Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 19
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Eu azi am fost la control: ce a fost bine am aflat ca am colul lung si inchis, si mi-a facut si o eco la un aparat nu f bun si s-a vazut un singur embrion, caruia ii batea inimioara...asa ca m-am mai linistit. In plus continui cu utrogestanul cate 6 bucati pe zi si acidul folic. De data asta am un feeling si cred ca este baietel iar data trecuta eram sigura ca este fetitza, dar m-am inselat Va pup si va doresc o noapte buna Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
super veste, ma bucur ca sunteti bine, acum trebuie sa ai grija de voi.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Erina Cecilia am vazut pozele cu Cristi si nasicul. E tare chipes Cristi ii sta bine cu parul mai lungut. Chiar ca un ingeras, cum scria si pe tricou. Unde sunt pozele cu Andrei? ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
cu Andrei al Valentinei aici
cu Cristi al Andreei aici
Cecilia si
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Cecilia un pic ne-a udat ploaia, dar e bine ca asa crestem mari. Cris inca mai doarme, am fnalizat si eu acum bucataria si ma relaxez nitel. E super Cristi!!! Fetelor, Cristi chiar e un baiat de nota 10, f intelegator, darnic si intelept. Cris, a cam sarit sa-i acapareze jucarelele, si pt asta ne cerem scuze... pt Cristi.Papanash seamana cu mine.... andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
nu-ti mai cere atatea scuze, sunt copii si era normal sa vrea aceeasi jucarie, e bine ca unul a cedat

Cecilia si
asa crestem
Gabriela77 spune:
Carpatina, m-a topit mica gospodina, si cum invartea ea la galusti!!! De mop si Sara e indragostita!!!
Cecilia, deci nici Cristi nu se lasa mai prejos! Bravo lui!
Papanash, sa inteleg ca nu mai mergeti al Londra???
Betty, felicitari pt vestile bune!
Erina, ce mult imi place masuta si scaunelele Dariei!!! De unde le-ati luat pana la urma?
Picia, uite eu nu imi amintesc cand am inceput lego, de puzzle nici atat, dar cred ca nu prea erau la moda la vremea aceea, si totusi ce desteptaciuni suntem
Andreea, ce dulce e Cris!
Ana, eu am bucur ca sunt copiii la buni sib obo, ca uite vii mai des la noi! Tare mi-ai lipsit!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
diwana spune:
Gabriela, cum mai e Sara, tot cooperanta a fost?
Betty, ma bucur tare de vestile bune. Pupam burtica 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Gabriela77 spune:
Diwana, surprinzator, da. Ma si mir, dar ultimele sedinte au fost superok! Isi tine ea masca lipita de fata, dar la un moment dat o ia jos si trebuie sa opresc aparatul, dupa o scurta pauza o luam de la capat! Dar si ea e muuuuult mai bine! Tuseste f putin si deja expectoreaza, dar surpriza mea neplacuta a fost azi cand am realizat ce mult a slabit! Cam 1 kg. Iti dai seama, intr-o saptamana....saracuta...E foarte vizibil! Dar ne intremam noi! Acum e bine si mananca bine!Razvan al tau ce face?La noi cand mai vine vremea buna ca m-am saturat de mohorata asta...Somnic usor!
diwana spune:
La multi ani Veroboroda si Irina C 
V-am pupat ca vorbesc singura, si nici macar nu e cu ecou ![]()
Noapte buna!
P.S. Piciuliko, in caz ca apari, macar sa te intampine un salut. Vezi ca l-am lasat pe "pause", dai tu un "play" 
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Gabriela, nu puteam sa plec la culcare si sa te las asa singurica
. Ma bucur ca este cuminte si ca merge deja spre bine. Imi dau seama ca ti-e mila de ea s-o vezi ca a slabit, dar va intremati voi repejor, ca acu' vine primavara (nu stiu daca si la Cluj
) si o sa aiba multa pofta de mancare. M-am saturat si eu de vremea asta, vreau soare, vreau caldura si mai ales nu mai vreau noroi.
Te pup. Somn usor si tie si Sarei.
filmulete Rares
Piticul se face mare
Gabriela77 spune:
Diwana????? Ai plecat????
Hai ca intre timp am strans pe aici, am pus cumparaturile in frigider si congelator si am lasat pozele sa se incarce!!!
Si eu tot la soare si primavara adevarata visez! La plimbari lungi si la dispariti totala a virusilor!Ce mai face Rares?
Daca doriti sa vizionati:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
papanash spune:
help
a mancat vreo 6 tablete de cioco after eight, de-alea cu menta. Le-a pescuit de pe pervaz si le-abasculat imediat. i-am dat aerius, nu vrea lapte, a baut in schimb multa apa.
ati patit asa ceva ? cesa-i mai dau ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

5+ si