Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 7
slippers76 spune:
Neatza
Yaia, sa nu-l fi "incalecat" vreo viroza peste otita. A facut febra si peste noapte? Si eu zic ca nu-i de la canini. Doar daca nu i s-o fi infectat un pic gingia la unul care sparge (eu am patit-o cu Miruna). Sanatate multa.
Eu azi lucrez de acasa. Ca mi-a fost un rau azi noapte....
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Si daca-ti spun ca avem si noi jacheta alba, pinguinul saltaretz si pijamaua cu monstri (nah, ca ne lipseste salopeta si ne-am nascut un pic mai devreme) e mai paranormal decat paranormal? Iote o www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">mostra Sanatate lui Tudor.Iar otita?... |
He-he, ce vicleana mi-s! Si mandra de mine pe deasupra!
A fuctionat planul, Veveritza sefa a muscat momeala si a iesit din vizuina...ca oricum vine primavara. Si am avut si bonus, ni l-a aratat pe Veveritz in actiune. Auzi, Maine-Poimaine e tot la vizuina, coace planul de petrecere? Ca n-o zarii in poze (si tare dor imi era de buclele ei) si mai e dupa colt...
Multumim!
Iar-din nou==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, multa sanatate lui Tudor! |
Multumim!

==================================
Poze
Sabina spune:
'neata!
Ano, ce avusi? ca si mie mi-a fost rau azi noapte, da la mine explicatiune fiziologica![]()
Acu mi-e greata de mor, parca as fi gravida. Sanatate!
Yaia, cata temperatura face? si eu zic ca e viral, eu stiu ca ar trebui in cca 72 de ore sa-si faca antibioticul treaba.Poate totusi nu mai face febra azi.Pupam 
Piciuliko,
domnu tigaie zice ca e o fantasmagorie. Ca ce sa faca Gh in Cascavalia? ca la fel de mult ii foloseste sa mearga la Busteni
[, ba mai mult de fapt ![]()
Daca se intarca poate vin io 5 zile:) daca nu, dupa ce se intarca tot vin !!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Veveritza catre vulpea (vicleana): "iar" e si pentru a doua, daramite pentru a treia
. Sanatate! Donshoara cu carlionti tocmai a sarbatorit ieri 5 ani si 10 luni. Cu pizza, baloane si confetti. Si cica bunicii sunt oameni cu scaun la cap

Sabina, nu cred ca fiziologia mea se potriveste cu a ta
. La mine cred ca e o ovulatie nebuna, ca am facut tot felul de tratamente hormonale dupa nenorocirea din decembrie si cica ar trebui sa-mi vina si mie un ciclu normal
peste vreo doua saptamani. Ce m-am saturaaaaat!!!!
Daca evadezi la Cashcavalia ia-ma si pe mine, tot vreo 5 zile, ca tizul lu' domn' Tigaie al tau, adica nea Tigaie al meu nu vrea in ruptul capului sa iasa cu copiii din tara. Nici macar pan' la bulgari. Lol.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Ai mei copii sunt la mama (dati cu pietre, i-am donat ca sa-mi mai revin si eu cu nervii). |
De ce sa dea cineva cu pietre? Ba chiar intreb: nu l-ar lua si pe Tudor?
Poze
Sabina spune:
Ah....mai nu-mi spune de 2 ori! Sa stii ca ma gandesc serios!
aporpos de hormoni alea alea...e a doua oara ca-mi vine la 28 de zile. la mine era de la 30 in sus.
Poa sa insemne ceva nasol?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Sabina, deja mi-e dor, da' ma tin tare. Profit sa mai rezolv din treburile administrative pe care nu le pot face cu ei. Gen schimbat usa de la intrare, usa de la terasa, zugravit bucataria. |
Da' de dormit cand iti faci timp? Ca la mine aia e prioritatea...
Poze
Roxana_G spune:
Neata!
Am decis sa ii dau naibii de psihologi. Povestea e tare lunga, si nu sunt acum pregatita sa o povestesc. Cred ca a innebunit lumea cu pretentiile fata de copiii mici. Poate ca Andrei nu face nici pe jumatate din ce fac altii, dar cine stie exact ce e in capsorul lor si ce trebuie sa faca sau nu? Asadar pana la 2 ani o sa iau o pauza de doctori nebuni si daca e sa fie ceva, o sa lamurim atunci, dupa ce dam copilului o sansa sa priceapa ca are 18 luni si o intreaga lista de to do.
Job-ul in incep de joi. Ieri am fost numai sa imi arate biroul, sa cunosc niste persoane pe acolo si sa ma familiarizez cu proiectele in curs. Oamenii mi-au placut si proiectele sunt super, nu cred ca o sa ma plictisesc, si cred ca o vreme nu voi mai avea timp de Portage.
Cam asta. Revin. Acum astept pe unii cu mobilierul de hol.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Da' de dormit cand iti faci timp? Ca la mine aia e prioritatea... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Mi-am recuperat somnul deja. Asa ca debordez de energie si ma apuc de demolat casa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts