Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
CosmyB. spune:
Lumi ce bine ca puiutii sunt mai bine sa treaca repede repede!
Nikolici imi pare rau ca aveti probleme. Sper sa nu fie nimic grav si sa fiti bine in final
Babymom asteptam poze din prima excursie a lui Dragos
Pozici
Mamica deMaya
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CosmyB. Babymom in cateva zile ar trebui sa mai cresc cantitatea de cereale si ma gandesc ca daca pun 4 linguri de cereale si apoi lapte cat sa se faca pasta, nu va fi prea concentrat? Adica prea multe cereale si prea putin lapte? Ca nu nu as vrea sa le dizolv in lapte si sa o invat si cu biberonul Si inca o intrebare: cam in cat timp pot adauga fructe in cereale? |
Cosmy, nu va fi prea concentrat - pui cate masuri / linguri de cereale vrei si adaugi lapte pana capata consistenta dorita de tine.
Fructele le poti adauga dupa vreo 4-5 zile max. 1 sapt., daca nu apar intolerante la cereale ( dar nu cred, ca de regula sunt bine tolerate si acceptate ).
Merg la somnic si eu, ca ai mei dorm deja de la 21:45. Noapte buna tuturor!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
Babymom multumesc sa stii!
Doctorita mea asteapta sa o sun sa-i spun daca a papat supica noi ii dam cu cereale cu care ea nu e de acord o sa-i explic cum sta treaba si sper sa nu se supere ca nu i-am urmat sfaturile...
Azi am fost in vizita la niste prieteni, are un Fat-Frumos de 2 luni si cateva zile si cantareste 6 kg deja, s-a nascut cu 3200 g, e aproape cat Maya cresc copiii aici nu gluma ca si Dariuta o alta Ileana-Cosanzeana, care papa orice si are 10 kg jumate la 7 luni si o sapt
Pozici
Mamica deMaya
felicic76 spune:
neatza!
july, preety: ieri am urcat dealul si bine am facut, nu rezistam pshihic sa ocolesc atat si sa o iau pe pod,oricum ne-a stiut tot parcul si toata strada, de azi am hotarat: cate o lingurita in fiecare buzunar, poseta oricum iar s-a culcat la 8,30 aseara si acum iata-ma
nausica: este o dulce Ania
corina: sanatate multa puiului
boo: o avea vreo pasa mai proasta Alex, sigur revine la sentimente mai bune
lumi: bine ca ai luat raceala din pripa si ca hunii sunt bine
O saptamana excelenta si sarbatoritilor de astazi!
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
claudinna spune:
neata si de la Caracal, unde se anunta o zi frumoasa, numai buna pentru plimbare in aer liber si dat in leagan!
CD, pana la urma am portionat carnea si am bagat-o in pungulite la congelator. scot cate o bucatica la 2 zile, ca nu-i dau carne zilnic
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Muuh spune:
mamidestefan eu nu o recomand pe homeopata mea. Este o doctorita excelenta, pe care eu o stiu de foarte mult timp dar a imbatranit si este destul de greu de inghitit de catre parinti. Vorbesc daca vrei cu o prietena care are o doctorita mai user friendly.
claudinna spune:
CosmyB, exista cateva reguli de baza in diversificare, reguli pe care cred ca le stii: se incepe cu cantitate mica, crescandu-se gradual, distanta de cateva zile intre alimente, cresterea trepatata a consistentei, pt a nu bulversa bebelusul la trecerea directa de la lichid la solid si eu as mai adauga: crearea unui ritual la masa (pana cand se invata bebe sa pape altceva decat lapte, dar asta nu neaparat pe termen lung, ca bebe va trebui sa pape si in alte medii, cu timpul), stabilirea ordinii in care introduci alimentele...
deci daca stii baza, te descurci fara probleme
Boo, e posibil ca bebe sa nu mai pape asha bine din cauza mucisorilor. cat e bolnavior, da-i ce-i place si poti reveni apoi la diversificare
Razvan
andy.p spune:
Buna dimineata..la noi e urat asa ca nush ce vom face azi.
am avut iar o noapte,plans ,marait,foit,pe nici o parte nu e bine..de abia dim pe la 7 se linisteste,acum doarme..ce poate fi???
Cosmy si noi am inceput diversificarea cu cereale de la o lgtz.crescut treptat cantitatea.
Booimi pare rau ca e bolnav puiul
Claudinna vazut frumosul Razvanel..plimbari placute
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
claudinna spune:
Laura, poate de la dintisori...
Razvan
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, o daca a dat careva nu-i bai...se cere en gros
Sa va fie de bine plimbarea
Corrina super tare, daca nu dormea tatai ma prapadeam de ras
Anamona ufff ce te invidiez cu statul in curte
Eu folosesc ditamai robotul pentru suc..pana cand vom lua storcator
Nausica e o dulce Ania, mai da in ce fel poate sa doarma
Joy nici eu nu am gasit una de sticla...de fapt nu se mai gasesc
Preety eu nu mai adaug lapte, mai ales la fructele cu mult suc....de fapt pui mai putin la inceput sa vezi consistenta
Claudinna ce scump e Razvan, sta asa de bine in leagan
Lumi ma bucur ca a-ti alungat raceala, Lass Baby stiu ca se da o perioada mai lunga, pana se regleaza el, dar mai bine vb cu dr am hunii si mami
Nu mi se pare normal sa nu ii dai copilului laptic noaptea, atunci ai mai mult laptic si papa mai bine, ufff si dr astia
Boo lasa-l cateva zile apoi dai din nou, poate asa va accepta , sper sa va treaca mucisori
Nocom insanatosire grabnica Dariei. offf mititica iar tie multa rabdare
Mihai Edwin de Denisa.g
Gruia de Nerantula
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Vesna de Octavia75
Lidia nu prea este asa regula...de ex: Crinei daaca ii este foarte foarte foame nu mai papa mancare solida ci vrea laptic , in ultima parte da asa e, fiecare mama isi cunoaste puiul
Nikolici sper sa fiti bine si multi
CosmyB spor la diversificare
Laura uita-te la gingia Alexiei...poate de acolo o fi
bun...fata mea s-a trezit de la 5 a mancat putin iar de atunci doar juma de ora a ...acum are mainile bagate in gura si cam da semne de maraiala...in alta ordine de idei am sa reiu Lass Baby (pt ca se chinuie la kk) oricat suc ii dau
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina