Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Mony08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea c Mony este sigur nevralgie dupa cum ai descris simtomele. Eu faceam foarte des la prima sarcina si imi trecea daca stateam cu urechea pe un saculet incalzit in care puneam sare grunjoasa. Sunt suparata ca nu mai am net la serviciu si va citesc asa pe apucate dimineata . Va pe toate! Andreea 21+ si Radu Stefan (12.07.2007) nunta noastra 2 iulie 2005 |
Buna fetelor ,mai m-o lasat durerea dar in caz ca ma apuca iar o sa fac cum ai zis tu Andreea,mersi mult pt sfat
Mony 17+
Mony08 spune:
Buna Giova eu m-am gandit ca daca e numai de la curent n-are ce sa-mi faca dentistu mai mult,am zis ca mai sunt tare o zi si-n caz ca nu trece,merg si la dentist,deocamdata incerc ce mi-a zis Andreea .
Eu sunt la dr. Sas si voi naste la Odobescu.tu?
va
Mony 17+
pooh spune:
Eu sunt bucuroasa ca in ultima saptamana nu m-am ingrast deloc!Deja eram obisnuita cu saptamana si kilogramulPooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+
Giova spune:
Mony eu sunt la dr. Bran, de la bega. La odobescu sunt conditii bune, nu ca la bega. dar am preferat acelasi dr. ca si la prima sarcina.
daca e curent, incearca si cu o tigara aprinsa, sa o bagi in ureche, sau cu vata si spirt. sper sa scapi cat mai repede de aceste dureri.
Pooh felicitari pt. stagnare. lasa ca vom lua in greutate mai pe la 6-7 luni...nici nu vreau sa ma gandesc.
_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze
Moniland spune:
micaalsa, daca vii in TgMs, da de veste ca poate mergem impreuna.
Pooh, zona de magazine de copii e Turdorul. Eu am de gand sa-l bat la pas si sa intru in fiecare ca poate vad vreun carucuior dublu. Mai este un magazin, am inteles ca destul de bun, cum mergi la cabinet la Medcris. Treci de sensul giratoriu dar nu faci dreapta spre cabinet ca mergi tot inainte si a 3-a casa. E deschis cred ca pana la 18 ca eu nu l-am prins inca deschis avand intotdeauna programare dupa ora 18. Daca vrei ceva anume ma pot uita cand fac plimbarea prin magazine de copii.
Giova, pai din toate 3, Graco are cele mai bune review-uri . Hauk am inteles ca e greu si husa e greu de luat jos. Peg perego e preferatul meu, dar ce solutie sa gasesc cat timp stau la orizontala?
20+
andreea_1979 spune:
Buna fetele ! Ce mai faceti ? Astept si eu eco de trimestrul II , abia astept saptamana viitoare ! Am si eu o obsesie cu gripa , am colege in birou care sunt racite si mi-e teama si desi am racit si mi-a trecut mi-e teama cu imunitatea asta scazuta pe timpul sarcinii ! Voi ce mai faceti , cum va feriti de raceala ?21+
blanca000 spune:
Monide ce ai renuntat la ideea de carucioare separate si prinse cu cleme? Ce doar la chicco se poate asa...? Parca e o varianta mai buna sa le si desparti..nu stiu...
Andreea eu incerc sa ma feresc cu vitamina C naturala..bea apa cu o felie de lamaie, ceai la fel, mai o portocala..chestii din asta..pana acum nu ma luat raceala..cred ca ajuta si vitaminele Materna pe care le iau.
pup
21+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Moni,multumesc!!!!Sper sa ajung saptamana asta si la niste cumparaturi....sau macar sa-mi fac o idee......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+
micaalsa spune:
Moni, cred ca mai greu as ajunge eu in Tg. Mures ... nu prea ne e drumul pe-acolo. Daca cumva gasesti titi Triton-ul in vreun magazin, te rog uita-te cu atentie la el, la husa, la inaltimea lui ... poate te lasa sa-l si pozezi ca altfel se vede in pozele noastre . Te rog, daca poti
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra
iulia83 spune:
buna burtici! am intrat sa va rog daca se poate sa ne votati si pe noi, suntem in concurs aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27545 sau la semnatura.
va urez nastere usoara, copilasi sanatosi, papaciosi si necolicosi.
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume