Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
cine vrea 2 bilete de avion Bucuresti-Londra ? plecarea pe 1 aprilie-nu e pacaleala. Sunt la pret super, 5 milioane si ceva+taxa de schimbare pe alt nume.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Erina spune:
Astazi am cam neglijat-o pe Daria, in sensul ca nu m-am jucat efectiv cu ea dar am tot vorbit si s-a mai bagat si ea sa ma "ajute" la un alta.
Am facut ordine in dulapuri. La astea doua camere mair la care stam am obiceiul ca in fiecare inceput de primavara sfirsit de toamna sa aduc in dulapul din dormitor lucrurile de sezon.
Am fost si eu nostalgica sa vad cit de mult a crescut daria. I-m dat deoprate hainele ramase mici in ultimele luni si imi amintesc ca la un moment dat ii erau asa de mari...
.
Mai rau a fost cind am trecut la ale mele si am constatat ca si alea pareau neverosimil de mici...
Ce sa mai zic...mai grasa ca acum nu am fost sau nu m-am mai simtit niciodata...
Ieri seara am fost la aquagym cu Emma
. Mi-a placut mult. Exercitiile au fost perfecte pentru forma mea fizica de acum-sau mai bine zis pentru lipsa formei fizice de acum. Eu am plecat imediat dupa ora. Emmma care e o buna inotatoare a ramasa sa mai faca citeva minilungimi de piscina (piscina e mica la spa-ul acesta).
Am mai planuit o aerobica pe miercuri iar cind ma intorc in Bucuresti voi merge la sala oricit de tirziu ar fi!!!
Urmy, Prisi la voi cum mai merge dieta?
Sabina, am vazut pozele de la mare. Sofia era super dulce la virsta aceea. Miine ma interesez care e cea mai buna metoda de stimulare: lipit o poza de cind eram slabe, ales un obiect de imbracaminte in care vrem sa intram si concentrat pe ala (de fap[t asta e relativ pentru ca eu spre exemplu imi soresc un procent de grasime cit mai mic si multtttttt tonus...Offf.
M-am intins cu discutia asta...oricum
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Papanash, azi mi-am trimis sotul sa cumpere Dariei acel Winnie cintator. Sper sa il fi gasit. Multumim de pont. Ai vazut ca se va deschide C&A alaturi? Abia astept!
Eu m-as duce undeva , chiar si la Londra si miine. Din pacate pe 1 avem un eveniment.
Sper sa rezolvi cu biletele.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
crishtina spune:
Papanash Nu am nimic terminat sa va arat. Fac o paturica roz tot pentru viitoarea nepotica
Insa e de munca si nu am terminat'o...cand termin ma laud

Crishtina &
Robert
09.09.2007
diwana spune:
Erina, numai bine ca vine Pastele, si cade in sarcina ta sa-mi procuri mielul. Nu stiu cine e Razvan, eu nu-l revendic
, si ne-ai confuzat, nu Rares a plans in vizita, el a plans ca n-a mai vrut sa plece acasa, se simtea prea bine in vizita
Astept mielul ![]()
Cecilia si Andreea, v-am vazut feciorii, fain ca v-ati intalnit.
Carpatina, Ioana e promisa, ca as peti-o, ca in tara nu ne baga nimeni in seama ![]()
Sabina, m-ai spart cu fizica cuantica si nenea ala (poate nici n-o fi un nene
) Pai baga si o explicatie ca nu stiu daca nu cumva era de rau ca m-ai comparat cu 'cela ![]()
Papanash, pai de fapt la mine problema nu tine de fizica, ca si mie imi lipseste cheful in principal, dar am dat-o pe ocolite ca sa aud si io explicatiile astea savante
.
Asa ca Sabina, nu ma aburi cu fizica cuantica, bag-o pe aia cu nenea Einstein si teoria relativitatii, ca apoi trecem la aia a corzilor 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
isabeluta spune:
Tranddafirasul stie care-i treaba cu maturatul pe la colturi! Hihihi
Pfiuu si ce suspans cu Piciu si Daria!!!!
Am avut o zi de 2 lei la servici, dar mi-am revenit acum!
Va pup dulce pe toate!
Noi nu averm jucarie de impins, doar masuta de cafea si cutia de la aspirator...e primul cand e vorba de mutat-impins. Hihihi
Am fost duminica la plimbare si ne-am ales cu o minge supermare si una cu tepi de prin magazinele unde am intrat...jucariile rotunde sunt la o varsta rezonabila in Portage sau trebuie sa-mi fac probleme? ![]()
Isabela si
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Vero si Irina
sanatate multa si numai bucurii!
Prisi,
multumesc din suflet pentru programarea cedata. Mi-a fost de mare ajutor sa stii.
Carpatina, eu nu am vazut nici un filmulet, zice ca nu exista.
Papanash, mobilierul de hol e ok, si se pare tot neincapator.
De gradina nu m-am mai ocupat, a plantat tati niste pomisori si trandafiri in weekend si o sa vedem ce iese. Cam asta. Cu prezenta pe aici cred ca mai greu de acum incolo.
Noapte buna si linistita!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Eu azi am fost la control: ce a fost bine am aflat ca am colul lung si inchis, si mi-a facut si o eco la un aparat nu f bun si s-a vazut un singur embrion, caruia ii batea inimioara...asa ca m-am mai linistit. In plus continui cu utrogestanul cate 6 bucati pe zi si acidul folic. De data asta am un feeling si cred ca este baietel iar data trecuta eram sigura ca este fetitza, dar m-am inselat
; dar nu am gresit intr-o singura privinta: cu 2 zile inainte sa se nasca Mario i-am spus sotului ca o sa fie roscatel si nu m-am inselat ![]()
Va pup si va doresc o noapte buna
Betty78
5+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
La multi ani Veroboroda,Irina C.!

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi