Bucurii de sept-oct 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ce matinala esti! As servi si eu o gura de cafea da la mine-i 12 noaptea.
Imi pare rau ca ai probleme de sanatate, sper sa treaca cat mai repede.
Cat despre gradi, mie in fiecare zi imi trimit acasa hartie cu cat a mancat, de la ce ora la ce ora a dormit, de cate ori a fost la toaleta si ce a facut acolo . Daca exista vreun incident intre copii (gen lovit, muscat) se face raport si parintii ambilor copii semneaza raportul. O chestie care e destul de ciudata pentru varsta Lisei, dar probabil benefica mai tarziu - au asa numitul "scaun de pedeapsa" - daca un copil face o prostioara intentionat, atunci e trimis 2 minute sa stea pe acel scaun si sa mediteze la greseala facuta. Stilul de invatare la gradi la care merge Lisa e un pic mai deosebit de celelalte - montessori se numeste, sunt grupe mixte de copii, fac ore dimineata, au matematica (unde invata shapes si numere), geografie ( stie continentele deja fata mea ), sensorial, life science, practical ( unde ii invata sa se incalte, imbrace , sa puna apa in pahar... ).
Eu sunt foarte multumita de gradinita asta, sunt 6 educatore + cineva la schimbat pampers pentru 20 de copii.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput