi la inceput

Am incercat sa intru pe picasa si am reusit sa vad doar pozele de pe coperta albumelor la cele patru printese frumusele foc; Ioana, Clara, Xenia si Raluca. Nu stiu ce are cum incerc sa deschid un album se blocheaza O sa incerc maine, sper sa reusesc...si ii arat si la Bogdanel...mama mama ce gagici de gagici pe aici!

Am luat azi o carte cu povesti fff faina...in maghiara...macar mai exersez cu cititu' pana nu se prinde fiu'miu si rade de mine ca silabisesc

Fug la nani...multumita ca am pus stapanire pe forum

Somnic pufos pepenasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetele multam de aprecieri si scuze ca v-am facut pofte voi ati cerut poze...

Capri vazut bellezza de fetita cu palarie apai daca ea cu tine in pat doarme bine, pt mine raspunsul e unul singur: dormi domne cu ea in pat!! de ce sa te chinui si tu si ea?

Struluta eu am scaun maxi-cosi din ala si sunt multumita de el.

Maitreyi cu intirziere (scuze dar stii tu eu sunt schimbul trei ) LA MULTI ANI!! cu tot ce-ti doresti tu mai frumos!

pup bostana si mai revin

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata!
Ma bucur ca v-a placut soferita lu' tata
Ce se intampla cu Mada_mxm,Illeana ca nu au mai scris de mult?De fapt multe fete nu prea mai scriu...
Este o vreme atat de neplacuta ca nu am nici un chef sa ies din casa dar tb sa merg la kinetoterapie...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata si de la noi.Am rezolvat cu vaccinul, mergem azi la 11 sa il facem, dar tot nu ma pot ierta ca am uitat.Uff si e asa o vreme urata, noroc ca e aproape circa
TEKY Illeana zicea Ankalaura ca nu are net in noua casa, iar Mada,ultima oara cand a scris erau cu toatele bolnavioare.Sper ca sunt mai bine acum

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza gagicute!
Vio hai nu fi suparici ca nu e bai mare ca ai uitat de vaccin

Vazut poze cu Ioana ,Clara ,Xenia ,Raluca ,Ilinca ,Bogdan Viktor ,Raducu ,David ,Anthony ,Irina si Nicholas

In legatura cu dezvatat de bibe si eu stiu ca trebuie pana la un an,ca e risc mare de carii.Dr nostru a zis ca e mult mai nasol bibele cu lapte decat suzeta.Sa vedem cum ne-om descurca...ca nici Timi nu e fan canita

I-am cumparat olita...vai...scandal mare!Plange numai daca o vede.Azi parca deja a pus mana pe ea,dar daca am incercat sa o pun pe ea urla frateee .Nu insist,dar mai incerc.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!
Multumim de aprecieri
TECKY tare dulcica e Ralucutza, cum se joaca eaNici eu nu am avut vreo boala a copilariei asa ca daca va face Clara voi fi colega ei de suferinta
VIO se mai intampla stai linistita, ca doar nu ai stat si ai crosetat...ai avut o zi plina cu Alexandra, nu?
Copii vostri mai sughit?Clara o face de cel putin 2 ori pe zi...Sa ma ingrijorez?
Ce se face pe vremea asta?Ca nu am nici o idee

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Neata si de la noi. N-am mai intratara de ceva vreme, c-am fost ba bizi cu jobul, ba pe-afara cu copila, nu de alta dar sa profitam de vremea buna.

Vesti n-avem, tot fara dinti sintem, diversificarea merge cum merge, citeodata maninca bine, citeodata stringe gurita si nu poci sa-i vir nimic in ea, dar iau zilele dupa cum vin si n-o fortez, noi sa fim sanatosi.

De saptamina viitoare incepem sa mergem la cresa, merg si eu cu ea ca sa avem o perioada de acomodare. Ce sa zic, am emotii cit carul cind ma gindesc ca puiul mic o sa stea fara mine o zi intreaga. Noroc ca ea-i sociabila, asa ca sper sa fie bine.

Si-ntre timp ajunsei infractoare de Elvetia Primiram saptamina trecuta telefon de la politie, cica cineva si-a gasit masina zgiriata in parcare la gara, adica acolo unde parcam si noi. Zgirieturi de culoare albastra, adica cum e masina noastra. Asa ca simbata ne-am dus eu si cu barbatu-mio sa dam declaratii la politie. Chestia e ca nu se stie exact ziua in care a fost zgiriata masina respectiva, se stie doar perioada si in perioada respectiva am condus cind eu, cind barbacmio. Insa cel mai probabil ca io-am zgiriat masina aia, ca-s varza la parcari, desi n-am observat nimica la vremea respectiva. Ne uitaram si la masina noastra si se vede ceva foarte vag in fata pe linga far, deci probabil ca intr-adevar noi am fost de vina, dar e clar ca nici masina ailalta nu poate fi cine stie ce de zgiriata.
Ma rog, ideea e ca nu-i cine stie ce, mai mult am fost mirata de tot tam-tamul care s-a declansat, la politie ni s-au citit drepturile, ne-au interogat separat, am dat declaratii cu semnatura si-acuma asteptam sa ajunga cazul la un judecator. Pe bune, elvetienii astia-s tacaniti rau de tot, pai nu putea proprietara masinii sa ne contacteze direct si sa rezolvam direct prin asigurare, ca cred ca mai mult de 50 de franci n-ar fi costat sa reparam zgirieturile ei, acuma naiba stie la ce costuri om ajunge daca au implicat si politia, si justitia.
Asta e, asa ca iris, vezi si tu, astia-s fixisti rau de tot, te mai gindesti acuma cu emigratul incoa, da?

Legat de discutia biberon, canita, eu sint intr-o mare dilema, pina acuma am fost pe tzitzi deci n-am folosit nici una, nici alta, in rarele ocazii cind a stat barbatu-meu cu ea i-am lasat lapte cu biberonul. Nici nu stiu cum sa facem cind merge la cresa.
gata, fug ca s-a trezit mitza mica. mai viu

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata si la mai multe lunite pepenasilor sarbatoriti azi!

Rayan Ioan de AlinaMaria, Alexandra de maitreyi, Patrick Ioan de pagurschimag, Anais Iman de narcisa.s, Luca Andrei de moni_or

Strulu vot 9 si 10 de la noi. Bafta!

Mada de Irlanda la multi ani de ziua nationala! Faci cinste cu o bere?

Ma duc sa citesc din urma...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput