Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 2
iriss27 spune:
Maria, De ce vrei sa reunti la bibe? Fii-mea la 2 ani inca mai bea din bibe, cand ii pun in cana normala nici nu se uita la el, cand ii pun in canita cu cioc, bea, dar nu e mare diferenta fata de bibe. Sper incet-incet sa schimbam ustensila.
Ce chestie, eu ma chinui sa il invat pe dav cu bibe si tu vrei sa il scoti.
Cred ca voi incerca cu cana normala ... nu stiu ce sa mai incerc.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
gallyb spune:
Of Capri cat de necajita esti...
Si mie tot azi mi-a intrat alocatia pe card.
Felicitari Adinutzei iepuras.
Am vazut-o pe Raluca la volan...
iriss27 spune:
Am vazut si eu poze, minunata bostana, Ilinca - iepurica de 8 luni, biri si gasca balacitoare (vreau si eu!!), Ioana si gainile ei, Clara neasortata - rusine mami!, Xenia - copia taticului, Raluca soferita, David, ingerasul lui mami ... Bogdanel in premergaret.
Pup toti pepenasii!
Eu merg cu Coco la kineto, ergoterapie, la Budimex. M-a cam desfiindat dra aia cand am fost acolo, mi-a zis ca e in urma cu 3 luni, ca tre sa ii pun orteze la picipare, un corset pt spate. Ma rog, nu prea cred sa fie asa de grav precum zice dra, dar o sa il mai duc la un control la un ortoped.
Pana una alta facem kineto intensiv, suntem internati acolo (non stop), dar am zis de la inceput ca eu vreau sa dorm acasa.
Ma necajeam zilele astea ca nu avem bani, ca as vrea si alt scaun de masa pt Dav si mi-ar placea sa ne facem si casa, sa mergem in vacanta la turti ... si si, dar astazi, cand am fost la spital, ce mi-au vazut ochii acolo (este centru special de recuperare), am zis ca sunt cea mai bogata persoana din lume pt ca am 2 copii sanatosi si frumosi si ca nu trebuie sa ma chinui cum se chinuiau bietii copilasi! Nu va puteti imagina ce grade de handicap erau acolo, sa le dea Dumnezeu sanatate la toti, ca eu sunt marcata!
Noi o sa avem o saptamana cam grea, vom merge la spital cred ca 10-14 zile, nu sunt sigura, asa ca nu o sa am prea multa energie sa mai intru si pe forum.
Va pup pe toate si toata bostana!
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
Caprioara spune:
Uitati aici un filmuletz cu un bb de 8 luni cu premergator ca al Ilincai. Io filmuletzu asta si demoul le-am vazut inainte sa-l cumpar.
Edit: da-ti click pe el de doua ori, ca vaz ca are o problema si nu o ia din prima.
Tecky, vazut Raluca la volan .
Atb, multumim .
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Iriss, multumim . Sper sa rezolvati cu kineto micile imperfectiuni. Si eu cred ca exagereaza doctoritza...
Violeta, se mai intampla, nu mai fi suparata .
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati
poze
madina71 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi, mamici si pitici!
ziceam eu acu vreo 2 saptamani ca am luat scutece de unica folosinta pt bebei, cei marca 1 de la carrefour si "wickies" din kaufland luati. Sa stiti ca sunt multumita de ei, pe viitor nu o sa mai iau Pampers... Astia sunt la jumate de pret cred si sunt f buni....
Tabel excel cu cheltuielile am facut si eu de la 1 martie si vreau sa spun ca ma ingrozesc, nu-mi inchipuiam ca se duc banii asa de usor, si numai pe lucruri necesare, nu chestii de fitze sau mofturi, nu nene, am zis strictul necesar ca e jale cu criza asta... Tot mai multa lume se vaita ca nu au de lucru la firmele unde lucreaza...
Am facut coloane cu categoriile de produse cumparate, adica mancare, cosmetice, bona, curent, etc.... Asa ca am devenit mai econoama, sper sa se vada si la buget...
Of mai fetelor, toate avem probleme, mai mici sau mai mari, sa dea dumnezeu sa le trecem cu bine si sa avem copiii sanatosi...
Cam atat!
Caprioara spune:
Noapte buna, fetele !
poze
violeta29 spune:
Gata am facut si dus, m-am mai linistit putin, scuze pentru descarcarea de mai devreme, dar trebuia sa ma descarc, si evident nu ma puteam plange sotului ca m-ar fi luat si el la rost
CAPRIOARA
KAMELYA
A.CICEL,maine bag un vot si la voi ca acum am telefonul la incarcat
Si m-am delectat cu pozici noi superbe:Ioana de Annababy,cu gainusele, si dormind intr-o pozitie demna de un fotomodelClara de Dana81, asortandu-si pantofiorii, cu siguranta va fi un viitor designer,Xenia de Gallyb, papandu-si piciorusulRaluca de Teky, luand lectii de condus de la tati
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ana_a spune:
Salut fetele!
Am admirat si eu catva pepenasi dragalasi.
Capri, nasoala faza cu mama ta...nu stiu daca te ajuta da si eu am mai patit dastea....doar ca ai mei nu stau in aceasi casa cu mine nu cred ca as suporta asa ceva
maria, de ce vrei sa-i scoti bibele asa de repede? Eu la Stefan undeva in jur de 2 ani i l-am scos de tot, ma refer si la cana cu cioc care mi se pare identica cu biberonul doar ca in loc de tetina are turtzuru ala...da tot pe spate bea laptele
violeta, nu te mai necaji! Poate va vaccineaza maine. Eu stiu ca vaccinurile au 48 de ore valabilitate.
Si apropo de uitat...eu am uitat sa merg la botezul gemenilor sefului meu unde aveam invitatie.
Noi suntem bine, am avut o mica viroza, acum ne trece, eu sunt ok, Matei inca mai are urme de tuse, Stefan este ok si tati la fel
Stefan a stat mai multpe acasa motiv pentru care nu am mai putut scrie pe aici.
Maine merge la gradi si sta la program prelungit pana la ora 16 sper sa nu planga dimineatza...Afara este tare urat, ploua, si imi este greu sa-l scot la 12.30 cu Matei in carucior pe ploaie....
Fug si eu la nani ca sunt franta de oboseala.
proud mammy
micul artist
struluta spune:
Seara buna fetele!
Mama ce spor ati avut azi la scris. Noi de juma de ora am ajuns acasa, am intins rapid hainele din masina, hranit puiul, care a luat somn instantaneu si acum am si eu un moment de respiro!
Asa de greu a fost azi fara el
Noi am fost la Nyiregyhaza si am gasit scaun de masina din www.babycomfort.ro/produse/244-scaune-auto/277-grupa-1-3-9-36-kg/1353-scaun-auto-copii-maxi-cosi-priori-xp---navy-reflection.html" target="_blank">asta la aprox 700 ron. Are cineva din asta? Ce ziceti, e ok? Trebuie neaparat sa-i cumpar ca nu mai suporta scoica, cu toate ca as trage de timp ca poate, poate luna asta mergem pana in Germania si l-as lua de acolo,poate as gasi mai ieftin, doar ca sotul meu e mereu pe drumuri