Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

BOGDAN SILVIU, TUDOR DUMITRU, ALEXIA NICOLE, ALEXANDRA, ALESSIA

Noua ne-a mai trecut roseata de la fundulet dar de zilele trecute mi se iritase si pe fata, pe obrajori, mai mult pe unul are niste bubite mici rosii. L-am curatat cu ser fiziologic sper sa treaca repejor! Voi ati patit asa cu bubite pe obrajor??? O fi de la dinti, de la manacare desi ma gandesc ca ii aparea pe tot corpul nu doar la fundulet si pe un obrajor!

Raluk bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje!
Adriana ufff cred ca ce a fost in sufletul tau.....! Bine ca nu a patit nimic printesa!
Iulia e o dulce Mufita ta! Ce danseaza ea acolo, o sa rupa discotecile cand va fi mare!
Simonix sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mai fetelor eu am nevoie in curand de camasa de forta nu de terapie. O iau razna si ma controlez din ce in ce mai greu.

Copilul meu nu mananca de nici nu mai stiu cand. Cand zic ca e o zi buna si s-a terminat cu greva somaleza...here we go again.

Azi i-am pregatit cereale cu ananas ca deh poate daca schimba gustul. Nimic. 3 lingurite si gata. Valabil pt orice fel de mancare.
Ieri m-am bucurat ca a mancat ciorba de curcan blenduita. I-am dat de la noi ca nu se mai putea nicicum, am zis ca poate aia mananca.
A baut lapte si s-a culcat. cica sa nu ii mai dau lapte zice o prietena, dar mi-e frica ca nu va mai manca nimic.
Si ma apuca niste nervi si niste draci, si ii trantesc saracului copil si el nu are nici o vina si nu intelege nimic. Si miauna si motanul si imi vine sa ii iau gatul si nu are nici el nici o vina ca doar e pisica ce sa faca si el.
Si ma cert cu copilul ca de ce nu mananca. Si el tzipa si se zbate in scaun si trage de bavetica. Adica clar nu vrea.
Deci sunt de dus la spitalul 9, noroc ca e aproape.

Eu nu mai pot. Am citit si de la aelita ca nu mananca nici Andres de 2 saptamani dar la noi in curand trece luna. Si nu vad daca mai ies dinti sau nu ca nu ma lasa sa ii umblu in gura de cand ii tot pescuiesc diverse din gurita pe care le gaseste el prin casa.
Spuneti-mi si mie ce sa mai fac?
Ca eu nu mai stiu.

Andrada are pe fata si Sebastian niste bubite rosii, care se rosesc, mai trec.Eu nu stiu de la ce de aia nu ii mai dau usturoi si peste ca am impresia ca atunci au aparut dar poate fi doar o coincidenta. De asta vreau sa il vada si un medic si eventual sa merg cu el si la Medlife.
sunt suparata nevoie mare. Mai ales pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Alergat reloaded...

Ei pai nu ma apuc io asa ca fleata de alergat fara sa am o parere a unora sau altora. Cum spuneam programul e realizat de una care a studiat la noi la Univ. ea la facultatea de sport dar am avut proiecte impreuna...noi biomecanica le putem spune una alta despre cum actioneaza fiecare muschi, ligament si os.

Programul e facut pentru incepatori de incepatori in ale alergatului si pentru orice gabarit. Apropo de asta...sa nu mai alerg asa dupa coada mea degeaba...deci am fix exact 77.8 kile mari si late. De alergat cred ca sunt un caz mai fericit ca altii...pe langa casa alerg prin padure si pe campuri (Simonix ar stii despre ce vorbesc) iar la univ alerg pe pista de alergare care evident e ultimul ragnet al modei... Nu pretind sa o cunoasteti pe Kim Gevaert, luase argint la Olimpiada cu echipa Belgiei la sprint stafeta, pentru Belgia asta e o performanta unica...dealtfel asa in general pentru echipele majoritar albe, ei bine ea tot studenta a univ noastre a fost si tot pe aceeasi pista se antreneaza .

Acu' programul asta e diferit de altele prin faptul ca nu iti impune o distanta pe care sa o faci ci o limita in timp in care trebuie sa mentii efortul. Pe mine asta ma avantajeaza, tind sa ma plictisesc daca stiu ca trebuie sa fac trei ture de...sau sa ajung la brutaria aia. Apropo de alergatul asta prin paduri si pe campii...treaba e ca te tot vezi cu diverse animalute domestice gen cai, ponei, magarusi, vitelusi, oi, vaci...si cateodata cate un animalut din asta iti da impresia ca moama...da ce face asta, e o privire pe care de la oameni nu o suport si care m-a facut mereu sa nu alerg in Romania...unde sani mari si alergat nu fac casa buna...si musai se gaseste careva sa faca mistouri gratuite de iti vine sa ii bagi papucii in gat. Norocul face ca aici toata lumea indiferent de forma face sport in campus...asa ca nu voi fi niciodata singura ciudata alergand....

Ca sa nu spun ca si pretenu meu medicul de familie imi zice ca e cazul sa o iau la fuga .

Adevarul e ca am amintiri exceptionale din copilarie...mi-am luat-o si peste cap la greu, de la mama niciodata de la tata destul de des...uneori complect lipsit de sens...uneori insaaaa...

Eu insa sunt super multumita cu copilaria pe care am avut-o si exceptand luatul asta peste cap daca as reusi sa ii ofer ceva similar si lui Lorelei as fi multumita.

Mi-ar place sa poata si sa vrea si ea sa deseneze (si pe pereti) si sa coloreze cu creta (toata curtea daca vrea) sa faca prajituri din nisip (si nu numai), sa ii dau o bucata de aluat si sa o tavaleasca peste tot si asa neagra cum o fi sa mi-o dea sa o pun la copt, sa vrea sa faca haine la toti ursuletii si sa ii placa sa desfaca jucariile mecanice, sa stie sa isi faca magazin cu bani din frunze si sa o invete pe vecina de peste drum sa joace elastic si sa sara coarda, sa astepte cu nerabdare ora povestilor si sa reformuleze povestile dupa bunul ei plac (eu de exemplu nu am fost niciodata deacord cu lupul care inghitea scufita, sau manca iezii, sau cu batrana care ii dadea marul Albei ca zapada, motiv pentur care am avut versiuni proprii pentur fiecare poveste)...sa ii place sa faca teatru cu papusile si sa aiba multi copii prieteni care sa vina la noi si sa ne intoarca casa si curtea cu susul in jos. Cred ca defapt abia astept sa copilaresc din nou..deja am inceput

gata cu reflectiile...sa ne apucam de munca!

Sanatate maxima tuturor!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

socrate, in primul rand calmeaza-te tu. eu am vazut ca atunci cand sunt nervoasa nu mananca. are el o problema ceva. vezi, cerceteaza-i gurita,intreaba un dr, dar sub nici o orma nu-i taia din portia de laptic daca ala ii place. si eu mor cand aud "daca nu mananca, las-o, infometeaz-o ca mananca ea mai tarziu". cum naiba sa lasi un coiplas cu stomacul gol? incearca sa-i dai mancarica mai diluata, da-i ce stii ca-i place lui si eventual pacaleste-l cu 2 feluri de mancarica. eu asa ii mai faceam. ii dadeam o lingurita de-aia una de-ailalta si alternam sa schimb gustul de fiecare data. sau stii um mai faceam? da acu sa nu ziceti ca-s handicapata ca o pacaleam rau de tot si mai si radeam de ea o faceam fleatza: ii duci un biberonas spre gurita si cand deschidea gurita hop ii infigeam o lingurita cu papa in gura. maraia ea in timp ce molfeca, dar tot mai deschidea gurita a 2-a oara. hai incearca, nu te enerva (bine, eu spun ca si eu fac lafel). si spor la treaba

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Spuneti-mi si mie ce sa mai fac?
Ca eu nu mai stiu.

Andrada are pe fata si Sebastian niste bubite rosii, care se rosesc, mai trec.Eu nu stiu de la ce de aia nu ii mai dau usturoi si peste ca am impresia ca atunci au aparut dar poate fi doar o coincidenta. De asta vreau sa il vada si un medic si eventual sa merg cu el si la Medlife.

Asa ti-as spune...da' nu stiu ce. Ma faceti sa realizez in fiecare tot mai mult cat noroc am ca Lorelei e o mancacioasa mica chiar daca e mai filiforma decat ceilalti copii.

Apropo de bubite, zic si eu, ca de astea mai face si Lorelei. Prima data am crezut ca de la pui...l-am extras, degeaba insa ca la cresa tot il primea, totusi nu coincidea todeauna cu puiul. Apoi am crezutc a de la lapte...ala de vaca - cum spuneam noi suntem pe matern si lapte de vaca pentru bolul de seara cu cereale - dar ala e zilnic si nu zilnic are bubite. Intr-o zi pur si simplu se juca, am mers pana la baie si cand am venit avea fata plina de bubite. Il inreb pe al meu, ce naiba are, cu ce s-a jucat...si atunci ii pica fisa...cica: "Mai, cred ca o irit eu ca tocmai ne-am pupat si giugiulit". Apoi am inceput sa urmarim...de cate ori tati e proaspta ras, sau cand se da cu un anumit aftershave copila face bubite pe fata...De atunci ne radem de faza asta si evident el evita sa o mai pupe imediat dupa ce se rade, asa ca s-a mutat si rasul asta seara tarziu dupa ce doarme fata. Ne gandeam in perspectiva...ce dragut...n-o sa poata niciodata sa zica...nu, nu m-am pupat cu ala...ca s eva irita mereu... Si eu ama vut aceeasi problema in tinerete, ori ma pupam cu nebarbieriti ori ma faceam toata o urma .

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Socrate - CALM MAMA!!! Te cred, iti vine sa urli, sa , sa-i torni mancarea in cap dar din pacate ramanem doar noi cu nervi multiiii!
Stiu cum e. Timp de 2 luni am aruncat zilnic mancare. TOT! Nici fructe, nici legume ... nimic in afara de san nu vroia. Cand venea ora meseii preferam sa ma duc sa bag capul in si sa trag apa decat sa trec iar prin chinurile alea. Muream de ciuda cand vedeam ca nu deschide gura si urla si crede-ma urla de-ti rupe timpanele in 2.
Asta a fost diversificarea la noi. Zi de zi chin! Mult. Si acum am zile cand arunc mancare cap coada.
La un moment dat ma intrebam si de unde naiba creste cupchilu' meu daca mancare nu mananca. Ma gandeam ca poate sa ia de la san sa refuze cu atata inversunare orice fel de mancare.
Erau zile cand faceam dimineata vreo 4-5 combinatii de fructe, cereale te miri ce si aruncam tot, iar la pranz la fel cu legumele. Incercam orice numai sa o vad ca mananca.
Eram un pachet de nervi, vecina stie.
Am incercat sa-i cant, sa-i arat cucu-bau pe pereti, sa-i pun TV-ul pe reclame , orice numai sa manance dar daca nu VREA < NU VREA FRATE!
Doctorita imi tot repeta sa nu o fortez dar parca iti e greu sa nu incerci inca o lingurite cand vezi ca nu a mancat nimic. Te doare inima la gandul ca sta saracul copil flamand dar ce sa-i faci? Astepti sa-i treaca!
Te si-ti doresc multa rabdare! TONEEEEE de rabdare!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate nu mai stiu, tu ai incercat sa-i dai fier? pt pofta de mancare??? pupici si sper sa va reveniti.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Andrada - urmareste evolutia bubitelor dar se prea poate sa fie de la saliva, de la mancare, de la frecatul fetzei. Andrei ii apar des bubite in jurul guritzei, pe fatza dar trec relativ repede dupa ce o spal si nu sta mult in contact cu mancarea. De exemplu cand ma inchin la ea cate o ora sa ia o lingurita de fructe.

Esme - ai fost tare de tot! Mi-a placut cum te-ai descurcat singurica sa-ti gasesti de-ale gurii , nu vreau insa sa-mi imaginez cam ce fatza au facut parintii dis-demorning . Spor la alergat!

Inais - multumim de incurajare! Sa-ti tihneasca odihna! Tare-mi place cateodata dupa ce ma trezesc doar sa stau sa lenevesc in pat, sa stau la caldurica si sa ma dragalesc cu mandra

Adriana - Pfiu - bine ca n-a fost mai grav! Acum cred ca trebuie sa vedem casa din perspectiva pericolelor. Tu deja ai experienta de la Lara insa eu abia acum constientizez cam cat de periculoasa e casa mea . A marcat si Andra o veioza sparta acum cateva zile, slava Domnului nu s-a ranit dar nici mult nu mai avea

Laura - promit sa revin la subiect dar acum s-a dus chefu'

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna mamicilor dragi,
eu nu prea am mai intrat, na in we ocupata cu tati, bebe, parc, papa, spalat, curat chiar ma gandeam ca la serviciu macar aveam 2 zile libere pe saptamana, la bebe nuuuu, full-time, 7 zile din 7. Nu ma plang ca imi place si mor de dragu ei. Ieri am fost in parc cu Iasmi si mama ei, minunata a fost vremea si avem 2 fete super cuminti. Am facut ture de parc sa doarma printesele, asta sport ca tot se vorbea pe aici si imi aduc aminte orele de 'educatie fizica' cand preferam sa fiu 'elev de serviciu'.

Daria mea e o papacioasa, o mare dansatoare, am vazut ca si Mufitza, e incantata de toti copilasii mai mari, care vorbesc si alearga, sunt topita dupa ea cum se mira ea cand vede ceva nou, cum descopera ea lumea

Am vazut poze cu baieteii cu ochii albastri, Robert si Vlad sunt superbi. Am vazut si 2 (doua) poze de la intalnirea lui Sebastian si a Marei, ce prietenie mare, mai ales intre Sebastian si mama de Mara
Socrate calm, calm... de la tine am invatat asta

Adriana, am citit ce a facut puternica Annika, vai de noi trebuie sa ii pazim tot timpul... Imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem si uite ca s-a stricat vremea Neaparat intr-o zi insorita plec cu ea direct in Herastrau si cand iesiti si voi ne vedem,asta e singura snasaca altfel nu prea ne potrivim la programul de masa somn.

Ufff de cand ma chinui sa scriu si eu un mesaj, gata, la joaca cu mine.

Mergi la inceput

Revin la oile mele!
Am fost la analize si cum scrisul doctoritei seamana cu niste heroglife aruncate pe-o hartie n-am inteles mare branza din ce analize are de facut. Mare mi-a fost surpriza sa aflu ca sunt vreo 23 de puncte pe buletinul de analize .
Pot sa zic ca nu s-a lasat cu urlete ci cu un intreg pachet de urlete/tipete/smunceli/vaicareala/oftat!
Dupa vreo 15 min am iesit de acolo transpirati. Si tipele de la laborator transpirasera incercand sa tina dragonul infuriat. Nu de durere cat de oftica ca o tine cineva. A durat ceva pana i-au gasit vena si apoi tine-te sa vezi lupte seculare sa o intepe. Bine ca trecut!
Mie deja imi dadeau . Cand stiu ca urla de aiurea nu ma impresioneaza asa tare dar acum cand stiam ca o inteapa mai aveam un pic si buseam in plans.
Mai costa si vreo 280 RON , sper macar sa fie totul OK!

Gata, fug sa-i pregatesc papa!

Ah, vreau sa incerc diseara www.bucataras.ro/pui-pe-sticla/#more-5360" target="_blank"> pui pe sticla ! Sa speram ca nu-mi las omu' flamand cu talentul meu de mare bucatareasa. Dar tare-mi la pozele astea. Prea arata apetisant!

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste [/i]

Mergi la inceput