Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

da, ma. tu esti vinovata de ideea cu negresa/
cine era cu puiu'?

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

CRISTIAN ANDREI, SARA ELENA,RARES

Msbb ce frumos ai povestit! Am ras in hohote! I-ai facut poza??? La urmatorul pui inteleg ca in loc de jucarii ii pui rosii ca sa poti afce tu treaba????

Dordia uff imi pare rau pt otita dar ma bucur ca papa! Cum este la otita, il doare urechea???

Gabitzam e un dulce Raducu cum doarme el acolo dupa o zi in care banuiesc ca a muncit asa mult sa se joace!!!!!!!

Simonix of nu stiu ce sa zic legat de febra asta. Sora mea a patit cu fata asa si 5 zile s-a chinuit cu ea cu febra 40 si cu diaree dar pe urma i-a trecut si doctorii tot timpul ii ziceau sa ii dea Tylenol si sa lase organismul sa lupte cu febra iar pt diaree i-a zis sa ii dea 7UP ceea ce iti dai seama ca a lasat-o masca pe sora mea si pe mine. Pupici multi si sa va faceti bine repejor!

Cleo si Tiberiu tot 8.800 kg are si la fel zic si eu ca e bine! Astazi a papat baiatul meu 180l de lapte oauuuuuuuuuuu nu imi venea sa cred. Am observat insa ceva la el, daca de exemplu in diminetile cand bea 50 ml il iau in brate si ii dau asa , mai bea pana la 150ml. Asa ca mai nou ne-am reintors la momentele cand era mic si il iau in brate ii bag biberonul si papa si baiatul meu. Oricum acum sunt sigura ca pt cei 180 ml de lapte urmatoarea masa va fi un esec!

Socrate sa stii ca ai avut drepate ai fff multa rabdare!Ufff ce noapte ai avut!!!!

Lorich ce frumos aplauda el, asa delicat!

Adica cum Micaela nu ai facut puiul??? Ca vroiam sa vin la tine sa papam!

PUPAM TOATE FETELE! Ne-a trecut iritatia la fundulet dar in obrajori nu! Va las ca ma cheama Tiberiu la joaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, am vazut doar ratoiul, aplaudacul nu reusesc sa-l vad. E un barbatel adevarat Robertzelul...L-ai tuns cumva sau asa era ??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

da, ma. tu esti vinovata de ideea cu negresa/
cine era cu puiu'?

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Din cate am citit eu MsBB si Andra ei a preparat salata de rosii

nu fi suparata de tastatura si copilu meu a stricat calculatoru, un cablu usb, si acum receptorul digital de la tv si stii cine a fost vinovata in ochii lu tac-su? Eu, nornal, ca am lasat-o... mama, ce as vrea sa stea si el cu ea acasa si sa nu o lase, sa-l vad atunci.
Eu i-am luat o tastatura sa fie numai a ei, da tot la asta vine ca aici piuie ceva daca apasa, se schimba ceva pe monitor, plange mami de ciuda... e mult mai interesant asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Lorich, eu nu reusesc sa vad filmele - nici data trecuta cu Robertel ratusca nu mi-a aparut nimic

Merge maine (dim) cineva la KIDEX?
Ma gandesc ca e mai putina lume - o fi si firme destule in prima zi?

Adriana

vin toate firmele de la inceput. si mai putina lume
noi insa mergem in weekend, cu tati. nuy stim cand

voiam sa va intreb, cum atri pus filme pe picasaweb.google.com
? ca mie numai poze imi poa pune.

edit: am pus, http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Movie#5314499807375819682

deci si fica mea umblas in sertaer. A gasit neshte margele, din alea mari, ca de curcan, si tare innebunita e.

o cocheta.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi mergem sambata dimineata la Kidex, la prima ora probabil. Deschide la 10.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lorich, nu cred ca linkul e de vina - am incercat din nou, e ceva la Picassa - nici filmulteul de la Cleo nu-l pot vedea

Eu cred ca merg maine la Kidex

Am vazut acum o sapt. parca un anunt la MICA PUBLICITATE, cu cineva care vindea filme de copii la preturi f. bune - livrarea se facea prin posta.
Ma gandeam sa comand si eu -- a mai cumparat cineva? credeti ca e de incredere?

Adriana

Mergi la inceput

Cleo e o dulce Mara! Imi place ca nu i-a scapat nici o forma fara sa nu o bage in gurita! Se joaca de nu are nici o treaba! Am vazut ca ai pe jos covoras sub forma de puzzle! De unde l-ai luat si cu cat?

Mergi la inceput

am incercat sa pun o poezie haioasa dar nu merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cat e de dulce Mara cum se joaca ea acolo! O scumpica ! Patrick era tare interesat, cred ca ar fi vrut si el sa imprumute vreo jucarie doua, prin monitor asa.

Lorich m-a dat gata Robertel ce frumos aplauda el ! Al meu nu vrea si pace, toata ziua ii bat din palme si ii fac bravo, nimic nu se prinde de el.

Simonix asteptam vesti bune ! Intr-adevar, ai dreptate, si la 3 ani daca il duc la gradi, si atunci se poate imbolnavi si un copil bolnav e un copil bolnav, e greu la orice varsta. Mie mi-au zis de la spital sa nu-l dau de la un an ca e prematur, e si mai sensibil decat altii. Insa stiu ca si la 1.6 ani cand am sa-l dau o sa ia toata gama de virusi, mai ales ca il dau incepand cu noiembrie, cand apare si sezonul de gripe.

Ia uitati aici cum l-am gasit pe Patrick ieri, sarbatorind de ziua lui, cu o halba de …apa, apoi a cazut beat mort. Si uitati aici ce imagine frumoasa ne-a facut un bun prieten de-al sora-mii, cu ocazia Sf. Patrick.

Mergi la inceput