Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 22
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, multumesc din suflet de traducere! Cum mai e Tudor? n-am citit din urma decat f putin, sper ca n-a mai facut febra! |
Sabina, daca mai ai intrebari, daca nu e chiar ce-ti trebuia, daca mai putem ajuta cumva, da de stire. Mie mi s-a parut ca nu ti-a scris chiar ce-ti trebuia tie, ca nu a inteles exact ce-ti trebuia, dar poate ma insel eu.
Tudor e bine acum, multumim de intrebare!
Febra misterioasa a disparut, dar inca sunt cu ochii pe el si urmaresc sa nu faca din nou.==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, neaparat sa te uiti de-acasa cu sonor! |
Era deja in plan...acum ma pusei pe jar si nu mai am spor la lucru...pierdem banii companiei mele azi.
==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ripley Yaia, pai iese, mami: noi la 18 ani eram studente. La 19 in anul II... E mai bine T? |
Nu era clar ca aia 19 erau anii ei din anul 2 de facultate...initial am inteles ca se stiu de 19 ani, dar de 14 sunt impreuna...si ma gandeam cum de le-a luat 5 ani sa-si dea seama ca sunt parti ale aceluiasi intreg...
T e super bine, multumim de intrebare!

==================================
Poze
Sabina spune:
Yaia, eu as vrea sa mai stiu doar DECE se curbeaza saptiu-timpul. Cum a ajuns Minkowski la concluzia ca sunt 4 dimensiuni si cum a ajuns Einstein la curbare. (am inteles eu ca e ceva cu masa si energia distribuite in spatiu-timp, da nu f bine)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina eu as vrea sa mai stiu doar DECE se curbeaza saptiu-timpul. |
Pai mah.. daca ar fi linie dreapta, unde am ajunge?
vezi, cum e si cu capitoul asta.. daca nu-l curbez acu' ne intindem pe 'jdemii de pagini.
Pauza, sa curbam capitolul!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aeperju spune:
| citat din mesajul lui Erina Pe linga le ofer si bautura pentru toata lumea ![]() ![]() !!! pentru ca astazi implineste Daria mea 1 an jumatate!!!I will love you forever my little angel!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
la multi ani!
---------------
Emma si Andrei (21.09.2007)

le ofer si bautura pentru toata lumea 
!!! pentru ca astazi implineste Daria mea
1 an jumatate!!!