Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
Buna dimineata!
Diwana, scuze, cum iti imaginezi am citit repede si am postat si mai repede. Deobicei mai citesc concomitent si pe la alte subforumuri si de aia lipsa de concentrare.
Acum daca am comis-o dau milelul ce sa fac!!!![]()
Sper ca nu te indoiesti ca stiu ca tu esti mamici tinerica si Raresul cu ochii mari si verzi.
Gabriela ce bine ca si-a revenit Sara! Am vazut pozele, e o dulce si o frumoasa. Cum joaca ea sah cu tati...
Masuta si scaunelele le-am luat de la Mobexpert Baneasa.
Betty excelenta veste. Odihna si rabdare multa
.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Pe linga
le ofer si bautura pentru toata lumea 

!!! pentru ca astazi implineste Daria mea
1 an jumatate!!!
I will love you forever my little angel!!!
cecilia L spune:
papanash, nu cred sa pateasca nimic, Cristi a furat mereu ciocolata pana m-am prins, a papat si ambalajul, totusi urmareste-l azi....si ascunde mai bine ciocolata.
Ghighi,bine ai venit in gasca furaciosilor de cioco, asta e mesajul de la Cristi ![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
La multi ani! Daria
Erina, multumesc de cafeluta.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Multumim Cecilia. Tocmai am vazut ochiosii jucindu-se cu masinutele. Tare dulci amindoi!!!
Am fugit la treburi, astazi vreau sa o scot la plimbare pe Daria, sa ii fac un risotto bun-bun. tortul simbata cind e si tati acasa.
slippers76 spune:
Neata
Erina, sa-ti traiasca mandretea de fata blondutza. 
Papanash, cum e Ghighi? Sper ca sunteti bine dupa cioco.
Betty, ma bucur tare de vesti.
Gabi, acum ca aerosolii merg bine sper ca sunteti ok.
Aseara mi-a mers net-ul pe apucate dar am reusit sa vad asa: trandafiras harnic si la cratita si la matura, voinici in parc la locul de joaca si cu masinute si motociclete (Cristi si Gogo), Cristi vorbaret si care o iubeste tare-tare pe Maria, Stefan haios si cu cucui si acum de dimineata domnisoara motzata si modista si pe deasupra si mare jucatoare de sah, dar bolnavioara saracutza (Sara).
Azi sunt la servici si am o gramada de treaba. Asa ca Erina, multumesc de cafelutza ca tare bine-mi prinde.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika de la anu' 2 de facultate, 19 anisori, yuuuuy...! Ma face Ripley sa numar anii? 14 ani impreuna, 11 cu verigheta... Mey, ce copii eram cand ne-am luat! Si bine-am facut!!!] |
Bey, mi-e nu-mi iese socoteala cu anii...adica aia 19 erau anii pe care-i aveai in anu' 2 de facultate, cand va gasitara-ti, nuuuu?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
slippers76 spune:
Yaia, cum e Tudor? A mai facut febra aseara?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Asta numa tu stii daca e bine cu colegu'/sotzu' |
Daca firma la care lucrati amandoi are un nume ce incepe cu G...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze