Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, deja mi-e dor, da' ma tin tare. Profit sa mai rezolv din treburile administrative pe care nu le pot face cu ei. Gen schimbat usa de la intrare, usa de la terasa, zugravit bucataria.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia maine venim si noi in IOR. Unde va gasesc. Dc e fdrumos in jur de 11 30 cred ca ajungem. Azi Cris a dormit de la 3 la 8 si acum e iara pe somn. Dimineata cred ca va fi fresh. Azi am fost in Cismigiu si a obosit baiatu, dupa impins bicicleta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Roxana, merci de info. O sa ii spun si lui sora-mea.

Andreea iti urez multa rabdare si sper sa vezi rezultatele cat mai curand. Lasa depresia, baga optimism la greu

Ana, ce pusti elegant Haioasa faza cu "bobo"

Io nu i-am cumparat nimic nici de tras, nici de impins si nici nu tin sa-i cumpar, iar de-o fi sa-i cumpar, si nu se va juca cu ele, ma doare la basca. Eu sunt convinsa ca-i destept un copil si daca nu face toate lucrurile de pe nu stiu ce lista. Ma dispera deja doctorii astia, cu teoriile lor. Io n-am citit nicio carte de psihologia copilului, cred ca mi-e de ajuns bunul simt si instinctul matern, sa-mi dau seama cum sa-mi gestionez copilul, iar daca voi intimpina vreodata probleme, atunci voi vedea ce e de facut si cui sa-i cer ajutorul . Si vorba Sabinei, oare ce or fi impins/tras atatia oameni destepti din istoria umanitatii?

Mi-e foame si pofta, si nu stiu ce sa mananc sau daca sa mananc. As manca niste placinte crete maramuresene Cam asa, vreo 10 bucati.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Va doresc noapte buna, ma duc sa dau o raita prin frigider, iar maine ma apuc sa fac placintele alea, le-as fi facut chiar acum daca aveam branza si faina . Sper sa-mi iasa, n-am facut in viata mea.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Cred ca aplecat toata lumea la culcare...eu am cam dat bir cu fugitii.
am profitat de faptul ca e mama la mine si am mai iesit si eu nitelus din colivie...asta doar pana sambata si se termina cu binele.

in we am fost si noi pana la Vienna ,a fost o vreme superba,pe afara era o adevarata nebunie...cred ca din cauza vremii frumoase.

Miruna e ok dupa cazatura ,am tinuto sub observatie,dar e tare agitata de la dinti...toate gingiile ai sunt asa de inflamate de zici ca-i pusca acuma.

Mergi la inceput

Gabi imi pare tare rau ca sunteti toti bolnavi si mai ales de biata Sara stiu cum este cu aerosolul...asa am facut si noi cu forta.

Roxana iar ai un ghimpe...ia dute tu frumos la noul job si mai lasa copilul in pace....face saracul si el ce-i place nu ce vreti voi.
nici miru nu trage nimic,nu-i place si de impins doar caruciorul de papusi cu lingurile de lemn si polonice...pt asta e bun caruciorul

Yaia pupam bolnaviorul.

Mergi la inceput

Diwana iar iti arde de cocalit...si mie imi sta capul la tot felul de prajituri,dar.....

Mai citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Gbriela incearca pt gatutul Sarei badijonari cu albastru de metil...la noi functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am intrat de fapt sa vad ce face Sara - vampiritza de la Cluj. Vad ca (mai) bine (bravo!), papa tot, inclusiv pe Mami si nervii ei!
(Sara, daca musti, nu musca de gat, ci de deget, asa ca Michael, de urla mama pe strada! Imi reteaza o falanga la cum musca!)
Sanatate si putere multa si lui Mami + C!

Am inceput sa citesc si din urma, si de pe aici, in diagonale mari si mici, si am ametzit, de nu mai stiu care faza precede care, ce poze am apucat sa vad... cui ce voiam sa spun... Tipic io.

In fine. Cu Delfinasul Yaiei stiam eu ca suntem foarte pe un vibe, dar nici chiar asa! Cu Vladutz cel frumos... ce sa mai zic!! Ne flateaza compania din club. (La asa feciori frumosi, H&M ar trebui sa ne plateasca manechinii!!!) Cu Pinguinul ala nu stiu de unde l-a adus tati, dar e deliciul tuturor copiilor din vizite si sezonier si a lui Michael.
Sanatate lui Tudor!!! (oare nu de la bazin face otite...? zic si io...)

Rox, el are chestie de impins si cum zic fetele - DACA are chef, in 3 min a terminat si trece la alte chestii. Si o ignora apoi peste o saptamana. Stai linistita ca nu-s robotzei cu program pe cartoane perforate. Atatea griji iti baga astia in cap + tricotezi tu...! Mai bine sa zic ce gandeam de mult: Bafta! la noul job - sa-tzi placa munca si colegii si restul vin de la sine.
Ripley fain ca am citit - si ce am citit - despre voi!
Sabina, iubirea nemuritoare e simetrica si impartasita si de mine. ...desi nu mi-ai raspuns (cu un da afirmativ ) la ultimul mail... dar ai scuze. Mr G e bine acum?
Andreea la tema: Istericale. Ca tot ne laudam cu odoarele. Eeei, naravasul meu face si el ca trenu', rarutz, dar tumulos, ca sa ma 'exprimez' asa, fin. Da' eu o iau relax si ii dau cu ignore, cat pot eu. Si cand nu mai pot, il iau pe sus, vorba Mercedesei, ca pe sac. Adica da din maini, darama sau arunca jucariile - dar nu o data, ci merge dupa ele, le ia iar si le trozneste, si iar, de 3-4 ori, ca deh, e frustrat: ca pelicanu' tras de siret nu vrea sa treaca peste un prag, ca nu mai vrea cu bicicleta spre casa - sa te tzii teatru in mijlocul stradutzei (si e o liniste de clinica de recuperare in toata Elvetzia!). Ma las langa el (evtl. e deja trantit pe jos) ii explic ce si cum, apoi uneori merge cu luat de mana si mers acasa, alteori e prea obosit si cara-l Piciuliko pe dreapta si in stanga dus bici...
Si cu cat nu ii acord atentie deosebita, cu atat vede ca nu starneste reactzii si o lasa balta.

Sie eu m-am prins ca de multe ori ma stressez mai rau decat e cazul - gen: in biserica evanghelica unde Radu botezase un mic elvetzian si Michael alerga, aplauda dupa ce cantau aia, misuna spre altar, facea piruete cu ochii in tavan pana ametzea, tropaia ca suna fain, mustruluia o fetitza de varsta lui... totul in fatza altarului, central. Eu eram lac de transpiratzie, cu carticele, cu soptit: "Vino aici!" etc. Dupa slujba au venit mai multe tanti total necunoscute: "ce dulce e! si ce cuminte!" "Tot ele: am auzit ca la catolici e mai sever in biserica - la noi e frumos ca vin asa copii vioi." (...ihi, si tzin sluja in locul preotesei. ) Deci ma cam stressasem degeaba.

Ia-o ca o etapa si nu te stressa de ce zic altzii - mai da-i undeva daca se uita aiurea! Totzi 'se pricep' la fotbal, politica si dresat copii.

E si faza de independentza in dezvoltare. Care mamica mai zicea ceva gen Michael: sa nu ma ating de sucul de mandarine proaspat (N.B. efectuat si servit la masutza lui pitica, la cererea lui, ca deh! numa' asa e bun) si odata pus pe masa, {paharul + paiul} devin tabu! Eu sa sed frumusel langa, pe al'lalt scaunel si doar sa-l privesc. De nu...!

Dar asta e varsta: incearca, vor singuri, nu reusesc singuri - hai mama, se frustreaza... Oaaa!
Pai sa fii tu: daca e sa-ti scotzi pantofii, desfaci cumnva siretele, merge, incerci sa-i pui - ciuciu! Pai sa nu te apuce urlatul de nervi?!?

Mai citisem ca ii enerveaza si faptul ca nu pot articula ce vor, ii irita noile sentimente ce se cristalizeaza si nu stiu de unde (de ex. frustrarea) si dau in reactiile astea. Sunt foarte centratzi pe ei si nu au pic de empatie (de ex. "ce o doare / supara pe mama ce fac eu")

Ia-o eaaasyyy si nu te nacaji atata. Lasa culpabilitatea si uita-te in viitor, ce si cum vrei sa faci.

Luy draga eu asa zic, ca ne vedem la vara. Va trebui insa sa-l leg la ochi pe Mr. M, sa nu-l fluture prea tare Me cu genele... ca Sara nu accepta calcat in strachini! Grele incercari!
Aniast 1:0
Erina, nu am ajuns la deznodamant: ai masa + scaunele alea superbe!? Sunt mai faine decat ale lui Michael!
Sim, admirat cucuiatul si raportat pe mail.
Ce mai stit de Danielle? Sper ca e bine...
Diwana, Bernix, un pupic de control, asa, ca sa ma pot duce linistita la kuki!

Gata, nu mai poc!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, sanatate lui Tudor!

Multumim, asemenea!
Mey, fetelor, eu o iau razna! Adica ma frustrez de mor. Azi e ultima zi de antibiotic a lui Tudor, totul e ok, la gradinita mananca si se joaca, doarme...ei, pe la 6-7 face febra. Nu foarte mare, un 38, 38 si ceva, maxim 39. Scade repede dupa Panadol sau Nurofen. Dar eu mor ca nu-mi explic de ce. Adica e pe antibiotic de vineri, nu mai are muci, nu mai tuseste, din ureche nu mai ies bilute galbene de la puroi...deci de la ce e febra? Ca mooor! Din cauza de febra, masa de seara a devenit o batalie, cu nervi si suparare (la mine, si numai in alta camera, cu descarcat nervi pe sot), Tudor nu simte mare lucru, decat distractie, ca scuipa mancarea. Stiu ca la el de la antibiotic scade apetitul (si nu stiu de ce, ma rog, are mai putina importanta). Dar de unde e febra? Unul dintre canini a spart saptamana trecuta si ceilalti stau la panda, dar la primul nu a facut febra deloc, totul a fost bine...nu stiu ce sa mai zic. Dimineata ii iau temperatura si e 36,5-37,1, deci normala. De ce face febra doar seara? Il mai urmaresc azi si daca se repeta figura, maine merg la medic...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput