Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 8
slippers76 spune:
Sabina, la mine ciclul a fost neregulat de cand ma stiu (ma rog, de cand il am), fara sa fie vreo problema. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji numai pentru asta.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Si vorba Sabinei, oare ce or fi impins/tras atatia oameni destepti din istoria umanitatii? |
- Mai Bula, de ce tragi sfoara aia dupa tine?
- Impinge-o tu daca poti!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Morgano spune:
Silvia/Alina ai 1 sansa sa te prinzi cine sunt 

Saluta-l si pe Radu din partea tuturor :))
Parca am avut o presimtire cand am dat click pe pozele voastre.
Scuze restul fetelor, vedeti daca nu am fost activa aici, am scapat familia asta frumoasa pe care o cunosc din frageda pruncie.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui diwana Roxana, merci de info. O sa ii spun si lui sora-mea. Mi-e foame si pofta, si nu stiu ce sa mananc sau daca sa mananc. As manca niste placinte crete maramuresene Cam asa, vreo 10 bucati.Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
eu vreau sa slabesc, asa ca nu mai vb de lucruri sfinte, mai ales ca eu nu stiu sa fac, bunica mea ne facea cand eram copii....

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui diwana Va doresc noapte buna, ma duc sa dau o raita prin frigider, iar maine ma apuc sa fac placintele alea, le-as fi facut chiar acum daca aveam branza si faina Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
vezi ca sacosa mea e la usa ta....sa o trimiti macar cu 2 placinte, dar ai grija sa nu o ia pe urma''rumelor''

Cecilia si
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui laviniaN Yaia pupam bolnaviorul. ![]() |
Multumim!

Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Veveritza catre vulpea (vicleana): "iar" e si pentru a doua, l Daca evadezi la Cashcavalia ia-ma si pe mine, tot vreo 5 zile, ca tizul lu' domn' Tigaie al tau, adica nea Tigaie al meu nu vrea in ruptul capului sa iasa cu copiii din tara. Nici macar pan' la bulgari. Lol. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
cred ca domn tigaie e molipsitor, nici al meu domn tigaie nu vrea sa scoatem baiatul din tara(nici pan' la bulgari)
Cecilia si
asa crestem
cecilia L spune:

la toata lumea, dupa preferinte....
Yaia, sanatate multa delfinasului, poate sa fie si de la canini, noi am facut febra sub antibiotic(4 zile de antibiotic) cand a iesit primul canin, la urmatorii canini nu a mai facut.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Sanatate lui Tudor!!! (oare nu de la bazin face otite...? zic si io...) |
Multumim!

Exclus bazinul la otite pt. simplu fapt ca nu s-a stabilit legatura. Detaliat:
- otita nr. 1 + bronsiolita > dar de la vreun copil de la biserica; incepusem bazinul de vreo 2 luni si nu facuse nimic pana atunci.
- a avut vreo 6 luni de mers la bazin fara nicio otita
- otita nr. 2 > dar de la gradinita; incepuse gradinita de vreo 2-3 saptamani, dupa prima saptamana au inceput mucii si apoi febra si diagnositc otita (cu asta am tras-o in 3 etape de antibiotic ca numa' nu-si faceau efectul)
- alte 3 luni de bazin fara incidente
- otita nr. 3 > dar de la gradinita, acelasi scenariu, la o sapt. dupa concediu muci care s-au dus la ureche
Concluzie:
- am mers la bazin mult timp fara nimic
- dupa fiecare vacanta primeste 'cadou' muci care se duc la ureche si-i provoaca otita > dar la vacante nu pot renunta nici daca as vrea!
Poze