Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Hai ca ziceam ca scriu si eu ceva, dar n-apuc ca deja e in picioare, acum a dormit 20 min., nici n-am apucat sa mananc si eu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am reusit sa citesc din urma!!!!!!!!!!!

camy Doamne ajuta sa fie bine!

capri de unde ai luat premergatorul? e cumva ala de la quelle?
m-ai socat cu mama ta...de ce nu-i zici...de ce nu discutati?

cristina felicitari pt nepotica!!!!!!!!

noi suntem sa zicem bine, i-am facut analizele mariei si nu au iesit tocmai cum ma asteptam....vine azi dr si o sa vedem...sper totusi sa fie bine...
stam in fund, dinti n-avem, zicem ma ma, tia tia ba ba papa dar mama nu zice constient
am fost acasa la ai mei ...dar mai mult am venit obosita, asa ca daca vreau sa ma relax fac si eu ca tecky o las la ai mei si plec si eu 2 zile.dar sunt curioasa daca pot s-o las....
noaptea nu doarme frate sub nicio forma..i-am dat si calma baby si sab simplex, pauza!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

stie careva de unde pot lua si eu o patura de pus pe pat cu desene pt fii-mea?

si vreau sa-mi iau de la quelle un costum de baie intreg dar mi-e tare frica de marimi

am uitat sa va zic ca am fost cu maria la masaj si la gimnastica!sunt super incantata, ei i-a placut f mult asa ca o sa mergem in continuare

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Copilul meu doarme de aproape 4 ore...nu-mi vine sa cred,e tare suspect. In ultima perioada dormea o singura data pe zi max.2 ore, sper ca nu-l i-a ceva raceala, sau stiu eu ce.
Ce bine, am apucat si eu sa-mi schimb lenjeriile de pat, am intins 2 ture de haine, am calcat o droaie de camasi la sotul, i-am spalat sticlutele si le-am bagat la sterilizat, i-am facut papic...si am mai avut timp sa arunc un ochi si pe forum. De-ar tine-o tot asa nu m-as supara Dar ce sa zic, e bine si asa, macar doarme noaptea, la 10 papa laptic, dupa care se intoarce intr-o parte si nani pana dimineata la 8...si asa e de la 2 luni jumate

Flo: multumim pentru voturiaveti si voi un 10(2X5pct) de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu79

Flo- tu ziceai de giardia la bebe? ca nu mai stiu

Pupicei tuturor

Ralu
mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008)

Da, eu ziceam, ce memorie buna ai! Alex a a vut la 8 luni. Nu manca deloc supica cu carne sau legumele cu carne. Manca doar lapte, fructe si cereale dar nu isi termina portia si am fost la Stanciu. I-a dat 7 zile sirop flagyl si dupa o pauza de o saptamana 5 zile zentel, 5 ml/zi in 2 prize.

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am uitat sa va zic ca am primit cadou un premergator si Ralu e foarte incantata.
flo la munte nu am facut poze cu aparatul nostru ca l-am uitat acasa si acum asteptam sa le primim.
Annababy ce mancacioasa este Ioana,bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Helou
In sfarsit, eu si cu peretii mei! Si copiii, ma rog
Am citit cam cu pauze, asa ca nu mai stiu cine cu ce zicea, da' ma bag si eu in seama:

- cu bibele > cica s-ar face carii, ete ca Eliza n-are nici una si a baut cu bibele lapte pana la 3 ani juma', seara, si de cand nu a mai baut lapte cu bibe, altfel NU a mai baut, adica DELOC DELOC, si cand citeam la alte mamici chestia asta pe cand era ea mica imi ziceam "du-te domne ca nu e chiar asa..." Si uite ca ni s-a intamplat si noua.
- nu vad rostul unui bibe daca bebe nu vrea bibe. Daca bebe vrea canita, doar nu o sa il pun sa bea cu bibe. Daca bebe vrea bibe insa, nu vad de ce sa nu il las cu bibe?? De carii? Eu o sa ma risc O sa scot bibe cand o sa pot sa il scot si basta, fara nici un fel de strategie prealabila.
- la fel si cu suzeta.
- in general consider inutile chestiile pe care bebe NU le cere:
> pupat TAAAAREEE, ZGOMOTOOOOOSSS, apasat si des, "a la bunica de la tzara" .
> hatzanat, balanganit, plimbat, avionat, lalait, nananit, hihilit si alte chestii. Daca bebe doarme bine mersi si fara hahaneala bibileala coconeala si altele, de ce l-as obisnui ci la la la si hatz hatz hatz??

Mi se mai pare aiurea sa sari in sus ca ars, plin de disperare, la primul plans al copilului. Da' stai nene, acu' o sa stau drepti si la datorie ca in planton, sa sar la primul scancet?
Sigur, nu il lasi sa urle pana sa se faca verde...

Subscriu la parerea ca pana la urma, copilu' o sa manance de foame, o sa manance ce ii dai... Desigur, poate dura. Dar o sa manance.
Ca pana atunci iti mananca tie ficatii.... e alta poveste

N-am vazut poze, n-am avut timp deloc. Acum pic de oboseala, imi vine sa ma duc sa ma culc nitel. Nu prea am cum...
Macar am terminat cu fizioterpia. Nu pot sa spun ca ma simt ca la 15 ani, dar nu a fost nici inutila.

Gata, ca mi-e greu sa imi innod ideile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ce vreme urata!!!

dma nu stiu de unde; si eu vreau o patura cu desene ptr canapea;asta pe care o avem este cu ursi panda,dar am primit-o de la o matusa

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bai fetelor, dar vorbarete mai sunteti. Abia apuca omul sa tina pasu cu voi si nici macar nu scrieti toate...

Am vazut si poze frumoase foc:
Biri unde ati fost in vacanta? Mi-a placut faza cu "don't feed the alligators"

Ilincuta draguta cu ochii ei albastrii m-a cucerit pentru totdeauna

Xenia cea expresiva si zimbareata ce sta l amarginea patului.

Irinuca trasa pe sanie de un cutu mare

si ceilalti dragi pepenasi

Julia care citeste reviste de pe acum...

Ioana care incearca sa se ridice pe marginea canapelei

Ralu cu caciula ei

Raducu cu poze vechi si cu poze noi, cu telefonul care pina la urma l-a dat jos si cum maninca el de la bunicu'

Bogdan care merge cu premergatorul prin curte

David care se joaca cu o minfge d efortbal. mami ia vezi ce fotbalist ai tu acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Strulu multumim, te

Alex nu mai bea lapte decat dimineata 200 ml (nu tot mereu) si amestecat cu lapte fulga cu capsuni si o lingura de cereale... din bibe...dar, de cateva saptamani iar face figuri si nu il mai bea, asa ca mananca cereale cu lapte. Nu ii mai dau bibe deloc, asta e, sunt constienta ca nu va mai primi, dar mananca iaurt....

Ooka mai are si David momente cand stiu ca ii e foame dar pur si simplu nu deschide gura atunci, am o orga mica cu animale si melodii si cu o mana o tin cu alta ii bag in gura, el e atent la ea si uite asa terminam castronul.

Sau incepe bine, apoi se batzaie, se uita in sus, in jos iar trebuie sa-i atrag atentia, apoi catre final iar papa bine

La voi tot asa greu merge forumul asta?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput