Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11, daca nu se strica vremea(adica sa inceapa sa ploua) merg in parc, pe la 11-11.30. Eu de regula merg la parculetul de la castan(acolo unde au facut multe bancute in jurul castanului), desi as vrea sa-l exploram si pe cel de la fantani, nu am ajuns sa ne jucam in el....asa ca da in semn.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Yaia, sa nu-l fi "incalecat" vreo viroza peste otita. A facut febra si peste noapte? Si eu zic ca nu-i de la canini. Doar daca nu i s-o fi infectat un pic gingia la unul care sparge (eu am patit-o cu Miruna). Sanatate multa.

Eu azi lucrez de acasa. Ca mi-a fost un rau azi noapte....

Asta-i culmea, ca febra trece dupa un supozitor Panadol sau 5 ml de Nurofen si nu mai apare pana a doua seara, cam pe la aceeasi ora! Noaptea si ziua totul e ok! Am pandit si gingiile si nu par sa fie infectate.
Acum ma gandesc sa nu fie altceva...ca am vazut si vreo 5 bube rosii, ca niste piscaturi de tantari, pe obrajii lui Tudor. Dar nu par ca nicio boala a copilariei...

De la ce ti-a fost rau? Sanatate si tie, ai grija!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

cred ca domn tigaie e molipsitor, nici al meu domn tigaie nu vrea sa scoatem baiatul din tara(nici pan' la bulgari), iar daca ma duce la mare, la noi ....mor cu tigaile in mana

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Draga mea colega de suferinta, tot Mamaia ne paste....

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Concluzie:
- am mers la bazin mult timp fara nimic
- dupa fiecare vacanta primeste 'cadou' muci care se duc la ureche si-i provoaca otita > dar la vacante nu pot renunta nici daca as vrea!

Poze

Hai ca vine vara si o sa va iasa si combinatia vacanta fara muci

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Despre polipi: noi i-am scos Anei in ianuarie. Era obligatoriu. Facea depozite de puroi pe amygdale din cauza polipilor, asa ca dupa 10 ture de antibiotic si lunarele amigdalite pultacee, nu am avut de ales. Oricum, avem mare incredere in medic si l-am ascultat fara sa comentam, cu toata groaza de operatia in sine. Teoretic e o banalitate, dar cele 40 de min. petrecute in salon sau pe hol asteptand au fost cumplite pentru noi. A fost greu cu ea cele 30 de min. de dupa, cand era adormita, nu focalize cu privirea, maraia ca un animalut, nu avea putere in membre, dar in nici 2 ore eram acasa, seara sarea pe paturi ca la balamuc, nicio trauma, niciun effect advers. Iar rezultatele sunt miraculoase: in plina epidemie de viroze noua ne-a curs nasul, febra pana in 38, 5 saptamani de gradi in conditiile in care nu erau mai mult de 5 din grupa acolo. Pofta de mancare enorma, e un alt copil din punct de vedere al sanatatii. Va urma Iris, care are aceleasi tendinte de adenoidism, dar sper sa nu ajungem la operatie macar pana la 3 ani.

Psihologii dezvolta acum enorm de multe aspecte neluate in considerare pana acum 20 de ani. De atunci am observat o explozie de teorii, evaluari etc. ale copilului, nu zic ca majoritatea nu sunt bune, dar sa fim seriosi: cati parinti citesc carti de psihologia sau educatia copilului, si cati se ghideaza doar dupa instinct, educatia proprie? Eu am citit pasaje intregi, o singura carte m-a impresionat cu adevarat si am luat de acolo multe lucruri bune (Secretul copiilor fericiti #8211; Steve Biddulph) in rest am spicuit si am combinat cu personalitatea fetelor si cu ideile noastre. Nu cred in perfectiunea ca parinte, nu cred in a-ti studia copilul pana la absurd.

Cat despre vinovatia ca parinte, fiecare isi regreta greselile, pe mine m-a marcat enorm faptul ca nu am interrupt munca dupa niciuna dintre nasteri si ca a trebuit sa lucrez, sa vin la birou de cand erau fte mici.

Gabi draga, rezista ca nu mai aveti mult de tras cu boala asta, e pe vindecate. Sigur isi va reveni Sara, acum e si ea obosita, nemancata, traumatizata.

Piciuliko, majoritatea copiiilor reactioneaza mai bine la ignore, ca doar la varsta asta vaneaza atentia intentionat, s-au prins cum e cu smecheria. Dar asta cu ignore la noi a tinut o perioada foarte scurta, asa ca marsam pe distragerea atentiei, care inca merge la ambele.

Yaia, eu nu cred in febra peste 38 de la dinti, sincer. Poate s-a combinat otita cu o gripa sau viroza, ceea ce nu rezolva antibioticul. Nu are pete pe corp? Cum sunt cei de la gradi? Poate a luat de acolo ceva peste otita.

Roxana, bafta cu noul job.

As dori si eu un PM cu contul comun si parola, sa pun azi niste poze si link-ul afferent pentru voi. Desigur, dupa ce ma ghiceste Piciulika :P

Fetele din Ardeal, unde mergeti la mare cu copiii? Eu as vrea AI, ca nu ne putem trambali cu ambele prin carciumi serile, oricat de romantic ar suna. Bulgaria cu masina inseamna 2 zile dus, 2 intors, Turcia - am eu oroare de avion..... Suntem in pana totala de idei, iar tati mi-a pasat mie si sarcina asta.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, cata temperatura face? si eu zic ca e viral, eu stiu ca ar trebui in cca 72 de ore sa-si faca antibioticul treaba.Poate totusi nu mai face febra azi.Pupam

Pai cam asa: 38 in prima seara, 38,3 in a doua, aseara a facut 39,3. Scade cam in jumatate de ora-o ora dupa Panadol sau Nurofen si nu mai apare pana a doua seara cam pe la aceeasi ora!
Si eu sper sa nu mai faca febra, ca altfel e ca nou, mai putin apetitul scazut, dar doar acasa (dupa spusele educatoarelor).

Auzi, acum caut din urma ce te intereseaza, ca sotul cica mai usor i-ar fi sa-ti raspunda la intrebari, ca sa stie ce sa-ti explice. Si cica o poate face acum, dar trebuie sa caut eu in urma, ca am uita ce te interesa la spatiu-timp...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia baga un PM cu nr tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, uite:
eu vreau sa demonstrez ca nu exista arte doar spatiale si arte doar temporale. Spatiul in muzica si timpul in fotografie am inceput sa le dibuiesc.
insa ma intereseaza ce se intampla dpdv stiintific, ca sa pot argumenta in orice moment.
deci ma intereseaza teoria relativitatii, principiul de incertitudine si ce mai zice azi fizica:)
am citi Scurta istorie a timpului, un pic din primele 3 minute ale universului si destul de mult din Intre eternitate si timp de Ilya prigogine. Universul termodinamic si entropia se pupa f bine cu artele, si artistii sunt mereu inaintea timpurilor (la cezanne spatiul curbat apare inainte sa-l demosntreze einstein ;-) , la bach entropia maxima se gaseste in finalul variatiunilor goldenberg etc etc)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:

Veveritza catre vulpea (vicleana): "iar" e si pentru a doua, daramite pentru a treia. Sanatate! Donshoara cu carlionti tocmai a sarbatorit ieri 5 ani si 10 luni. Cu pizza, baloane si confetti. Si cica bunicii sunt oameni cu scaun la cap

Sabina, nu cred ca fiziologia mea se potriveste cu a ta. La mine cred ca e o ovulatie nebuna, ca am facut tot felul de tratamente hormonale dupa nenorocirea din decembrie si cica ar trebui sa-mi vina si mie un ciclu normalpeste vreo doua saptamani. Ce m-am saturaaaaat!!!!

Daca evadezi la Cashcavalia ia-ma si pe mine, tot vreo 5 zile, ca tizul lu' domn' Tigaie al tau, adica nea Tigaie al meu nu vrea in ruptul capului sa iasa cu copiii din tara. Nici macar pan' la bulgari. Lol.

Sa o luam in ordinea numerelor de pe tricou:
- sarbatoare de ieri a fost doar o repetitie, ca orice mega-party trebuie planuit cu grija si trebuie repetat, pt. a elimina eventuale probleme de organizare; bunici-scaune- ce? cum? cine a zis asta? eu asa stiu, ca pe masura ce imbatranim, dam in minte copiilor din nou...daca am parasit starea aia vreodata. La mine una nu sunt sigura...
- cu hormonii astia nu e de glumit, ai grija!
- inscriu si eu un Nea Tigaie in grup: nu vrea sa mergem anul asta in Muntenegru sau alt loc pt. prajelnita: el la mare se plictiseste si nu vrea si anul asta sa tot sara din avion in avion; cica sa mergem la mare in Romania

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Sabina, deja mi-e dor, da' ma tin tare. Profit sa mai rezolv din treburile administrative pe care nu le pot face cu ei. Gen schimbat usa de la intrare, usa de la terasa, zugravit bucataria.

Da' de dormit cand iti faci timp? Ca la mine aia e prioritatea...

Poze

Mi-am recuperat somnul deja. Asa ca debordez de energie si ma apuc de demolat casa.

Sa ai spor! Si uite asa privesc si partea buna: lipsa de timp, lipsa de ocupatii (a se citi ca nu imi demolez casa...inca...dar nici timp de curatenie nu prea am...shhh, nu spune la nimeni!)

Poze

Mergi la inceput