Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Yaia, sanatate multa delfinasului, poate sa fie si de la canini, noi am facut febra sub antibiotic(4 zile de antibiotic) cand a iesit primul canin, la urmatorii canini nu a mai facut. ![]() |
Ahaaa. Primul a iesit bine-mersi, fara mare tam-tam. Hmmm...ciudat...
Mersi de info, e bine de stiut!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Piciulika . Multam de sfat, asta incerc si eu sa fac, dar nu prea mi a iesit. |
Incerci, cu rabdare, pana-ti iese. Ingori spectatorii care in Romania sunt cam 'saritori' si mergi ami departe. Practice makes perfect!
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Hai ca vine vara si o sa va iasa si combinatia vacanta fara muci ![]() |
Vai, nu-mi aminti, ca la voi e primavara deja...la noi azi noapte a nins...iar-din nou! Inca e totul alb, copacii incarcati de zapada ca la Craciun!
Lasa, cresc eu mare si vine vara!

Poze
slippers76 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Yaia
Sa ai spor! Si uite asa privesc si partea buna: lipsa de timp, lipsa de ocupatii (a se citi ca nu imi demolez casa...inca...dar nici timp de curatenie nu prea am...shhh, nu spune la nimeni!) ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Sar'na. Si ca sa vezi la ce duce lipsa de ocupatie, ia priveste ce-am mesterit eu in week-end: http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/3361765123/
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
Danuta, gata , noi avem al 8-lea dintisor, a iesit si nr. 4 de jos.Voi cum stati ?
neata fete !
am scris asa mult aseara si s-a blocat, mi-e greu sa reiau, nici memoria nu prea ma ajuta ( da Yaia, si eu am scapari de memorie de la gravidenie incoace),
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ripley Yaia, eu nu cred in febra peste 38 de la dinti, sincer. Poate s-a combinat otita cu o gripa sau viroza, ceea ce nu rezolva antibioticul. Nu are pete pe corp? Cum sunt cei de la gradi? Poate a luat de acolo ceva peste otita. |
Mey, locotenenta ce se lupta cu alienii, lasa vinovatia deoparte, e doar irosire de energie! Facem ce avem de facut si mergem mai departe, ne crestem copii cum putem mai bine, important e ca atunci cand suntem cu ei, sa fim cu ei 100%!
Nici eu nu prea pot crede ca faci 39,3 de la durere de dinti. Mai ales ca la primul canin nu a facut...hmmm...am un mister de elucidat acum, nu ca nu as fi avut de lucru!
Multumesc tuturor fetelor pt. opinii si experiente impartasite!
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, uite: eu vreau sa demonstrez ca nu exista arte doar spatiale si arte doar temporale. Spatiul in muzica si timpul in fotografie am inceput sa le dibuiesc. insa ma intereseaza ce se intampla dpdv stiintific, ca sa pot argumenta in orice moment. deci ma intereseaza teoria relativitatii, principiul de incertitudine si ce mai zice azi fizica:) am citi Scurta istorie a timpului, un pic din primele 3 minute ale universului si destul de mult din Intre eternitate si timp de Ilya prigogine. Universul termodinamic si entropia se pupa f bine cu artele, si artistii sunt mereu inaintea timpurilor (la cezanne spatiul curbat apare inainte sa-l demosntreze einstein ;-) , la bach entropia maxima se gaseste in finalul variatiunilor goldenberg etc etc) |
Auzi, tu faceai puzzle cand erai mica? Sau macar impingeai jucariile?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
valentina_22 spune:
Buna ziua, dupa o indelungata absenta!
In sfasit am unda verde la forum. De cand s-au imbolnavit nazdravanii mei adica de vreo trei saptamani, am stat numai de ei zi-nopate. Alexandra a avut o viroza urata, dar si-a revenit destul de repejor, insa mititelul de Andrei s-a ales in prima faza cu angina, apoi cu o bronsiolita (doctora mi-a spus ca avea weising(sper ca am scris bine
).Am lasat in urma antibioticele si am trecut imediat la Ventolin + Prednison si aerosoli cu adrenalina. Ieri am fost la control si pediatra s-a declarat multumita de evolutia lui. Mai continuam cateva zile cu aerosolii si scapam. La inceput s-a agitat, credea ca iar il chinui, a prins frica batistei, dar cand a vazut piciul ca doar trebuie sa inhaleze vaporii, a stat cumintel tot timpul cat a durat sedinta. Acum este vioi, a inceput sa pape din ce in ce mai bine. De cateva zile cand papam, trebuie sa-i dau si lui o lingura cu care se tot chinuie sa apuce ceva. Astazi chiar a reusit de vreo 2 ori sa pape singurel fara sa de-a nimic pe jos.
Cand credeam ca am scapat de toate, am observat de dimineata ca iar are conjuctivita, asa ca am facut programare la doctor si suntem pe picior de plecare.
Cecilia,
, din pacate cred ca vom sari din schema distractia in parculet macar 2-3 zile. Nu de alta dar conjuctivita stiu ca este contagioasa si nu vreau sa am pe constiinta si alti copilasi. Daca totul merge bine si vremea tine cu noi poate ne vedem saptamana viitoare. O iesire la iarba verde, o barfa mica ca intre fete, ar fi o mana cereasca pentru creierasul meu greu incercat.
Nu am citit mai nimic din urma, dar din cate am observat avem ceva bolnaviori printre noi.Sanatate lui Tudor si Sarei si insanatosire grabnica, sper ca nu am uitat pe nimeni, daca am comis-o nu va suparati sanatate tuturor minunilor cu personalitate!
Roxana, daca am retinut bine,joi iei fraiele din nou in maini! Succes la noul loc de munca, acomodare rapida si colegi pe gustul tau!
Poate reusesc sa ne mai vedem pe seara!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
carpatina spune:
Yaio, asa a fost si la noi ultima viroza... doar febra.. maricica, doar spre seara... si (doar) vreo 6 zile.. Dupa care mi-a pasat-o mie
Sper sa nu fie cazul si la voi..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui slippers76
Sar'na. Si ca sa vezi la ce duce lipsa de ocupatie, ia priveste ce-am mesterit eu in week-end: http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/3361765123/ |
Uau, SUPERBA! Tu singura ai facut asa ceva? Foarte frumos!
Si eu as avea nevoie de timp pt. ceva proiecte 'manuale', dar prefer sa dorm cand am timp.
Poze