Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

intru rpd ca azi nu cred ca am timp de calculator.

ma laud: am facut la olica pishiiiii. ieeee. fara teama, fara plans, doar am dat pampers jos, i-am explicat ce trebuie sa faca, am pus fata pe olica s-a scremut putin ca si cum "stai ca vine" si a facut pissss, sunt asa multumita, mance mama pe ea de piselcoasa mica.

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inais, Iulia, ieri am bagat 2 voturi, azi am bagat inca 2 si diseara cred ca mai bag doua.EU v-am spus ca am de unde...
Miss, asa e groaznic ce mesaje se pot ascunde in desenele copiilor nostri. Unii sunt circotasi si spun ca-s contrafacute sau exagerate.Dar tocmai astea sunt mesajele subliminale, daca ar fi vizibile cu okiul liber nu s-ar mai numi astel.Pe mine m-au speriat si filmuletele ce le-am gasit pe net in legatura cu subiectul asta.
Simonix, DOloress, sanatate la puisori. SI Mati a inceput iar sa tusesca.Eu zic SImonix dc ai antitermice sa-i dai, e periculoasa febra asta puternica.
Revin mai tz.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Eh mai vroiam sa zic vreo doua vorbe despre cariera mea de sportiva dar cum netul ma cam saboteaza in dimineata asta ...va scutesc de o bataie de cap :D

Face fitze-fitze netul, ba e, ba nu e ....vad ca si TV-ul mai are doar un suflu, am doar vreo 4-5 canale functionale, restul puricos...

Cum n-am mai apucat sa intru zilele astea zic si eu acum LA MULTI ANI celor care s-au sarbatorit in ultimele zile. Un special pt prietena noastra draga Teo ( sper ca e multtt mai bine astazi ).
La multi ani bebelusilor de 17! Bogdan by Getutza, TUDOR-DUMITRU by Dordia, ALEXANDRA by Maytrei, ALESSIA CLARA by anisiap ! Sa fiti sanatosi, frumosi si iubiti!

Simona - sanatate lui Mati!
Iulia - felicitari pt pishu-pishu!

Astept sa faca oki mandra si fug cu ea la analize, sper sa nu urle urat de tot la luat sange .Tre' sa-i ia din vena BUUU!

Dau un send acum rapid, vad ca palpaie modemul ca si cum am net, sper sa nu raman cu mesajul in vant.

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

simona, multumim

iote ce manelista mica am http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/Video/?action=view¤t=MOV05405.flv am murit de ras aseara

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Jur ca merg sa-mi fac o cafea...asta nu e ora mea de trezit. Offf... Si vremea de afara trage a somn. Azi s-a dus plimbarica mea...deci consemnata cu puiul in casa a la long. Offf...iar!

Simonix am citit ce-ati patit. Eu una zic ca daca ati fost cu el la urgente sigur s-a uitat in gat, la semne vitale, l-a ascultat, etc. Deci nu cred ca e asa lasat in voia sortii. Probabil nu au sesizat nici un semn ce ar presupune interventie medicamentoasa si au considerat ca solutia e lasat boala sa evolueaze si corpul sa lupte pentru a se dumiri care-s cauzele. Daca e o boala infectioasa a copilariei nu avea nici un sens sa ii dea antibiotic. Eu zic ca au procedat corect. Si voi la fel, ca l-ati dus la medic sa il ctrl. Sa ne spui cum se mai simte puiul. Sanatate muuuulta!

Doloress imi pare rau de voi...te inteleg cu lipsa de ajutor. Tare-i rau singur si prizonier in casa. Eu, cand a facut Iasmina bronsiolita, 2 saptamani nu m-am miscat din casa. Eram distrusa!!Legat de Patrick util ar fi sa-l ungi pe piept cu ceva gen Pulmex baby sa-l ajuti sa se desfunde. Si umidificat excesiv aerul din camera unde sta. Astea ar fi sfaturile/sugestiile mele.

Stefany mai...lasa-le de depresii! Hai ca tu esti aia cu moralul sus si pusa pe glume tot timpul! O sa treaca si maraiala puiului.

MsBB tinem pumnii sa nu planga nimeni la analize acolo.Uooffffffff!

Simo si merci!

Deci eu raman inca putintel in pat...Iasmi a adormit dupa bibele de la 8.30. Apoi supa, chestii, trestii...

P.S. Bun venit raluk ! Ne mai scrii?

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Raluk, baga mai multe mesaje sa te vedem si noi. Fii binevenita.

Simonix vai ce rau imi pare. Ti-au zis fetele cam ce si cum, dezbraca-l la body si chestia cu sosetele e foarte buna.

Io as vrea sa ajung la medic azi cu analizele sotului. Veste buna e ca nu are diabet slava domnului.
Sa vedem insa cu vremea asta cum facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Cu intarziere la multe lunite David si Sara si puiutilor nascuti intr-o zi de 17!

Ieri am stat vreo 3 ore in parc - ne-am scos parleala, ca azi, cu vremea asta, pauza.

Aseara am avut show cu Annika, a plans tare mult - durere de dinti, de burta?? cine o sti? ma gandeam la voi cand povesteati ca urla copiii - si eu ma minunam, ca a mea e tare cuminte si nu plange, da aseara mi-a scos peri albi. A dormit si noaptea prost si ca sa-i puna noptii capac - Lara a facut pipi in pat - stai si schimba asternuturi, ia-o cu noi in pat , abia am readormit ca pe la 6:30 a luat-o o criza de tuse si ne-a trezit si pe mine si pe Annika - greu-i cu copiii astia!

Iar acum de dim. - mare boacana - sortam rufele sa le bag la masina de spalat, Annika scotocea in sertarul unei comode cu 3 sertare - cand aud "bummm" si plansete. Mi-a stat inima in piept, intr-o secunda eram la ea -- comoda se inclinase la 45 de grade, da slava Domnului nu cazuse peste ea, insa o veioza mare, grea si tare frumoasa se facuse praf pe parchet.
Annika s-a ales doar cu sperietura - iar eu cu invatatura de minte!

Simonix si Lara a avut zile la rand febra 39, 40, 40 cu 5, insa deja cand a facut 40 cu 5 am cerut urgent sa-i faca analizele la sange si i le-au facut pe loc. Avea o otita.
Vezi insa daca i-au aparut si bubite pe piele (cum spunea si Gabitzam) poate fi "febra de 3 zile".

Doloress, sanatate si lui Patrick!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Doloress sanatate si lui Patrikutz mititel.

Mai fetelor din alte meleaguri io zic asa, care mai veniti prin romanica (nu merita R mare) sau vin la voi vizite, luati si voi niste sticle de Panadol, Nurofen, supozitoare Novocalmin, si daca aveti nevoie macare e ceva la indemana.

Adriana draga mea ce o fi fost in sufletul tau. Pai cred ca muream de inima rea. Oi fi io o mama posesiva si dusa cu pluta dar eu nu il las singur sa faca nimic. Cand e pe jos stau non stop dupa el, sa nu puna mana sa nu faca aia sa nu asa. Cand ies din camera il las in tarc oricat urla.

S-a dus dracu plimbarea. Noroc ca ieri am profitat din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fete
MssBB, Cleo merci de cafeluta.
Msbb zi-ne din cariera de sportiva, ca sunt povesti funny, sunt sigura..
Esme eii, naspa cu crema de pantofi ...noi am facut asa cu o cutie de vopsea de vreo 5 kg. Eu soramea si inca o prietena, am varsat vopseaua in mijolocul covorului si apoi am incercat sa spalam cu apa. Tot drumul pana la chiuveta, inclusiv chiuveta etc. era presarat cu picaturi de vopsea...mama, si noi eram copii cuminti!! Ce ne asteapta!
Simonix vai ce rau imi pare de Robertzel, draga de tine
Eu pt astfel de situatii am Diazepam Desitin - solutie rectala Este super. sa-ti iei cand vii in Ro neaparat sa ai. Acum insa, tr sa-i pui comprese reci pe frunte Sa nu faca edfem cerebral. dragul de el. si sanatate/ Dezbracat, bai calai, cum spunea Aelita si comprese pe frunte

Alysh de unde gasesti mai hainutele astea, ca m-ai omorat. Iar fesul cu pinguinul, e demential.
Vlady e un frumos, i l-am arata tlui Mirci, uite mami, prietenul tau Ne vdm si noi sapt viitoarte??
Adriana biata Annika, ai incercat sa-i dai 3 ml de nurofen, pe Mirci il mai lasa durerea...vai ce m-ai speriat cu comoda
Iulia spor la gatit
Doloressasracuta de tine cu dfepresia si statul in casa. Sper sa-ti scoti parleala cu iesitul afara in Ro.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

LMA sarbatoritilor zilei!

Simonix sanatate multa lui Robert!

Doloress la fel, sanatate multa lui Patrick! ajungeti in Buc?Avem ocazia sa-l vedem pe invingatorul si luptatorul clubului?

Adriana ce sperietura! Vreau sa zic ca de ieri Robert isi da drumul la maini, e f mare progres, insa s-a dus bruma mea de liniste, cade ca MIG-ul, trebuie sa stau in fundul lui si sa anticipez unde va cadea (cu capul)

Aseara se agata de parul de pe burta lui tati, se ridica in picioare pe canapea si batea din palem a succes; l-am si filmat...

Alysh frumos pui ai acolo, sa pape mama mocutza aia de zahar!

Desiree minunea cu ochi albastri si dintoci!

iuliamasele? Sa nu mai aud de dinti...

Stefany fruncea sus, cheptu' in fatza!

Alina (anto) ne amenintai cu neste poze!

Raluca frumos blogul, sfaturi interesante si praji bun-bun. Ne-ai mai scris?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput