Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
Slippers, vino si pe la mine cand te mai apuca .. lipsa de ocupatie! 
Valentina multa sanatate micutilor tai...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Morgano spune:
Multumesc de parola, va anunt cand bag link 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Sanatate lui Tudor si Sarei si insanatosire grabnica... |
Multumim!

Mai, mai, ce ati mai tras si voi! Aproape ca mi-e rusine doar cu febra noastra!
Sanatate multa, sa scapati repede si usor!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaio, asa a fost si la noi ultima viroza... doar febra.. maricica, doar spre seara... si (doar) vreo 6 zile.. Dupa care mi-a pasat-o mie |
Mai, eu seara ma rog sa ma doar pe mine una-alta, dar sa fie el sanatos!
Serios vorbesc, poate sunt cu-cu, dar nu-mi place cand e el bolnav, ma simt asa de neajutorata. Pe sot il doftoricesc de nu se vede, dar cu piticii e alta mancare de peste! Si prefer sa ma doftoricesc pe mine decat sa trag cu el!
Oricum, la noi e deja a 5-a zi, sper sa treaca repede. Viroza zici...hmm...al nostru medic zicea ceva de pneumococ, de asta ne-a dat si antibiotic... Poate or fi ambele lighioane!
Poze
Yaia spune:
Acum sa va dau si binete, ca am raspuns la mesaje si am ajuns la zi!![]()
Cafea vad ca s-a servit, daca se mai doreste, cu placere!
Si uite ca am si o idee in legatura cu febra, misterul pare sa se risipeasca: doua lighioane in vizita la al meu pitic! Dar ce pitic!![]()
Am de terminat o chestie urata la birou si apoi iau o bine-meritata pauza de pranz, am pachet de acasa, papa bun, ciorba de pui! Sotul bazait, ii raspunde Sabinei...toate par sa se rezolve. Buuun!
Poze
Roxana_G spune:
Eu tot pe fuga, am citit tot dar nu reusesc sa ma adun sa rapsund nici cu n-shpe ferestre deschise. Cica sunt in perioada de odihna, a se citi odihna activa, deci extenuare.
Sabina, scuze ca nu am sunat, au venit sa monteze mobilierul pe hol si eram prinsa. Acum plec, cred ca ajung dupa 8 acasa. Te sun atunci.
Va pup.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Inainte de a ma apuca de placintele alea, dupa care n-are rost sa salivati, fiindca va declar sincer ca nu ma consider foarte talentata in ale gatitului, si mai ales intru destul de rarisim prin partile celea ale casei, am poposit oleaca pe aici. Sa nu carecumva sa ramaneti cu impresia ca ma pricep, insa daca iese ceva comestibil si cat de cat prezentabil, iti pun cateva in sacosele alea Cecilio ![]()
Yaya, imi pare rau de febra misterioasa a lui Tudor. Sper tostusi sa nu-si fi dat intalnire cu delfinasul doua lighioane.
Sabina, sa ne zici si noua cum e cu spatiu-timp, ca-s curioasa
ca eu de exemplu daca am de studiat, cand am timp nu am spatiu, si cand am spatiu nu am timp
. Sa vad ce lege a fizicii am de indeplinit ca sa-mi asigur un succes rasunator
. Serios vorbind, chiar mi se pare interesanta problema asta, de ce anumite arte ar fi doar temporale, sau doar spatiale?
Roxana, sper sa te tii de promisiunea de a lasa baiatul in pace. N-are nimic, iar tu doar iti irosesti energia facandu-ti griji. Mai bine pastreaza-ti-o ca sa-i faci fata cand i-o veni cine stie ce idee. Si apoi nu se ia in considerare ca impinge si trage baxul cu apa?
.
Lavinia, ma bucur ca a venit mama ta in vizita si ai putut sa te delectezi si tu putin 
Ripley, merci ca ai impartasit si exeperienta voastra cu polipii. Sper sa nu fie cazul de operatie si la pitica, chiar daca operatia in sine nu e grea, imi imaginez ca pt. un parinte nimic nu e usor 
Valentina bine ai revenit. Poate nu o sa mai ai de intampinat nopti nedormite si neputinta de a-ti vedea copilul bolnavior 
Piciuleasko te pup si io de control. Nu'sh cum se face ca apari tocmai cand inchid eu calculatorul. Ma bucur ca mai intri pe aici
, dar nu mai divulgati planurile de intalnire ca ma ia cu ciuda ![]()
Apropos de planuri de vacanta marine, eu as vrea sa mergem la Sulina. Am fost acu' 3 ani (cred
) si m-am simtit taaaare bine, asa ca as vrea sa mergem tot acolo. Sper sa ne si reuseasca, ca mi-e un dor de apa si nisip....
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Uitai maica s-o felicit pe Ana cea talentata. Mi-a placut foarte mult garduletul. Da zi-mi si mie, alea sunt lipite, pictate, sau alte variante? Foarte fain 
Acu' am sters-o la bucatarie sa ma apuc de facut aluat 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
papanash spune:
raspunsul corect era 2.bag si o poza-doua.
la mine forumul e fata morgana, cand sa postez se blokeaza.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
Sabina, ai PM.
Vezi ca al meu sot nu a inteles pt. cine e si a presupus ca e pentru o colega de birou, asa incat mi-a scris toata explicatia in engleza. Ups! Scuze!
Daca nu ai timp sau chef si te intereseaza ceva de acolo, zi-mi si-ti traduc eu repejor ce a scris el...si eu nu am citit ce a scris, asa ca daca a scris prostii, nu e vina mea!![]()
Daca mai ain intrebari, daca a inteles gresit si a scris pe langa ce te interesa, poti sa ma mai bazai si incercam sa gasim ceva explicatii suplimentare (eu am dificultati sa-l inteleg pe al meu sot uneori, e cam intortocheat in explicatii...sau poate eu mai grea de cap!)
Poze