Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

pupam intzepatura de dragon furios eu mai bag un ochi in forum printre biberoane, maldare de haine de calcat...etc

edit: sa stii ca ies sa iau un pui sa-l trag si eu in tzeapa pt diseara ca ciorba facui. n-am mai mancat demult pui la sticla mama facea, dar azi fac eu. merci de idee, chiar ma gandeam ce sa fac felul 2. pun husa de ploaie si ies cu fatuca ca n-am cu cin s-o las

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aoleu, Adriana saracuta Andra, pt copii stiu ca analizele sunt traumatizante, de asta nu prea se fac, se mai dau asa una-alta preventiv; asa ca intelege-o, n-a plans degeaba, draga de ea! Are toata intelegerea mea de sange+ace+intepaturi foba.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Inca unu si ma duc !
Am votat fetili si l-am admirat pe Vlad ! Alysh ce barbatel ai tu acolo! Ce oki frumosi! si asortat este
Se zice ca undeva in lume toti avem o sosie. Ei bine, eu cred ca stiu sosia sotului tau ! Seamana perfecttttt cu o cunostinta de a mea! Un tip super de treaba

Uf Lorich! As da orice numai sa nu mai fie nevoie de intepaturi. Saraca a fost si asa chinuita o gramada si prin spitale. MI se rupe inima cand plange asa. Nu plangea saraca degeaba dar mai are si momente cand se strofoca sa planga numai sa o iau in brate hihih mica santajista a lu' mama

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Stiu si eu ca tb calm. De asta m-am si descarcat pe aici ca sa ma mai calmez. Evident a dormit fix jumat de ora. Noroc ca la pranz i s-a facut mila de mine si a mancat si el vreo 120 de ml de piure cu ou.
In fine, asta e. O fi maine mai bine.

pe toate pentru intelegere. Eu sunt o fire calma si rabdatoare. Tocmai de asta consider ca mi-am pierdut mintile. Eu nu sunt asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Astazi este St. Patrick? Sa uram la multi ani copacelului nostru canadian Patrick de Doloress

Si la multi ani puilor M&M de 17, sa fiti frumosi si sanatosi, sa cresteti copacei marisori, sa bucurati familia si pe toti din jur.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

MsBB multumim!

Mai am si o dilema (acum ca s-a rezolvat supararea lui Noemi...careia ii dam un si o asiguram ca Edvin e k si chiar de nu papa a la carte...e baiat mare): voua pediatra copilului va tine o fisa a lui? Cu date privind greutatea, inaltime, perim. cranian, fontanela, etc.?? A noastra nu!! Si eram curioasa cat de specimen e dr asta gasita de mine...

Am facut felu' 1 supa (o sa fie ciorba acrita cu lamaie) de legume si loboda. Felu' 2 pilaf cu legume. Sa vedem ce papa dra.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

MsBB multumim!

Mai am si o dilema (acum ca s-a rezolvat supararea lui Noemi...careia ii dam un si o asiguram ca Edvin e k si chiar de nu papa a la carte...e baiat mare): voua pediatra copilului va tine o fisa a lui? Cu date privind greutatea, inaltime, perim. cranian, fontanela, etc.?? A noastra nu!! Si eram curioasa cat de specimen e dr asta gasita de mine...

Am facut felu' 1 supa (o sa fie ciorba acrita cu lamaie) de legume si loboda. Felu' 2 pilaf cu legume. Sa vedem ce papa dra.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

edit ca am scris aiurea:

da, dr noastra tine fisa cu greutate, inaltime, etc. pana la 6 luni a fost obligatorie vizita, apoi la 9, 12, etc...

mancati 2 feluri de papica? pai eu la pranz ii dau doar supa si lapte completare. nu stiam ca se dau 2 feluri azi ii dau iorba de gaina facuta pt noi..n-am pus vegeta ca nu gatesc cu de-aia.

edit la edit: mi-a venit aparatul de aerosoli. imi cam prind urechile. da e asa micuuut. numa bine nu mai ocupa si asta spatiu

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais pofta buna Iasminute. Sper sa aprecieze eforturile mamei si sa pape!!
Socrate eu te inteleg, si eu sunt calma cu Mircea, dar ieri parca devenisem isterica, nu ma puteam linisti deloc, orice ma facea sa izbucnesc in plans...ca nu aveam timp de nimic...imi inchipui cum e sa nu pape. Fier i-ai dat? Am auzit multe cazuri cand revine pofta copilului
MsBb of, bietele de voi!! Sa ne tii la curent cu rezultatele
PAtrickut si bbici de 17!!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI Alexia Nicole, Alexandra si ALESSIA CLARA
+
BOGDAN SILVIU si TUDOR-DUMITRU
!

Va doresc o viata frumoasa si implinita, multa fericire si noroc!!

Ziua buna, mamici si bebici dragi!

Copilul meu e ca ruleta ruseasca, nu stii niciodata in ce noapte te nimereste glontul

Azi noapte – treziri multe si dese, cheia marilor succese! Nu mai cautam solutii, eu sunt deja relaxata si calma, astept fiecare zi ca pe o entitate separata de celelalte, ca pe un nou inceput. Oricum, la ora actuala se cheama ca l-am cam intarcat. Sanii sunt ok, inca se simt putin plini, dar nu ma jeneaza, asa ca e clar ca si laptele se dusese. I-am dat de ieri tetina mai mare, nr. 2, si azi nici nu s-a mai uitat la san, n-a vrut deloc... Asta e... Bey, dar macar sa doarma bine!! Desi, ca sa fiu sincera, am senzatia ca azi-noapte la prima trezire eu l-am trezit, ca m-am tot foit si mi-am tras nasul pana s-a trezit cupilu’ si a inceput sa caraie... La noapte incerc sa fiu mai putin zgomotoasa...

Azi David a inceput sa se ridice in carut, cred ca trebuie sa incep sa-l pun mai in fundulet. El inca nu sta 100% bine in fundulet, in sensul ca sta doar cand se sprijina cu mainile in fata si sta cu capul in jos si-si examineaza sosetele, dar nu e stabil, adica la un moment dat se clatina si cade intr-o parte... Cred ca mai dureaza putin pana va sta stabil de tot in fundulet, poate o saptamana doua... In scaunul de masa deja l-am pus, acolo sta destul de stramt si nu poate sa cada... Ei, ne facem noi mari...

Azi ma viziteaza prietena mea cea mai buna. Abia o astept, ca n-am vazut-o de 10 zile.

Simonixule, vreau sa aud vesti bune de Robertzel, ca i-a trecut febra!! E bine ca l-ai hidratat, ai incercat si cu paracetamol, restul trebuie sa faca el. Un organism sanatos se lupta bine cu virozele, care sunt probabil mai puternice dar si mai scurte decat infectiile bacteriene! Alra zice bine ca nu prea aveau ce sa-i faca decat sa-i dea tot antitermice, doar nu era sa-l treaca pe antibiotice fara sa stie exact ce are... Eu am citit in cartea „Dr. Mama – un alt fel de carte despre bolile copilariei“ cum ca este esential ca piticul cand e bolnav sa te simta langa el, calma, linistita, el preia din starea ta. Stiu ca stiti toate chestiile astea, dar cand ii vedem pe bebei cu febra ne panicam automat, de aceea trebuie sa incercam constient sa ne calmam, sa le fim alaturi, sa ne simta ca pe un sprijin, sa fim tari. Hai, sa fie bine!

A propos de faptul ca bebeii preiau de la noi, aseara am avut un exemplu clar: David statea in pozitia de broscuta in tarc, Mutti venise in vizita. La un moment dat el se intoarce si cade pe spate si se loveste usor cu capul de podeaua de la tarc (avem ceva pus deasupra care s-o faca mai moale, dar e totusi inca putin tare – insa nu se compara nici cu podeaua normala). S-a intamplat si cu mine, eu rad la el, il iau in brate si-l pun iar pe burtica. Ei, de fata cu Mutti nici nu apucase bine copilul sa stea 2 secunde cazut pe spate ca Mutti scoate un tipat din ala de-ti statea inima in loc (se speriase ea, boaita!) si imediat David a inceput sa planga Imediat m-am rastit la ea, i-am spus sa nu mai reactioneze asa panicos ca mai rau il sperie, ca in fond nu se intamplase mare lucru, l-am luat in brate si s-a potolit imediat... Pai ce incredere sa am eu in femeia asta, mai oameni buni, care se sperie si de umbra ei?

Alysh, si aseara tot juma’ de portie mi-a mancat la cerealele de seara (eu ii dau numai cu lingurita), dar de trezit s-a trezit la 0:30, apoi la 2, iar la 4 n-a mai fost chip sa-l adorm la loc, voia pe bratul meu... Mai, da’ Vladutul se face tot mai frumos pe zi ce trece!! Da, da, avem cei mai frumosi copii de pe forumul asta
Doloress, si eu m-am delectat cu o portie de nea nelu kknelu cand eram mica si pot sa spun ca toata viata am fost o norocoasa! Pacat ca la sora ta nu a mers, ar fi meritat din plin dupa cate povestesti tu de ea, e un suflet deosebit Nasol ca la voi e inca asa frig, la noi a inceput sa miroasa a primavara, azi avem cam 12°... Multumim pt. dedicatia muzicala superba, ador Buddha Bar
Desiree – mortala Victoria, ce ranjeste ea fasolea la poze Si prietenul e dulce, are par ca de fetita... Mai, numai noua ne creste asa incet si rarut... Dar nu ma descurajez, ca si eu in copilarie am avut parul tare fin, iar acum am o claie... se va indesi si la David, sper!
Iulia, si maselutele sunt normale, daca ea are deja mai multi dinti... Ti-am vizionat micuta manelista, m-a omorat Noi la pranz nu dam 2 feluri, dam doar piureias de legume (o zi cu carnita, o zi fara). Eu supa nici nu fac.
Raluk – acum am vazut si eu linkul cu articolele tale, abia astept sa le citesc pe indelete. Practici ca psiholog? Inca o data bine-ai venit, desi inca nu te-am prins live pe forum, te vad din postarile celorlalte fete! Baga mai multe mesaje, sa nu mai fii moderata!
stefany – Hai, rupe rudenia aia cu depresia, ca uite, acusi vine primavara si la voi
Noemi – felicitari pt. rezultatele bune ale sotului. Cred ca si eu voi face ca tine, voi fi permanent umbra lui David cand va incepe sa misune prin casa, iar in rest il voi pune in tarc. Mai bine asa, cel putin pana eliminam toate pericolele. In ce priveste reactia ta la greva somaleza a lui Sebi, e perfect de inteles. Eu reactionam asa si cand David nu mai voia sa manance si ultimele 3-4 lingurite, of... si la fel ca tine nu ma mai recunosteam... pana cand intr-o zi mi-am impus sa ma opresc cu lugu-lugu si infiptul linguritei si alte trucuri ca sa-l fac sa manance. Acum el e bossul: ii pun lingurita la gura, iar daca vad ca trec 3-4 minute si nu deschide gura, m-am oprit, gata, sa-i fie de bine! Iti doresc sa ajungi si tu cat mai curand la starea asta de relaxare si acceptare interioara, fiindca orice altceva nu va functiona, ti-o garantez! Ba chiar (dupa cum m-a prevenit pe mine terapeuta) s-ar putea ca – pline de cele mai bune intentii – sa punem bazele unei lupte ulterioare de orgolii din care noi, mamicile, vom iesi invinse in orice caz! Persevereaza, ai rabdare, incearca sa ramai calma, intr-o zi vei fi rasplatita
MsBB – tu ai trecut prin si mai grave, bravo tie ca ti-ai pastrat nervii totusi! Si vezi ca pana la urma a trecut si faza aia cu nemancatul? Of, dar ce-ati mai patimit la analize, trebuie sa fi fost cumplit, of... Pe mine cand eram mica ma tineau 3 persoane la o injectie... Urasc injectiile si acum... Bafta la puiul pe sticla
esme – spor la alergat!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Mai fetelor eu am nevoie in curand de camasa de forta nu de terapie. O iau razna si ma controlez din ce in ce mai greu.

Copilul meu nu mananca de nici nu mai stiu cand. Cand zic ca e o zi buna si s-a terminat cu greva somaleza...here we go again.

Azi i-am pregatit cereale cu ananas ca deh poate daca schimba gustul. Nimic. 3 lingurite si gata. Valabil pt orice fel de mancare.
Ieri m-am bucurat ca a mancat ciorba de curcan blenduita. I-am dat de la noi ca nu se mai putea nicicum, am zis ca poate aia mananca.
A baut lapte si s-a culcat. cica sa nu ii mai dau lapte zice o prietena, dar mi-e frica ca nu va mai manca nimic.
Si ma apuca niste nervi si niste draci, si ii trantesc saracului copil si el nu are nici o vina si nu intelege nimic. Si miauna si motanul si imi vine sa ii iau gatul si nu are nici el nici o vina ca doar e pisica ce sa faca si el.
Si ma cert cu copilul ca de ce nu mananca. Si el tzipa si se zbate in scaun si trage de bavetica. Adica clar nu vrea.
Deci sunt de dus la spitalul 9, noroc ca e aproape.

Eu nu mai pot. Am citit si de la aelita ca nu mananca nici Andres de 2 saptamani dar la noi in curand trece luna. Si nu vad daca mai ies dinti sau nu ca nu ma lasa sa ii umblu in gura de cand ii tot pescuiesc diverse din gurita pe care le gaseste el prin casa.
Spuneti-mi si mie ce sa mai fac?
Ca eu nu mai stiu.

Andrada are pe fata si Sebastian niste bubite rosii, care se rosesc, mai trec.Eu nu stiu de la ce de aia nu ii mai dau usturoi si peste ca am impresia ca atunci au aparut dar poate fi doar o coincidenta. De asta vreau sa il vada si un medic si eventual sa merg cu el si la Medlife.
sunt suparata nevoie mare. Mai ales pe mine.

mami de Edvin Sebastian

Ai incercat sa-i dai bucatele mici sa pape singur? Victoria papa mai bine singurica.

IULIA!!! vazut manelista... am raaaaaaas de numa, ce grozava e!!!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput