Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

acum vad pretul

www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/carucioare/carucior-gemeni-twin/" target="_blank">Carucior Gemeni Twin e mai convenabil la pret.
Uite si www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/carucioare/carucior-ct-05-pt-gemeni/" target="_blank">CT 0.5

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Gata!
Ati fost harnice, dar nici eu nu m-am lasat mai prejos, tot, tot am citit.

Dimineata la 6 plec, aveti grija ce faceti pe-aici o saptamana, numai vesti bune si fericire sa gasesc! Multumim de urari! Am avut un weekend de toata groaza, am tot spalat, incercat, imachetat, cumparat, returnat, ceva de groaza. Aseara eram rupta, si eu si bebelea. Nu va mai zic de durerile din talpi, asa ceva nici n-am stiut ca exista. Mai am si azi din aceeasi categorie, dar de maine burta la soare.

Va pup si o sa-mi lipsiti!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am uitat sa va zic ceva....ma plimbam aseara prin zona unde stau si ce vad....reclama la C&A Romania..ce se deschide din 02 aprilie in Militari (la mine..) in Bdul Iuliu Maniu 546-550..nu stiu acum exact unde vine numarul respectiv dar abia astept....

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Din acelasi ciclu (am uitat sa zic ceva )...

Alina, in prima faza si fie-mea a dorit fetita, chiar mi-a fost un pic groaza sa-i spun cand am aflat. Dupa o secunda de ezitare, s-a consolat pe aceeasi idee: ea va fi singura printesa, sora, fiica din familie, ever. Acum mai pluseaza si zice ca ar fi fost geloasa sa cumpere lucrusoarele alea frumoase de fetite. Barbatii familiei doreau un baietel, partener de fotbal . Eu oscilam intre un baietel, independenti mult mai devreme, si fetita, dragastoasa un timp mai indelungat (apropos de mamosenie, cu fetele dureaza mai mult iubareala, poate de-aia sutn baietii mai intensi in primii ani, dar nu prea vad eu baieti multi la 13 ani sa fie asa dornici de iubire mameasca precum fie-mea). La urma urmei, all is well if it ends well, ce sa mai zic.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Multumim mult mult pentru primire, e tare bine si frumos printre zmeurici!
Am citit ca sunt fete care se plang ca nu pot adormi noaptea, stiu ca in sarcina se poate lua Sedatif PC, este homeopat, are numai plante si te linisteste foarte repede.
Vroiam sa va intreb daca mai sunt fete care se confrunta cu dureri de spate, pe mine ma doare foarte tare spatele in zona bazinului in special pe partea stanga, doctorita de familie mi-a zis ca e normal, dar eu evident ca sunt paranoia si imi fac griji.

jojo miha medicul care imi urmareste sarcina este Coralia Stefanescu de la Iriadi, am mers la ea si inaite de sarcina si am zis sa raman aici, mi-as fi dorit sa ajung la Lutescu-ea, dar am dat la telefon peste niste "muraturi" de asistente care ma programau dupa 2 luni si am renuntat.

20+[baitel]

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Criss, bine ai venit in gasca noastra!!

si eu am probleme cu somnul, am apelat si eu la sedatif homeopat si vad ca sint bunicele. cai adormeam dupa ora 12-1-2 si ma trezeam la 6.
acum adorm pe la 11 si ma trezesc la 6.30-7.

Patricia s19 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multumesc de raspunsuri referitor la tuseul vaginal. Voi prefera in continuare sa ii spun pas.
Noi maine avem eco de trimestrul2, Doamne ajuta sa fie totul bine!

Vad ca vorbiti de caucioare, noi am avut urmatoarea experienta, mai mult de 1 an nu am folosit landoul desi se transforma in carucior sport, (este modelul inglesina otuto), pt ca am preferat de curand-in preajma unui anisor implinit de Milan, sa ii cumparam un carut sport, silvercross pop. Asa ca am dat o caruta de bani pe primul si a mai fost nevoie sa il cumparam pe al doilea, desi credeam ca ne vom descurca. Veti prefera pe la 10-12 luni un carut usor usor pt a fi comod si la shopping, si la deschis-strans, etc.Noi l-am tinut in portbagajul masinii dar mai ales daca tb sa il duceti/aduceti din casa, nu-i o placere un landou masiv.
O sugestie, de la prietene cu copii de varsta lui fi miu- un model de carut usurel si orizontal,pe care ele inca il folosesc cu succes este Brevi grillo.Am impresia ca l-au folosit de la nastere, dar nu stiu sigur cat se lasa pe spate, tb verificat.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Criss sa sti ca si eu am probleme cu spatele, jos la bazin, tot pe partea stanga.. de pe la 6-7 saptamani de sarcina.
Am incercat masaj, Diclofenac (supozitoare), creme cu plante.. acum o sa incerc si niste fastum. Mai nou ma duc la un kinetoterapeut care imi face masaj, si sper sa ne apucam si de ceva miscare si poate poate...
Pe mine cel mai tare ma doare atunci cand stau intinsa pe spate si pana acum in afara de a evita sa stau in pozitia respectiva, nu am gasit nici un remediu.

Eu zic sa nu iti faci probleme, pentru ca pot fi diverse cauze: se modifica structura bazinului, sarcina atinge/apasa vreun nerv.. oricum sunt sigura ca bb e bine, chiar daca noi suntem cocoshate de spate.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello
ne-am intors de la eco
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat copii sanatosi si tare dragalasi
Sunt ca argintul viu. Matei face tumbe nu sta o clipa.
Ana ne-a zambit si ne aratat cu degetul. Si ea e la fel de activa ca fratiorul.
Matei are 17,38 cm inaltime are 20 de sapt si 3 zile si 363 grame are toate organele e perfect
Ana are 17,50 cm inaltime are 20 sapt si 2 zile si 354 grame are toate organele e perfecta.
sunt indragostita de ei. Ana are nasul mai mare decat baiatul. seamana cu taicasu iar Matei cu mine.

Va pup si va doresc tuturor multa sanatate si bebelusi sanatosi

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicutelor,

Raportam ca suntem bine, sanatosi.

LUCIALU - multumim mult de urari. Ma bucur din suflet ca am scapat de greturi ca alea au fost cele mai nesuferite. In rest, multumim lui Doamne Doamne ca nu am experimentat alte probleme. Speram din inima sa trecem cu bine si peste saptaminile care au mai ramas si sa ne intilnim cu bebita. Si doresc acelasi lucru tuturor mamicutelor de pe intreaga planeta!

Referitor la somn, trebuie sa recunoastem ca si noi avem un program foarte ciudat. De exemplu ieri, am adormit pe la 8 seara ( asta dupa ce umblasem toata ziua creanga si eram super obosita) m-am trezit pe la 10 seara, am mincat 2 nectarine, m-am bagat inapoi in pat si am mai reusit sa mai adorm pe la 3 dimineata. In aceasta perioada, am mai mincat un sandvis, dupa care pe la 1 dimineata s-a trezit si barbate-miu si am savurat impreuna o inghetata. Foooooooooarte romantic. Dupa ce am reusit sa adormm m-am mai trezit la 12 la prinz. Multumesc Celui De Sus ca nu tre' sa merg la munca, ca nu stiu ce as fi facut. Si le admir pe mamicile care se duc la servici. Sunt asa de curajoase!
Ah, stiu ca Montana intreba de partea pe care dormim. Desi, ideal ar fi sa dormim cit mai mult pe stinga, eu tre' sa recunosc ca ma simt mai bine cind dorm pe partea dreapta. Nu-mi dau seama din ce cauza. Parca respir mai greu cind stau pe partea stinga. Si mai stau si pe spate. Dar nu foarte mult timp.

Cam atit pentru azi,

Pupam,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 18+

Mergi la inceput