Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
simonacip spune:
ooof SImonix...nu stiu acum ce sa zic ca-i mai rau febra asa mare sau tantibioticul. EU imi dau seama prin ce treci. SI am mai zis-o..nu stiu cum m-as adapta la modul de tratament din Occident. Sanatate multa.Banuiesc ca si tuseste puiul...
Dordia, sanatate multa si voua!Dar cum ii curgea urechea?Era vizibil? Ce culoare era?
MsBB ce istorioare haioase ne spui tu...Ai talent mai la povestit
Adriana uuuff, ce patanie urita cu veioza.Brrr!
Desiree, cam un euro jumate e nurofenul...
Alysh, e scumpicel rau Vlady...Mor si dupa caciulitza lui
Stefany, mai bine cu moralul?
Esme nu te-am felicitat pt gimnastica. O fac acum...Sincer sunt invidioasa pe tine, tare as vrea si eu putina miscare...dar unde, cind, cu cine???Poate din toamna ca-l dau la cresa pe Mati...
Miss, poate ai norocul sa-l intarci usor, fara probleme...Ce bine ca ia biberonul si nu-i mai tb san...cind ajung sa vad si eu asta la mine????Oricum prin iulie vreau sa-l intarc ca-l dau la cresa in toamna si nu vreau probleme de dependenta de mine mai mari decit oricum am sa am
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Iulia, pai asta e si ideea cu biscuitii astia de copilasi mici, sa fie tari, sa nu se rupa bucatele si sa se innece cu ei. Ci doar sa morfoleasca la ei acolo putin, sa-i ajute si la dinti.
Simonix, mi se ruipe sufletul de mila puiutului, dar si a voastra in acelasi timp. Frate, in cazul asta mai degraba prefer stilul pediatrilor de aici, care dau antibiotic. Eu n-as rezista sa se chinuie atat copilul linga mine, zau asa.
Doloress, Nurofenul de copii este in jur de 6 ron.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
simonacip spune:
Iulia, haioasa si Mufitza ta...mami, ce stii tu ce place fetei???
SIs, felicitari pentru victoria cu Mirci...180...ole..
Sis, n-ai vazut Clemy la mine? Stii ca nu prea au avut succes la Mirci acum. Poate mai tz. Dar gabitzam are dreptate, sunt cele mai misto pt bblaci asa mici
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
socrate spune:
Neata,
Multam de cafea.
Sa zic mai intai ca suntem alaturi de Robertel carliontat. Imi pare atat de rau, poat spune decat ca eu eram cu unghia in gatul medicilor deci probabil la zdup pana acu. Incearca cu scutecul imbibat in apa, sosete ude si alte metode babesti. Sunt bune. Eu am incercat pe mama cand facuse febra mare la furia laptelui, bine acu 22 de ani nu erau multe metode.
Misto cu puiul pe sticla, eu folosesc cu mare precadere pungile de copt, mai putina mizerie, mai multa aroma.
Iulia si al meu mananca biscuiti nestle in principiu in tarc, ce firimituri face dupa aia le mananca si pe alea una cate una.
Pup toate fetele si toti piticii nu mai stiu daca vroiam ceva anume. A da, Cleo sa stii ca eu cred ca fi miu e capul rautatilor, pe Daria a reusit sa o faca sa planga, pe Mara o invata greva foamei...politician il fac.
gabitzam apropo de pozitii ciudate, eu credeam ca al meu e talentat dar vad ca avem concurenta. Cum pot dormi asa? Nu stiu.
Acu in legatura cu asta, azi noapte a fost de vis, de vis urat, mai bine zis cosmar. Sotul tb sa plece la Brasov la 4 dimineata.
Copilul a adormit cu greu la 10. Dupa ce dormise in total 2 ore peste zi.
La 12 a inceput circul. Taman adormisem. Bagat suzi, liniste. Ma culc la loc, inchid ochii, here we go again. Repet procedura, ma bag in pat si din nou. Zic io,plans de durere, dintii. Ii dau nurofen, ii dau cu gel. Tac'su de acolo. Nu vrei sa il pui langa noi in pat ca poate dorm si eu trei ore? Io ma gandesc ca are dreptatea lui.
Il pun langa noi, ma duc la baie ca m-au trecut toate. Liniste. Ma intorc, ma pun langa el incep bocete din nou. Deci fetelor, nu exagerez, daca noaptea trecuta s-a zbatut intr-una si s-a intors de pe o parte pe alta si cu capul in directii diferite dormind si in fund...acuma a facut chiar parada. A dormit in toate directiile, partile. S-a zbatut, a adormit in final in fund sprijinit de mine cu capul intr-o parte pe burta mea. Nu stiu cand s-a intamplat ca adormisem. Dar asta era pozitia in care eram cand ne-am trezit la 4 sa ii dam lui tati sandwichul si sa ii scoatem hainele.
La 7 cine era in picioare batandu-ma cu palma zicand dragastos vavabababava si alte combinatii?? Daaa, era el, zgubi care e si acum vioi.
Asta este.Viata e frumoasa. Ieri am avut o zi....sincer noaptea asta a fost doar o demna incununare.
Dimineata am facut criza de nervi cunoscuta pe aici, dupa aia mi-am incalzit niste puiuti cu un sos foarte bun, facut la punga si cand sa scot farfuria din microunde m-am ars destul de rau pe mana stanga cu sosul care a curs. Dupa aia am constatat ca nu stiu unde m-am intepat in degetul aratator de la mana dreapta si acum coace a infectie. Am constatat ca au intrat banii pe luna asta, cei faimosi 8 milioane deci nimic nou iar eu sunt in gaura si gaura in pom. Copilul a gasit o bucata de nu stiu ce si ii scoateam greu din gura era sa se innece.
Copilul a descoperit ca poate sa ia DVD-ul cu totul de unde e. A descoperit ca poate sa dea jos niste cutii...care eu credeam ca sunt prea grele.
A tras de mine ca de ciunga. Sa il iau in brate, daca il luam, vroia jos, sa mergem la plimbare.
Zic io, no problem vine tac'su si ies 5 minute sa dau o tura de bloc si sa ma calmez. EEE tati a venit la 8 si un sfert.
Zic io, no problem copilul e rupt de somn, sa vezi cum doarme el si ma odihnesc si eu ca vase nu puteam spala din motiv ca ma dureau ambele maini. Pun copil la nani, pun masa, ma apuc sa mananc, copilul incepe sa urle.Pana la 10 cand am cedat si m-am dus sa il adorm. S-a intors de pe o parte pe alte de 70 de ori,nu am numarat de la inceput.
Asa o zi si o noapte e visul oricarei mamici. Acu sta agatat in coltul tarcului, catarat pe o minge si urla aiii ca Tarzan.
iulia83 spune:
socrate, de ce ii scoti hainele sotului daca trebuie sa plece? pai la 4 dimineatza, ma? tz tz tz...ce noapte de pomina ai avut.e ca un facut cu copii astia, cum simt ca ai ceva important de facut ziua urm. nu dorm, sunt agitati...a inceput sa pape? punga am folosit si noi sa sufocam puiul, da aseara am vrut sa-l sodomizam putin
mama, se catzara fata p,mine asa insistent..huuuooooo, ma lupt cu ea frate!
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
Alysh spune:
Mai Socrate, ce noapte ati mai avut...e sid e ras asa cum ai povestit tu, dar e mai mult de plans. Vorbesc eu de rabdare dar cred ca ma luau toti pitzigoii daca pateam ca tine. sa vina zile mai bune
Simonix, off, cred si eu ca treci prin emotii. Astept cu sufletul la gura vesti bune despre Robertelu'
Inais, Simo, multumim iubita!
Laurita, ok, ramane pe saptamana viitoare si in functie de vreme ne intalnim
Vlady
Lorich spune:
Neata
noapte buna cu o trezire.
Alysh uite aici pui ce se aplauda pe sine
Nu-l tineam pt mine, dar n-am vrut sa stresez lumea...
Dordia oof otita! Sanatate multa, bine ca papa Tudor!
Simonix esti prea tare, totusi! Doamne, nu stiu ce m-as fi facut... oricum daca e infectie, antibioticul e musai, ce mai tura-vura. Sanatate multa la pitic mic si scump!
MsBB super povestea, treb s-o insotesti de poze
LMA Gemenilor Cristian si Sara si lui Rares!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
deci dupa un plans, un scandal, a mancat 150ml de mar cu branza si o mandarina stoarsa.
Sunt multumita. Oarecum
a, da, si o sa mentionez, Noemi, de ce scoti hainele sotului inainte sa plece?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Alysh ok, feti
Sis nu am vazut draga mea, eu sunt mai moaca asa...lasa ca-i iau si io!
Socrate ooof, biata de tine, numai nefacute
Ylari concediu de viiis, fara griji, sa o gasesti pe Eva cuminte si sanatoasa!!
Micaela ai pus-o pe Dariuta dansind si am pierdut-o eu, in fuga calului???
Lorich maai, ce dulce e el...si lui Mirci ii place sa aplaude non stop. Am citit si pe babycenter ca e activitatea favorita acum, sa clampane din maini, sau sa bata in doua bete/cilindri/linguri.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
mi-a dat Ylari sms, si ne-a multumit de urari (nu reuseste sa se loghgeze, dar a cetit tot), ne pupa pe toti, si mai ales pe Simonix si al ei Robertel!
si noi iti uram distractie maxima, si relaxare totala!!!te asteptam cu poze !
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008