Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena, ma bucur tare mult pt bebei, nici nu ma gandeam ca va fi altfel decat f bine.

Ayda 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya08 spune:

Buna seara!
Am si eu o rugaminte la voi: imi spuneti si mie, va rog, ce analize ati facut in trimestrul 2? Eu am acum 17 saptamani.
Multumesc!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna seara!
elenada ma bucur ca ai vazut bebeii si ca sunteto bine toti 3. fetita este mai inalta si mai supla, din cate am citit
nix dar sunt permise in sarcina diclofenac si fastum?
va pup si noapte buna va doresc!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

ma bucur pt toate vestile bune
nici eu nu stiu sa fie administrat diclofenac in sarcina
pt insomnii nu am incercat sedatif pc, doar diazepam, dar nu prea a avut efct...

+ 20saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dya08

Buna seara!
Am si eu o rugaminte la voi: imi spuneti si mie, va rog, ce analize ati facut in trimestrul 2? Eu am acum 17 saptamani.
Multumesc!

eu am facut dry test, triplu test, repetare analize uzuale, si ecografii 3d.

+ 20saptamani

Mergi la inceput

buna dimineata...am ramas singure pe aici?

+ 20saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!Uff,ce somn mi-e,abea m-am ridicat din pat,acum stau cu cafeluta langa mine si astept sa ma trezesc.Azi noapte am dormit mai bine,adica am reusit sa adorm pe le 1.30 si nu ora 3.Mi-am facut o cana mare de ceai de tei aseara,acum nu stiu,datorita lui,sau am fost eu mai obosita,insa am si reusit sa adorm mai usor,si nici nu m-am trezit de mai multe ori peste noapte.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

neata
voi suferiti ca nu puteti dormi eu in schimb as dormii tot timpul, aseara am adormit pe la 9.30 , in fiecare dimineata ma trezesc la 6.30 si nu pt ca as vrea eu sau ca nu mai pot dormi ci pt ca trb sa plec la scarbici, si acum tot dorm pe mine , abia astept luna mai si ziua de 15 cand va fii ultima zi de chin , la urma liber la somn asta daca mai pot sa dorm ca acum in perioada aceea

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am schimbat semnatura!Pai pana acum o0 saptamana si eu as fi dormit non-stop,nici in prima sarcina nu am avut probleme cu somnul......acum sper sa fie doar o perioada scurta,trecatoare,sa-mi revin ca tare nasol e asa......Apropos de insomnii,oare pe unde o fi Adriana,de multicel n-a ma semnat condica.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetele ! Pentru insomnii incercati lapte caldut seara ,ii face bine si la bb si voi o sa va simtiti linistite ! Eu mai nou as dormi dimineata , insa la 2.00 noaptea , cateodata si la 3.00 ma trezesc ca sa merg la toaleta , insa adorm imediat !
http://family.webshots.com/album/570401353GKJXEn
http://family.webshots.com/album/570410368TBPnlD

Mergi la inceput