Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 21
cecilia L spune:
Eu sunt suparata, trebuie sa-mi fac timp sa ajung la oftalmolog, de aproape o saptamana ma deranjeaza si ma cam doare ochiul stang, parca as avea ceva in el si ca sa fie treaba treaba, ma mai doare si glezna stanga, am calcat acu' 2 zile aiurea si de aseara abia calc(nu e umflat).........si colac peste pupaza nu am gaze sa-i fac papa baiatului si nu mai am nimic gatit

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
Erina, la multi ani pentru Daria!
Betty, felicitari pentru vesti, ma bucur ca esti mai linistita! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Cecilia,
, e o zi mai aiurea azi, io sunt necajita ca Sofi e racita...nu grav, dar turbez! Dupa doar 2 zile. Si tuseau toti copiii la gradi...iar doctorita le dadea bine mersi acordul sa intre in gradi.
Nu mai suport nesimtirea acestor parinti care isi trimit copiii bolnavi, puteti sa ma injurati, dar asta e, nu ma mai intereseaza ca n-au cu cine sa-i lase, totul pana la sanatatea copiiilor mei.

Colac peste pupaza, sunt trezita de la ora 5.30.Gheorghe n-a mai avut somn. Pai scuzati, prefer 4 treziri noaptea da sa dorm pana la 9 decat somn de 7 ore (al lui, al meu numa de 4, ca io mai am si de lucru....)
Betty, ma bucur imens de vestile bune!
Yaia, multumesc din suflet de traducere! Cum mai e Tudor? n-am citit din urma decat f putin, sper ca n-a mai facut febra!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina iaca si ajutorul meu la treburile casnice.. http://www.youtube.com/watch?v=gsdIOVBj4oI |
Ce rau imi pare ca nu am si audio la birou, sa si aud ce instructiuni ii dadea tati...desi se vede ca stie ce face mica bucatareasa!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
Mihaileasco, tre sa dau urgent de tine! In legatura cu concediul de risc maternal , da e urgent urgent, plizzzzz, da-mi un semn pe mail! Iti scriu eu acusica despre ce e vorba.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, sanatate lui Tudor. O sa scapati si de data asta. S eu sunt totat data peste cap cind e bolnava Daria. Sotul nu intelege de ce "ma disper" asa... |
Multumim!
Evident ca ieri nu am mai facut febra, cred ca o sa parasc bolile la voi mai des, vad ca va stiu de frica, dispar ca prin minune!
Iar sotului i-am cerut scuze si explicat inca o data ca in cazuri de boli ale copilului, ma descarc pe el si nu are nimic de facut decat...sa le incaseze si sa treaca mai departe. I-am spus ca intra la 'job description' la meseria de sot.
Poze
Sabina spune:
Carpatino....m-am topit!!
Yaia, neaparat sa te uiti de-acasa cu sonor!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Eu azi am fost la control: ce a fost bine am aflat ca am colul lung si inchis, si mi-a facut si o eco la un aparat nu f bun si s-a vazut un singur embrion, caruia ii batea inimioara...asa ca m-am mai linistit. In plus continui cu utrogestanul cate 6 bucati pe zi si acidul folic. De data asta am un feeling si cred ca este baietel iar data trecuta eram sigura ca este fetitza, dar m-am inselat |
Super vestile, ma bucur...deci se pare ca o sa fie fetita...super (explicatie: daca la Mario ai simtit ca e fetitz si acum simti ca e baiat...
Poze
Morgano spune:
Buna dimineata tuturor!
Betty, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos. Nu va fi chiar usor cu 2 asa mici, dar e frumos, cresc deodata si se vor intelege si juca impreuna. Eu ma bucur ca intre ale mele nu e decat 1 an si 11 luni.
Eu cand scap de scutece si biberoane declar solemn ca ma imbat cui. De 3 ani jumate schimb pp kk si spal bibe - noroc cu investitia in masina de spalat vase ca de aspectul al doilea am scapat.
Am trimis invite la poze in contul comun, mai noi, mai vechi, si pe mailul Piciulicai. Cele mai noi sunt primele.
Cat despre slabit, eu sunt in plin Scarsdale, la mine a mai avut efect acum cativa ani. Nu ma mai support efectiv asa cum sunt acum, nu ma recunosc, ma simt prost etc. Asa ca m-am mobilizat, cum era si cazul demult. Ba mai iau si Champix pt. lasat de fumat. Se poate, dar e greu. Cu poze de acum 4 ani#8230;. Hai ca mai e cum e, dar la alea de acum 10 eram transparenta efectiv, si nu tin sa ma depresez de tot.
Gabi, i-am tras vo 2 indicii de neincurcat, si cum e fata desteapta, cu putin ajutor marital s-o prins.
Papanash, cum a fost noaptea dupa cioco neagra? Ca aia e chiar concentrata tare.
Yaia, pai iese, mami: noi la 18 ani eram studente. La 19 in anul II, la 23 faculta demult terminata si cu joburi. Acum avem 34 de anisori: so iese la fix socoteala. E mai bine T?
Sabina, te intelege perfect, 99% din bolile Anei si ale familiei se datoreaza acelor 2-3 perechi de parinti nesimtiti care-si trimit copiii bolnavi in ultimul hal. Pana ii suna sa-i ia acasa ca au febra 39. Si atunci sustin ca e ok copilul lor, doar putin ii curge nasu (pan#8217; pe piept) si tuseste rareori (adica non-stop). Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Yaia, cum e Tudor? A mai facut febra aseara? |
Tudor e super bine, ieri nici urma de febra, la gradinita cica a mancat muuult mai mult decat ceilalti copii si acasa cina nu am mai fost batalie, nu a mancat tot din castron, doar vreo 2/3 spre 3/4 din bolul de ciorba de pui cu paine, dar a fost o placere sa-l hranesc fara sa scuipe mancarea. Deci pot spune ca si-a revenit, multumim de intrebare.

Poti, te rog, sa-mi spui daca Maine-Poimaine si-a exprimat dorinta la cadoul de ziua ei? Eu am nevoie de idei pt. nepotica mea care face azi 6 ani...
Poze