Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lucialu ma simt foarte bine multumesc lui Dumnezeu. Ma mai chinuie arsurile si durerile de bazin dar le suport. Nimic nu e greu de suportat pt bebeii mei. Am recuperat cele 5 kg pierdute si nu am luat nimic in plus deocamdata. Am o burtica mare care masoara 95 cm si de care sunt tare mandra.

Bebeii mei misca mai tot timpul. Nu au un program anume. Mai noi am observat a misca cand vorbesc cu ei. Oare ma aud deja.
Sanii cresc si ei dar nu pot sa zic ca dor foarte tare si nici prea tari nu mi se par.

Va pup pe toate pe burtica

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,zici ca ai scapat definitiv de greturi?Poze nu am cum sa pun,ca nu am adus leaganul/balansoarul acasa,e la socrii,sa nu ocupe loc la noi si ficca mea sa nu-l foloseasca pt. papusi....E destul de simplut,fara vibratii sau alte functii de genul,pt. ca nu vreau sa-l obisnuiesc asa...Are spatarul reglabil pana la orizontala,centura de siguranta....E ff. usor,il pot muta prin toata casa si mi se pare ca sta muuuult mai confortabil acolo,decat in scoica......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Ieri am cumparat primul lucru pt. zmeurelul meu...eu un leagan pt bebelusi,e verde si imi place fff. mult

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

poze ceva?vreau si eu sa vad

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Lucialu ma simt foarte bine multumesc lui Dumnezeu. Ma mai chinuie arsurile si durerile de bazin dar le suport. Nimic nu e greu de suportat pt bebeii mei. Am recuperat cele 5 kg pierdute si nu am luat nimic in plus deocamdata. Am o burtica mare care masoara 95 cm si de care sunt tare mandra.

Bebeii mei misca mai tot timpul. Nu au un program anume. Mai noi am observat a misca cand vorbesc cu ei. Oare ma aud deja.
Sanii cresc si ei dar nu pot sa zic ca dor foarte tare si nici prea tari nu mi se par.

Va pup pe toate pe burtica

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

de la 19 saptamani stiam ca bebeii ne pot auzi,poate dee asta sunt asa activi cand aud zgomote sau pe tine cum vb

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Gravidutzelor!!!

Ma bucur ca suneti bine si aveti comori "miscatoare".. si mie imi place la nebunie cand o simt jucandu-se in burtica. Deocamdata tati inca n-a simtit-o...si parca imi pare mie mai rau decat lui.
Am o intrebare pentru voi: vi se pare ok s-o dau pe bebelina cea mare la cresa in septembrie? Asa cateva ore pe zi ca sa-mi fie si mie un pic mai usor cu cealalta? Oare nu traumatizez si asa copilul cu venirea unei surioare in viata ei, daca o mai si duc de acasa...As vrea s-o inscriu la o cresa de stat unde nu se plateste asa mult ca la particulara ca altfel nu s-ar merita daca tot stau acasa. Va avea in septembrie aproape 2 ani.
Va multumesc!
Cele care aveti ca mine bebe, cum va descurcati cu caratul acum cu burta, ca pe mine ma omoara durerea de burta si spate cand o ridic, iar cand eram insarcinata cu ea, nici o sticla de 2l nu caram

Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare si mai ales frumoase!

Mamica mandra de Eliana 17 luni si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem bine, greturi de mult nu mai avem.
BB misca la greu, asta ca tot ma plangeam acum vreo luna ca e cam lenes. Are putine ore de pauza, atunci banuiesc ca doarme, dar in rest...imi da picioare in fund, se intoarce....acum cat mai are loc.
De dormit si eu dorm mai mult pe stanga, dar asta e din obisnuinta. In prima sarcina am aflat ca e bine pe partea asta si tare m-am bucurat.
Elena ma bucur ca bebeii sunt ok, sanatosi si jucausi.
Pogos eu m-am facut cu putin diclofenac si fastum in sarcina, am ramas blocata de gat, dr. de fam. mi-a recomandat, a zis ca e ok daca nu abuzez si nu e pe termen lung.
Dya08 eu de luna trecuta trebuie sa fac lunar urina si hemoleucograma. In prima sarcina am facut de 3x analizele, in fiecare trim.
Lucialu am vazut si eu la stiri ieri...groaznic ce se intampla la noi in tara. sa ajungi sa-ti vinzi propriul copil pt. organe. Nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Adriana ma bucur ca esti mai bine, vad ca-ti prieteste acasa. Inca putin si intri in prenatal.
Siacob sper sa nu fie nimic grav. Imi pare rau ca nu ai gasit programare la dr. astia. mai incearca...poate ai noroc si renunta cineva.
Pooh sa foloseasca bb cu placere leaganul. si eu ieri am luat 3 body, unul de la esca cu textul "mama mea e cea mai frumoasa".
danielle al meu bb misca enorm cand pune sotul mana pe burtica, parca vine si se aduna in palma lui, asa simte, ca e exact unde pune el mana. De era fetit, era de inteles...dar e baiat si tot trage la tata, caci mana mea nu prea are asemenea efect.
Miha incearca sa nu o mai cari in brate. mai bine in carucior, trebuie sa o dezveti din timp...caci mai incolo nu o vei mai putea lua. si nu e bine nici pt. burtica sa depui asa efort.

o zi buna sa aveti, fug si eu la treaba casnica, caci cea de la birou am rezolvat-o pana acum.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

So...am cautat niste poze pe net...balansoarul/leaganul e ceva asemanator....doar ca e un vernil pastelat,fara desene.....http://gimg.dt00.net/goods/1631/163100/91401big.jpg sper sa se vada imaginea...Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

mihaStroescu, intre copiii mei e o diferenta de 1 an si 10 luni. In cazul nostru nu a fost o idee buna sa o dam pe Maria la gradinita in toamna anului in care s-a nascut Stefan. Am retras-o dupa doua luni. Si acum imi pare rau ca am decis atunci sa o inscriu. A fsot foarte afectata de nasterea lui Stefan, iar faptul c aam "trimis-o de acasa" a fost cireasa de pe tort. In toamna urmatoare nu au mai fost probleme si s-a acomodat f. repede.

Siacob, sper sa nu fie in final nici o problema. Ai vazut ca multe fete s-au speriat initial, apoi au aflat ca de fapt nu sunt motive de ingrijorare .

Pupici tutturor! Ma bucur ca in rest aveti numai vesti bune.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

siacob-poate n-a putut masura bine dr....unii copii nu
au capul mare ,asa e si fiul meu,s-a nascut cu fontanela de 1cm jum,
asta a fost si motivatia la raspunsul meu negativ
la intrebarea medicului meu daca mai
iau vitamine.am zis nu,tocmai din cauza ca contin calciu care in
asemenea cazuri nu e tocmai indicata.din cauza fontanelei mici
care ulterior s-a sudat repede(la 9 luni era puntificata iar la un an
inchisa) n-am avut voie sa administrez copilului calciu pe toata perioada
de un an jumate.am avut ceva probleme,dar
acum se dezvolta normal ca si orice copil de varsta lui.

este vb cumva de BDP sau BPD?ma refer la masuratoarea cu pricina.si la noi
este mai mica decit celelalte masuratori,dar nu mi-a zis dr ca ar fi ceva
problema.oare daca te ai interna citeva zile in spit. cu siguranta ar putea fi
urmarita evolutia de medici buni,ca sa nu stai saptamini intregi cu spaima in tine,nu?
ai verificat-comparat masuratorile la care avem acces pe net de pe prima pag?
va doresc sanatate-sa ne tii la curent!

salut fetele-vacanta placuta mQQm!
-elenada-ai ales nume f frumoase pt copilasi!sa-ti traiasca!
-pooh-ai fost f bine informata de moni.
-adrianafedorca-cafea mmmm,am primit si eu cod verde pt usturoi si cite
un pic de dulce de la beboi.a ramas doar ceapa pe care o ador...
-giova-cunosc acele suturi
bine ai venit criss!sarcina usoara,fara dureri de spate!
-emabucuresti-avem aceeasi DPN!nici eu nu scap de tuseuri,e drept ca
pina acum am fost doar la 3 echo si tuseu si sper ca urmatoarea va fi ultima.dr meu nu vede
de ce ar fi o problema procedura,pe cind alti medici evita pe tot parcursul sarcinii.ultimul tuseu a fost groaznic,imi testa uterul pt evaluarea riscului de nastere prematura..deci ce pot sa zic...e mai comod fara,dar macar stau linistita ca totul e ok.
-nix-sanatate!
claraj-si eu dorm mai bine pe partea dr.probabil e presiune pe inima.
-felicitari fetelor cu kg putine.eu sint de partea cealalta a balantei.pina acum am pus 9kg pe mine.e mult pt mine simt greutatea,dar asta e,n-am sa ma abtin de la mancat.ma balenizez usor si sigur!salvati balenele
va pup

bibuga +21 [baiat]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaStroescu

Buna Gravidutzelor!!!

Ma bucur ca suneti bine si aveti comori "miscatoare".. si mie imi place la nebunie cand o simt jucandu-se in burtica. Deocamdata tati inca n-a simtit-o...si parca imi pare mie mai rau decat lui.
Am o intrebare pentru voi: vi se pare ok s-o dau pe bebelina cea mare la cresa in septembrie? Asa cateva ore pe zi ca sa-mi fie si mie un pic mai usor cu cealalta? Oare nu traumatizez si asa copilul cu venirea unei surioare in viata ei, daca o mai si duc de acasa...As vrea s-o inscriu la o cresa de stat unde nu se plateste asa mult ca la particulara ca altfel nu s-ar merita daca tot stau acasa. Va avea in septembrie aproape 2 ani.
Va multumesc!
Cele care aveti ca mine bebe, cum va descurcati cu caratul acum cu burta, ca pe mine ma omoara durerea de burta si spate cand o ridic, iar cand eram insarcinata cu ea, nici o sticla de 2l nu caram

Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare si mai ales frumoase!

Mamica mandra de Eliana 17 luni si 19+

eu as zice sa nu o trimiti la gradi mai ales acum cand vine bebe 2,s-ar simti marginalizata si nu ar fi prea fericita,eu zic sa te tii tare si sa le faci fata la amandoua,desi va fi foarte greu,parca ma si vad cu cearcane pana in barba :((( trebe sa rezistam.
eu evit sa o i-au in brate pe Ebonee,dar cand nu se mai poate o pun pe o parte asa si e ok,nu ma prea doare toate cele.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput