Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

nu e ceea ce credeti. Ii scot hainele din dulap sa stie cu ce se imbraca. Ca daca il las pe el ia camasa gri la costum maro si cravata nu mai zic.
CE imaginatie aveti fetelor zau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Neshte invidioaseee

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.

Simonix multa sanatate lui Robertel.Te asteptam cu vesti bune.

cleo si Julia are 8.8 kg, Iar acum o luna avea 9 kg, dar a slabit cu viroza 200g, si nu a mai pus nimic pe ea de-atunci.Si in ultima vreme mananca tot-tot ce-i dau si cateodata nu-i ajunge, dar pe ea nu se pune.

Lorich ce succes a avut filmuletul cu Robert Chiuia fiica-mea de numa si-a trebuit sa i-l pun de vreo 10 ori ca nu se mai satura de el.I-o fi picat cu tronc baiatul tau
Wow, Robert sta singur in picioare Julia nu sta decat sprijinita de ceva.

Ma duc sa-i dau fructele si sa-i fac supica pt astazi. Ma trage de haine

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Buna fetelor.

Simonix multa sanatate lui Robertel.Te asteptam cu vesti bune.

cleo si Julia are 8.8 kg, Iar acum o luna avea 9 kg, dar a slabit cu viroza 200g, si nu a mai pus nimic pe ea de-atunci.Si in ultima vreme mananca tot-tot ce-i dau si cateodata nu-i ajunge, dar pe ea nu se pune.

Lorich ce succes a avut filmuletul cu Robert Chiuia fiica-mea de numa si-a trebuit sa i-l pun de vreo 10 ori ca nu se mai satura de el.I-o fi picat cu tronc baiatul tau
Wow, Robert sta singur in picioare Julia nu sta decat sprijinita de ceva.

Ma duc sa-i dau fructele si sa-i fac supica pt astazi. Ma trage de haine

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

e impactul dur- pana acu creshteau evident, 4-500gr pe luna. Acu... tare putin. Banui ca si necesarul alimentar e posibil sa mai scada... si asta nu e neaparat semn de boala.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lily uite un de la Robert pt Julia. Sa stii ca si la noi au tot avut mare efect filmuletele cu alte M&M.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Simonix tinem pumnii sa isi faca efectul antibioticul si sa vii cat mai repede cu vesti bune...oricum la antibiotic abia a doua zi sau a treia zi se vede efectul...deci rabdare.
declar si eu ca nu m-as putea adapta la asa sistem medical desi nici io nu-s pro antibiotic si am asteptat si io o data o saptamana de febra 39-40 pentru a afla exact ce are baiatul meu si cand am ajuns la spital cu convulsiile si pielonefrita -credeau ca e meningita- medicul mi-a zis ca ce am vrut sa omor copilul

Lily merci de formulare le-am depus

Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lorich, eu nu reusesc sa vad filmele - nici data trecuta cu Robertel ratusca nu mi-a aparut nimic

Merge maine (dim) cineva la KIDEX?
Ma gandesc ca e mai putina lume - o fi si firme destule in prima zi?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

iulia, mai nu io facui puiu Induci lumea in eroare si pe mine ma faci sa caut prin frigider puiu ala

Alysh si eu l-am admirat pe Vlad, dar nu am scris numele tau asa ca probabil nu ai observat Oricum are baiatul tau niste ochi frumosi sunt
Ai vazut ce da fata mea din fund nu stiu cu cine seamna ca eu cu tac-su sunte mai molai, asa.

Laura nu ai pierdut mai filmuletul, il aveam status pe messenger. Uite aici pe Daria mare dansatoare cum se bataie ea si mai trage cu ochiu la tanar si agitat si mai umbla si in sertare.

Eu azi o sa incerc sa-i gatesc una din retetele alea cu cuscus, sper sa am succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

iulia, mai nu io facui puiu Induci lumea in eroare si pe mine ma faci sa caut prin frigider puiu ala

draci..sunt turbata

fata imi rupsa butonul "shtift" de la tastatura. ma omoara hosbandu

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Iulia m-am stricat de ras! Deci nu o sa mai da in veci litere mari... sau mai ai caps...

Adriana nu stiu de ce nu au mers. Uite inca o data aplaudacul si ratoiul mac mac

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput