Bucurii de sept-oct 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Lexi, sper ca nu ceri "drepturi de autor"... (ti-am folosit numele) !

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

No, acu' daca tot mi-ai dat ideea, parca m-as gandi. Bag seama ca Xandrutza s-a scos cu mielul de Pasti!
Acum serios, la discutii despre gradi nu ma bag ca si noi suntem in plop (si plopu-n aer), abia de luna viitoare vedem sigur cum stam.
Adriana si Elenia[/b], super haiosi pustii vostri!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare

Dupa o luna si doua zile am ajuns in sfarsit ACASA!!
Imi pare rau ca nu pot spune ca Sebicu e si vindecat, dar sper sa rezolvam pana la urma...important e ca acum starea lui sa mai linistit si avem timp cat de cat sa gasim o clinica din afara.

Eu am ajuns terminata de oboseala....ieri am stat numai in pat deoarece am facut o cadere de calciu, cu carcei si o hemoragie urata, dar azi ma simt putin mai bine, doar un pic slabita,.Ma refac eu...important este sa fie Sebicu bine.

Va pup si promit sa va povestesc mai mult dupa ce ma refac putin..

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Uuuuups! acum am sesizat....

Xandrinne, te rog sa ma scuzi...! pentru tine era raspunsul vis-a vis de gradinita...
Am scris Lexi...probabil ma gandeam la clatitele facute de ea! ! inca o data, scuze ! Raman datoare cu un miel...ca tot se apropie Pastele !

Lexi, sper ca nu ceri "drepturi de autor"... (ti-am folosit numele) !

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

Primesc miel/vitel/cocos/curcan Dar sa stii ca m-am prins ca raspunsul e pentru mine, nu e prima data cand suntem confundate eu si Lexi Si insist, mergeti la gradi, sa nu va para rau, am prietene care au mers tarziu, si au ramas pe din-afara... Chiar o vorba, conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua!

Avem vreme frumoasa la Iasi, Maria mea din 3,5 ore de cand a ajuns la tatal meu acasa, numai o ora statuse in casa, cred ca doar cat a mancat si s-a mai foit un pic.

Speram s-o tina tot asa si sa vina primavara. Incep sa duc dorul caldurii si mai ales a floricelelor.

Mexxa, bine ati revenit acasa. Ai grija si de tine, nu stiu ce hemoragie ai avut. Trebuie sa ai grija si de sanatatea ta, ca sa ai putere sa ai grija de puiul tau. OKei?

Yoanna, eu o incurcam pe Alexutza cu Xandrutza si invers. Aparusera cam in aceeasi perioada pe forum, sper sa nu ma insel si le confundam.

Duc dorul zilelor cand scriau mult mai multe mamici ca acum si cand scriam la Odiseea sarcinii.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Incerc sa scriu, printre picaturi...
Roxana, pupam pe Daria, sper sa-si revina repede, cu olita. Si noi am dat inapoi, eu cred ca Narcisa se va regla cu totul cand o voi pune si pe Diana la olita.
Andreea, ma bucur ca ati ajuns acasa, sper sa fie totul ok cu Sebicu, sa nu mai fie nevoie de alte spitalizari.
Elenia, eu am vazut niste reportaje la tv, despre spitalele din Spania si am ramas impresionata!
Lexi, sa-mi trimiti si mie reteta
Foarte haiosi Dudu si Darius!!
Gety, si mie mi-e dor de perioada cand scriau mai multe mamici, cate pagini erau de citit intr-o zi...
Monica, ai disparut! Am vazut noile poze cu Cosmi, primite pe yahoo
Ramo, impresionante reactiile Patriciei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

ramo, scuze, cred c-am intzeles eu atunci gresit ...

ma bate si pe mine gandul s-o tai un weekend de-acasa, asa "cu fetele", insa eu sunt destul de prapastioasa, imi fac tot felul de ganduri. Problema e ca in ultima vreme, daca se trezesc copiii noaptea, doar pe mine ma vor, daca intra maica-mea sau sotzul in camera lor se ambaleaza mai tare ... mi-e asa cumva, sa nu creada ca i-am parasit de tot ... of, nu stiu cum voi proceda.

mexxa, ma bucur ca atzi scapat de spital, ai mare grija si de tine, oricum te admir ca rezisti eroic, eu as fi intrat probabil de mult intr-o depresie. multa sanatate in continuare.

roxana, no comment la ce ai povestit tu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna si de la Bacau!
Noua ne cam face figuri vremea...Dimineata a fost soare, cald etc si acum s-a innorat. Cand ma bucuram, ca vom avea parte de un weekend, macar la fel de frumos si calduros ca si cel de saptamana trecuta (cand am iesit la gratar... mai vreaaaaau...)...au aparut norii. Asa ca sa-mi faca in ciuda ! Caci toata saptamana a tinut-o numai in vant, ploi razlete, friiiiig. Wooof...

Fetele...va rog sa nu va suparati...dar nu v-am confundat! Pentru ca voi, Lexi si Xan sunteti INCONFUNDABILE!
Ideea e ca ramasesem cu gandul la clatitele lui Lexi (caci clatitele sunt desertul meu preferat) si ma gandeam sa-i raspund cat mai repede. In mintea mea era clar pentru cine urma sa raspund: Xandrinne- gradinita si Lexi- clatite. Pentru ca eu scriu in ordinea ultimelor raspunsuri atasate. Tocmai ca sa nu uit pe cineva sau sa gresesc... (na...sunt si eu batrana...).
Numai ca am tastat gresit, in graba mea...(ce pot face clatitele si dulceata de portocale din om......) Va rog sa nu va suparati...Nu a fost cu intentie!

Xan, ti-as trimite miel, cocos, vitel, curcan...dar...cam greu cu transportul si conditiile adecvate... Glumesc!
Dar propun altceva...cand aveti chef de o plimbare, sau aveti drum prin Bacau, da un semn de viata si fac cinste cu masa si "spritzul"!

Lexi, e valabil si pentru tine! Cam greu si departe pentru voi, ce-i drept...dar oferta ramane valabila pe timp nelimitat. Cine stie?
Apropos, daca nu e cu suparare, tu din ce zona a Romaniei esti?

Da...cu gradinita suntem si noi in plop...Am sunat azi la gradi' respectiva si a si inceput directoarea. Vai, daca ati putea sa ma ajutati saptamana viitoare cu etc. etc. Si ramane, pe saptamana viitoare, sa discutam cu inscrierea fetitei. Cu alte cuvinte...ma servesti, ok...nu ma servesti..nu e ok. Pai, daca a inceput de pe acum sa profite de unele chestii...mai bine caut in alta parte. Sa nu ma trezesc ca o "exmatriculeaza" pe fiica-mea, cand nu poate sotul sa o serveasca cu mai stiu eu ce....Nu stiu ce sa mai spun...

Mexxa si Sebicu ! Bine te-am gasit! M-am bucurat sa citesc caci, in sfarsit, sunteti acasa....dar...
M-am intristat cand am citit ca ai avut, ieri, acea criza cu hemoragie etc. Woooof! Dragii de voi! Ai grija si de sanatatea ta, caci asa il poti ajuta si pe Sebicu. Daca tu, Doamne fereste, clachezi...gandeste-te... Nu te neglija...caci e foarte importanta si starea ta de sanatate, atat fizica cat si psihica!
Va dorim sa aveti multa, multa sanatate!

Gety, pe Maria! Ce bine ca la Iasi e cald si soare! Poate ajung si la Bacau!

Mitzu si...perlutzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Yoanna, venim cu drag la Bacau daca avem drum. Noi suntem toti 3 bucuresteni. Nasoala faza cu directoarea gradinitei.
Xandrutza, la ce reteta te referi? Cea cu piept de pui, legume si smantana?
Gety, ce bine ca aveti vreme buna. Aici e urat, ploua, bate vantul, da cu grindina...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna fetelor,
am fost ieri la pediatru, rezultatele de la ultrasound au venit bune,am facut si vaccin antigripal si analiza sangelui, hemoglobina e putin sub limita,e 11.7 si trebuie sa luam vitamine. In rest totul e perfect,16kg si 97 de cm.

lexi foarte capricioasa vremea la voi, nu-i de mirare ca sunteti raciti.
yoanna nasol cu directoarea, si aici sunt liste de asteptare la gradinitele private, dar de obicei parintii au grija sa-si inscrie copii cu un an inainte.
Gety sper sa tina vremea buna la voi.
Mexxa ma bucur ca v-ati intors acasa,sper sa-si revina Sebi cat mai repede.

Mai nou Lisa face mofturi la mancare,nu mai vrea deloc legume,in special daca sunt verzi, ma gandeam sa le dau prin blender ca sa nu le mai descopere , bine totusi ca fructele nu le refuza inca.

Nu prea mai sunt asa multe mamici active (pe forum ma refer), imi amintesc la odisee pagini intregi se scriau pe noapte... hehe ce vremuri... . Mai vrem si noi un bebe, speram sa vina in curand.

Va si va doresc un weekend cat mai placut si cu mult soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

[b]'neata, dragutelor! Va invit la !
Tocmai ce am terminat de vb, pe mess, cu prietena mea din Mexic...si hop, putin pe forum...sa-mi verific un mesaj privat...Si...daca tot am intrat...hai si pe "bucurii", sa arunc o privire....Si...! Doua raspunsuri la ceas tarziu in noapte...

Lexi, invitatia ramane valabila! Numai sa nu fim plecati prin concedii etc...caci, in rest, nici nu se pune problema. Va asteptam cu mare drag!
Mercic pentru raspuns! Si majoritatea rudelor tatalui meu sunt in si din Bucuresti. Asta... asa ca fapt divers!

Cat despre d-na director... am stabilit luni, o intalnire...Atunci sa vedem...cand ne vom intalni "face to face" si vom pune cartile pe masa (diplomatic vorbind). Sa vad cum va decurge discutia si ce tenta are... Daca nu, asta e, ...caut in alta parte...Asta e Romania! "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!" dupa cum ar spune M. Badea...

Oanacn, ma bucur pentru ca rezultatele primite sunt ok. M-ai lasat cu talia si greutatea Lisei: 97 cm si 16 kg. Se vede si in poze, dealtfel, ca e dezvoltata frumos si armonios.

Si eu care ma mandream cu fiica-mea: are 94 cm, iar pediatrul a spus ca are inaltimea unui copil de 3 ani. Greutatea, in schimb, nu depaseste 13 kg. Ceea ce pentru inaltimea ei...e mai putin cu aproximativ un kilogram...dupa spusele pediatrului. Dar, de cand a fost bebe s-a mentinut pe aceasta pozitie: talia peste medie si greutatea putin sub medie. Nici nu ma mir...La cat de mofturoasa e, Mitzu, la mancare...

Cat despre gradi'...A fost si Maria anul trecut la gradi' cu regim privat...dar nu am fost multumita, deloc, de conditii...Mi s-a imbolnavit de nu stiu cate ori, i-am gasit bidonasul cu apa, la frigider, de doua ori etc. Nu primeam informatii daca manaca, daca doarme etc. Ma rog...Asa ca am retras-o si am hotarat sa mai stau, eu cu ea, acasa, pentru inca un an. Caci, sansa sa o duc la o alta gradi', de stat sau privata, nu mai aveam, iti dai seama. Inscrierile se fac, cum ai spus si tu, chiar si cu un an inainte, iar la cele de stat, difera perioada. De obicei in lunile februarie-martie, ale anului in curs, se da startul la inscrieri.

Apropos, de paginile intregi ce se scriau inainte, pe forum, pe noapte...Eu cred ca vreau sa recuperez ...de scriu si scriu....

Felicitari pentru gandul la inca un ! Bravo! Sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca dorinta, cat mai repede!

Si noi ne dorim inca un ...dar din pacate...intampin, acum, niste pb de sanatate care ne impiedica sa ne indeplinim marea dorinta!

Weekend placut si vreme dupa pofta inimii!

Mitzu si...perlutzele!

Mergi la inceput