Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata si de la noi

PEPENASILOR SARBATORITI ASTAZI !!!

Daria doarme,asa ca ma duc sa pap
na ca s-a trezit

Revin

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!

Multumim tuturor pt aprecierile la adresa Ioanei!

Tecky ce faine-s gargaritele Ralucai, si cum joaca ea rummy, e fetita mare, ce mai!

Eu azi ii pregatesc Ioanei tocanita de cartofi cu pulpe de pui, adica si Ioanei dar si pt noi, ca deocamdata nu am pus decat dafin, marar si patrunjel, si dupa ce se termina de fiert dau deoparte portia fetei, si mai adaug sare, piper, etc...oricum sucul de rosii avea ceva sare, dar nu cred ca se cunoaste prea mult.Sa vad daca am succes...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vazut si eu Ralu la volan (da poze de la munte nu pui Tecky?), papusica Xenia ce ochisori superbi are , Clara care e leita tati, Ioana cu cocosul si gaina, nu se sperie de ele cand canta?, Ilinca eleganta

Gata fug la calcat de rufe , offf si deja cineva cere de mancare

O zi buna!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Buna dimineata!

Sunt mega-varza- am dormit aproape 3 ore azi-noapte. Nu stiu ce a avut Mirunicimea Sa- ieri nu prea a vrut sa manance, azi-noapte nu a vrut sa doarma Nu vad niciun dinte (ce-i drept la maselele de minte nu m-am uitat), i-am dat si sirop de colici si pe la 2 s-a linistit dupa nurofen (incepuse sa se incalzeasca). Acum ea doarme mititica. Sper sa fie totul in regula. Eu cred ca e pe fond digestiv (sper), sa nu fie vreo raceala.
Vad ca vorbiti de 85%- la noi a fost un articol in ziar cum ca abia prin mai vom primi

Anka- faza cu steagurile la epiziotomie tre' sa intre in carti

Ooka draga mie ieri mi-a dat cu flit la aproape tot- inclusiv la san la un moment dat, dar cred ca avea motivele ei bine stiute si pe care nu mi le-a spus de rusine Din ce m-am mai documentat eu, ar fi urmatoarele: cu iaurt, cu frunze de patrunjel, de marar, cu zeama de lamaie. In teorie cica ar functiona de minune. Mirunicimii Sale nu i-a suras niciuna din variantele de mai sus

Capri - si eu sunt pt. a vorbi cu mama ta deschis. daca merge super, daca nu oricum nu ai prea multe de pierdut, nu?

Hai mai Vio nu fi asa suparata ca se intampla

Maria- felicitari pt. dintisor

Iriss- cum a mers cu Humana? Acum vad ca faceti kineto. Si noi sa stii ca facem kineto si masaj din octombrie anul trecut si vom mai face pana cand va merge.offf sanatate multa

Turtu- eu nu mai vorbesc cu tine ca mi-a zis mama sa nu vorbesc cu infractorii ce sistem au astia brrrrr

Flo- tu ziceai de giardia la bebe? ca nu mai stiu

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neatza' si de la noi.
Doamne fetele , nush ce are vremea asta, acu' e cald si frums, acu' ploua.Vroiam sa plec de dim la primarie sa bag niste acte pt ANL, da plaua domle'
Si eu stiam ca apar carii de la bibele cu lapte, deaia incerc sa reduc bibele, usor usor pana la 1 an.
Multumim pt felicitari
Vio las ca si eu sunt foarte uituca, da am rugat-o pe doctora sa ma mai sune odata cu o zi inainte de vaccin si asa nu mai uit
La multi ani pepenimii de azi si mamiutelor.
Vio, Tecky, Turtu, Ana,Simo si pe toata lumea fara exceptie.
Plec pana la mag sa iau painica..

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Am avut un super succes cu tocanita mea, a papat Ioana o cana de 250 imediat, mai aveam dar nu i-am mai dat ca am zis sa nu i se faca rau. Sa ma gandesc pt maine ce o sa-i pregatesc. Cam greu de acum cu mancaricile ca asta inseamna ca trebuie sa gatesc mai mult, era mai usor sa arunc niste legume la fiert

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Anna cum ai facut papa?Ai blenduit tocanita?Sau ai maruntito cu furculitza?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Ralu, ai fost haioasa cu ce mi'ai spus. Din pacate si porcu' face la fel. Nu vrea mai nimic, nu are nici o preferinta iar mesele sunt foarte haotice. Plus ca are zile cind mananca ceva si zile cind zici ca o otravesti daca vrei sa'i dai acelasi lucru. In viata mea nu m'am simtit atat de frustrata.

De exemplu, la 10.30 se implineau 4 ore si 15 min de la masa precedenta. Am zis sa ii dau niste cereale. A luat doua lingurite si gata. Hai sa'i dau cu canutza, a luat o gura si gata. Am lasat'o in pace 10 minute ca asa am citit ca trebuie facut. Am revenit de data asta cu cerealele puse in biberon. Degeaba. Am lasat'o in pace da' a inceput sa se matzaie. I'am dat biberonul, sictir. I'am scos tetina si i'am dat sa bea asa, a baut vreo 50ml. Intre timp am vb cu ta'su care mi'a sugerat sa incerc cu niste fructe de la borcan. I'am dat vreo 10 lingurite asta dupa ce am convins porcu' ca nu vreau s'o otravesc ci sa o hranesc si am reusit sa ii indes lingurita in bot ca sa prinda macar gustul. Dupa care casca gura sa ii mai dau. Una peste alta mai mult de 30g nu a halit. Acu' doarme iar mie imi vine sa ma spinzur. Cred ca si frustrarea mea contribuie la baletul asta, dar pur si simplu nu mai pot. Sunt fericita ca e sanatoasa, da' fericirea asta trebuie intretinuta.

Va tin pumniii sa aveti pofta, ea nu tu

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am comentat pozele din albumele noi.(si la ILINCA de CAPRI)

de doua zile l-am pacalit sa bea NAN HA cu bibe. decat ca a trebuit sa ii pun vanilie, altfel nu il vrea neam. alaltaieri 50 ml, aseara 70 ml. sper sa mearga.dupa ce isi da seama ca nu vrea sa-l otravesc ( vb lu' OOKA) trec la canitza cu cioc, sper sa am succes.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Dana carnita am blenduit-o iar cartofii i-am pasat cu furculita.

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput