Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Moni cred ca m-am exprimat eu gresit. caruciorul pe care-l au prietenii nostri cu gemeni, nu e Graco, dar seamana foarte bine la cadru/roti. nasol ca nu sunt mai multe modele de carucioare pt. gemeni la noi.
_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze
elenada spune:
Moniland si mie imi place caruciorul de la peg perego. Imi place mult ca e usor. Cat despre inclinarea spatarului o mamica mi-a spus ca daca pun o paturica reduc substantial din diferenta dintre spatar si sezut. in bucuresti joi se deschide kids expo si vreau sa merg pt ca am vazut ca au stand cei de la peg perego. poate am noroc si au si caruciorul pt gemeni.
Caruciorul de la hauck e misto dar e greu 16 kg. Daca il vad iti povestesc cum e cel de la peg perego
elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pooh spune:
Mai,fetelor,am si eu o problema....de cateva zile nu pot sa adorm searaSi ieri m-am culcat pe la ora 23,am mai citit,simteam ca parca-parca ma ia somnul,da' nu era chiar asa...Ma invarteam in pat,ma mai ridicam ba la baie,ba s-o verific pe Timea daca-i acoperita,si cand ma uit la ceas e 2 noaptea,si eu nu mi-am inchis inca ochii...Asta tine de cateva zile bune,mi-e si frica deja sa ma culc......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+
blanca000 spune:
Poohce sa zic..eu adorm lesinata pe la 21:30-22:00..de se mira si sotul..insa ma trezesc cu noaptea in cap..la 6:30 fac ochii cat cepele si nici chip sa mai stau in pat.
Ai incercat cu un ceai caldut de tei sau o cana de lapte seara inainte de culcare, dupa baita si masajul cu crema pe burtica? Aerisesti bine camera si apoi te bagi in pat la caldurica si vine el si Mos Ene..
21+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
monica2008 spune:
buna fetelor ce harnicute sunteti la scris
noi am primit deja primele cadouri pt denis niste botoseii o sapcuta si niste papucei,se vede ca lui denis ii plac mult ca de fiecare data cand le iau in mana incepe sa dea din picioare
burtica mea creste pe zi ce trece sotul a fost plecat 4 zile si cand a venit a spus ca am burtica mai mare,sun ta sa de mandra
la kg noi suntem la fel de 3 sap 5 kg pana acum
monica mamica in devenire+24denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Mony08 spune:
pooh problema cu somnul o am si eu,de vreo 2 saptamani cred ,pot sa adorm doar pe la 2-3 noaptea si trezirea e la 7jum dimineata.Acu 2 nopti am reusit sa adorm pe la 12-01....m-am trezit la 4 jum,am reusit sa adorm pana la 6dim si de la 6 nema somn.Din cate mi-a zis doctoru am nevoie de odihna dar nu reusesc sa dorm chiar dc n-am nimic de facut,ca inca sunt in concediu medical
[]giova/b]multumesc
va
Mony 17+
clauf1000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Mai,fetelor,am si eu o problema....de cateva zile nu pot sa adorm searaSi ieri m-am culcat pe la ora 23,am mai citit,simteam ca parca-parca ma ia somnul,da' nu era chiar asa...Ma invarteam in pat,ma mai ridicam ba la baie,ba s-o verific pe Timea daca-i acoperita,si cand ma uit la ceas e 2 noaptea,si eu nu mi-am inchis inca ochii...Asta tine de cateva zile bune,mi-e si frica deja sa ma culc...... Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+ |
si eu patesc la fel...de vreo 2 sapt. dorm cu intreruperi max 4 ore pe noapte. am incercat si cu diazepam la indicatia dr meu si tot degeaba. dar mai am cateva luni si probabil o sa dorm si ziua si noaptea...
+ 20saptamani
pooh spune:
Blanca,saraca de tine,ce de dimineata te trezesti!Ceai de tei n-am incercat,azi imi cumpar,oare e ok in sarcin?Lapte nu pot sa beau seara sub nici o forma,brrrrrrrrr.....Acum mi-e somn de nu mai pot,dar nu ma pot culca,sunt singura cu fata,nu m-ar lasa so dorm Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+
pooh spune:
Cred ca m-ar ajuta o cana de vin fiert seara.....Sunt dusa rau....Mi-e pofta de alcohol de numa'numa,de parca as fi fost o mare amatoare inainte de sarcinaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+
micaalsa spune:
Pt. Moni www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/carucioare/carucior-you-2/" target="_blank">Carucior You 2
Mi se pare tare dragut, poate fi folosit de la nastere, spatarul se regleaza la fiecare independent.
Cleme pentru carucioarele Chicco exista, am vazut pe net, si CT02 se pot prinde cu cleme.
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra