Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
lucialu spune:
'Neata!
Elenada felicitari pt BBicii in forma maxima!Tu cum te mai simti?
Dya pe langa ce ti-au raspuns fetele mai poti sa faci/repeti analizele din paleta Torch:toxoplazma,citomegalovirus,etc etc.Din pacate astea se platesc.A si mai sunt alea legate de hepatite.Nu-mi vin denumirile acum in minte.Sunt optionale,dar macar o data tre facute si eventul repetate cele la care nu suntem imunizate.
Mqqm sa merite cu varf vacantza voastra,sa va intoarceti odihniti si relaxati,mie una imi vor lipsi mesajele tale si ale lui Pepitzel.
Pooh felicitari pt saptamana 24!Sa fiti sanatosi si voiosi!Si noi am intrat in saptamana 18.
Fetelor voi vb de somnic.Sincer in primul trimestru am fost dezastru.Ma trezeam noaptea sa merg la toileta si imi sarea somnul.Am fost varza creata.Api mi-am revenit.Dar azi-noapte m-am kkait pe mine si m-a prins "dl Gadea" in reluare si sunt foarte intoarsa pe dos de atunci.Nu stiu daca ati vazut despre vandutul copiilor pt organe,flagranturile si reportajulA fiert sangele in mine.Cred ca socul a fost mai mare,pt ca chiar daca inainte se auzea depre treaba asta,pt mine era asa...ca un baubau,dar ieri am vazut negocierea efectiv si plus oferta sa mai fure si copilul altuia de la gradi.Dumnezeule cata cruzime, nici nu stiu cum sa-i spun,ce termen sa folosesc,ca nimic nu-mi pare suficient pt ceea ce simt acum!Si cand ma gandesc ca astia vor scapa la un moment dat din inchisoare,ca le vor da drumul.
Dupa asta mai am butonat la telecomanda...corse OTV telenovela Mihaela Rad.Nu mi-o place,dar neicusorul ala de la TATA ar merita sa fie castrat!Nu stiu daca voi ati vazut.Eu nu ma mai uit la OTV ca e o abjectie,dar aseara limbrici cred ca am avut.Uite,acum era o chestie de discutat,de urmarit,de nelasat sa treaca:treaba cu copiii vanduti pt organe,repet.Si ei imi discuta despre astia doi,care nu stiu sa se inteleaga intre ei,fara circ.La magarul ala de la TATA care considera ca pruncii trebuie luati de la mame,care hotaraste el cine e denaturata,i-as fi varat pe gat pe porcii-tatii care isi vindeau proprii copii,ca pe niste animalutze in piatza.Sau marturiile fetelor de la aspirante,cate patimesc si cum! pt a da viatza la randul lor.Eu nu spun ca nu exista si mame denaturate,dar asta hotarasc instantele.En fine,scuze de off topic,dar trebuia sa ma descarc.Pt ciupercutza mea cred ca as fi in stare sa fac moarte de om.Si nici macar nu am vazut-o inca live,la mine in bratze,dar o iubesc de numa'!Mai zicea aseara Balbutza ca in urma cu 10 ani fusese infiat un copil roman de un cuplu de gay din America,in conditiile in care nici la ora actuala nu e nimic legiferat in sensul asta la noi in tara.Doaaaamne chiar ca suntem lumea a treia!Cateodata imi vine sa ma mut pe Marte,daca as putea,sincer.Cred ca puii nostri sunt cel mai in sigurantza in burtici,in rest in ce lume ii aducem!?!?
Va pupacim si mai vb!
my little sunshine
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici!
Elena, felicitari pentru cei doi copilasi minunati! Ma bucur ca sunteti cu totii sanatosi!!
Aici vad ca primavara a venit putin ieri si a plecat repede, cine stie ce-o fi speriat-o...acum ploua si sunt doar 3 grade .
Puiu meu vad ca e mai delicat in miscari incepand de ieri...sper sa fie bine. Iar mi se pare ca e o vesnicie pana joia viitoare, dar astept cuminte, ce sa fac...
Vorbeati de analize...mie mi-a dat dr sa fac analize doar in trimestrul 1. Si mai zicea ca prin luna a 7-a sa fac, dar mie mi se pare tarziu, o sa vreau sa le fac mai devreme...
Sa aveti o zi insorita azi, mamici dragi de zmeurici!
Iulia 23+
adrianafedorca spune:
neata si de la noi
suntem bine, n-am prea avut chef de scris, de fapt am stat mai mult in pat, bebelusa e bine misca de zor, acum are program dimineata si seara, pana acum 1 saptamana misca doar seara, a inceput sa dea bine din picioare, a simtit-o si Cezar ieri, tare s-a mai bucurat, o pupa toata ziua, e asa dulce, a zi sca o iubeste muuult si ca o sa-i tina el biberonul si o sa-i dea suzeta daca plange
eu sunt binisor, bag utrogetan 2 dimi 2 seara, elevit, si cam atat la control merg abia peste 3 saptamani pe 7 aprilie
acum sunt in medical, de fapt pana azi, ma duc sa-mi dea iar , sper sa-l prelungesc macar inca o saptamana
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 23+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
am schimbat si noi semnatura
AMR 8 saptamani pana la prenatal
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
danielle02 spune:
`neata fetele
adriana,nici eu nu prea am avut chef de scris,si nici nu prea am avut ce,aici e asa frumos si soare ca am fost mai tot timpul plecati de pe acasa,am dus fata pe la toate parcurile de distractii,saraca nici nu a mancat de vreo 3 zile pe acasa
ma bucur ca esti mai bine si bebelusha e ok,creste frumos
elena,felicitari ptr asa bebelushi sanatosi si perfecti,nici nu aveau cum fi altcumva
lucialu,am vazut si eu printre picaturi aseara pe antena1 despre copiii furati din gradinite si vanduti,pai nu le pasa,ca au mai disparut copiii din acel sat si nu se supara nimeni
nici nu am avut curaj sa ma pun in locul acelui copil,m-am temut de sentimentele ce le avea in sufletel saracul e cumplit,suntem in 2008 si oamenii o iau razna in loc sa isi descreteasca fruntile
si noi suntem binisor,bebe misca de dimineata pana seara,s-a sucit si cica o sa ma lase sa dorm,nu e nocturn
abia astept eco pe 25 sa aflu ce e si sa incep si eu a cumpara cate una alta,macar hainute daca nu am altceva de luat,ca mii ciuda,toate ati inceput sa cumparati asa frumoase lucrusoare si eu salivez la pozele voastre
inca nu m-am decis la un carucior anume in afara de ala la vreo 600 lire pe cre l-as lua acuma,insa mai caut ca nu as da atatia bani pe un carucior,parca vad ca pe la un an cat o sa aibe bebe nu mai am nevoie de el,ca si la fata,
va pup
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
siacob spune:
Salutare zmeurici,
Am fost aseara la ecografie+morfologie. Bebelusa mea are 22 de spatamani si 466g si nu a vrut sa se arate deloc in 4D. A stat tot timpul cu mainile si picioarele puse in cap asa ca nu am putut sa o vedem deloc. Toate masuratorile sunt ok cu exceptia uneia....asa ca dr a reusit sa ne strecoare o unda de neliniste :(((. Una din masuratorile care se fac la nivelul craniului, de fapt una din diagonale este la limita inferioara. Din pacate mai multe clarificari nu a putut sa ne dea pentru ca asa cum am spus isi tinea manutele si piciorusele puse in cap, lucru care a facut imposibile unele observatii. Una peste alta ne-a recomandat pentru linistea noastra sa repetam morfologia peste 2-3 saptamani, de preferat la dr Herghelegiu sau Adrian Pop.
Am sunat aseara la clinicile unde fac ecografii acesti dr si sunt cu programarile la luna iulie .
Stiti cumva cum pot face sa obtin o programare cam in 2 sapt?
Stef
dariaioanaxx spune:
Elenada- ma bucur ca bebeii sunt bine, ce fericite suntem toate cand auzim asta...
pe mine ma dor sanii si au inceput sa curga binisor...la prima sarcina abia pe la 5 luni au inceput sa curga; se zice ca la sarcinile cu fetite concentratia de hormoni feminini este f. mare, nu stiu daca i adevarat, dar asta mi se intampla...; vreau sa stiu care dintre voi mai are acesta problema, pt. ca stiu ca nu la toata lumea se manifesta sanii asa...
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.18 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!
pooh spune:
Ieri am cumparat primul lucru pt. zmeurelul meu...eu un leagan pt bebelusi,e verde si imi place fff. multPooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+
adrianafedorca spune:
pooh sa stapaniti sanatosi leaganul, pune poze sa-l vedem si noi
Elenada ma bucur ca zmeureii sunt bine
dariaioanaxx eu azi am facut 6 luni si nu au inceput sa-mi curga sanii, nici la prima sarcina nu mi-au curs deloc in timpul sarcinii si nici n-am avuut laptic mult, se zice ca daca-ti curg in timpul sarcinii ai lapte mult , dar nici asta nu e o regula
siacob sunt sigura ca nu sunt probleme cu bebe si v-a spus chestia aia doar din cauza ca nu a stat sa-l masoare , sunt sigura ca e bine, programare la pop sau herghelegiu nu stiu cum sa obtii ca-s f aglomerati, doar sa te duci la sanador sau la diagnosis unde fac ei eco si sa te rogi de alea de la receptie sa te bage si pe tine am inteles ca unele fete asa mai fac si rezolva problema, sau ar mai fi ca varianta dr iosup, la el la cabinet sigur gasesti programare, doar sa-i convina dr tau de el
_
it's a girl !!!
adrianafedorca spune:
dupa 24 de saptamani in sfarsit pot sa beau si eu cafeluta....yammyyy ce buna e...mi-am pus doar jumatate de cescuta...eu am tensiunea foarte mica si faptul ca n-am baut cafea pana acum nu mi-a picat chiar bine...si nu ca nu am vrut eu...nu am putut...imi venea sa vomit cand imi venea mirosul de cafea..nici macar un amarat de ceai n-am putut bea...in fine bine ca am scapat si acum pot savura si eu o cafeluta mica mica dimineata
_
it's a girl !!!