Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 18
gigelica20 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui inapreda![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI FLORINELA!!!!!!!!! sper ca n-am intrat prea tirziu dar am fost si eu la medic de dimi' tare si nu am avut timp mai repede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** FELICITARI CIRESICA ! FELICITARI MITITICA!! ![]() Gina 36+Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina! bebe Ian AlexandruPoze AMR |
Ce ai facut la doctor? Ce a zis? Povesteste-ne

Gigelica
+36
Victor-Andrei
inapreda spune:
Multumesc tuturor fetelor care au incercat sa ma lamureasca/linisteasca in "problema" mea legata de cezariana.

AM fost la medic de dimineata si tot in ceata sint. 

Oricit de mult mi-as dori o nastere naturala, fie ea si cu epidurala, mi-e tare frica, mai ales ca bebe are deja 3, 900 kg, in conditiile in care eu abia miine inchei saptamina 37 si intru in 38. In rest, dr.-ul a spus ca totul e ok, fara sa intre in detalii. Am facut si testul non stress la bebe si e in regula. Mai tre' sa merg peste o saptamina, desi ramine valabila mentiunea cu " se poate intimpla oricind".
Sper sa fie cu mai putin stres decit precedenta ![]()
Am auzit din mai multe surse ca s-ar practica o procedura care mie mi s-a parut cel putin...dubioasa: dintr-o oarecare comoditate dar si din motive de logistica, in apropiere de DPN, dr.-ul administreaza pacientei (FARA STIREA EI!!!) oxitocina (sau alta substanta cu aceleasi proprietati si efecte)pentru a induce nasterea intr-un moment "FAVORABIL". 

VOI ATI AUZIT DE ASA CEVA????
Tare ma tem akum sa nu fiu in aceasta situatie.
Gina
36+
Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina!
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui iulia83 buna burtici! am intrat sa va rog daca se poate sa ne votati si pe noi, suntem in concurs aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27545 sau la semnatura. va urez nastere usoara, copilasi sanatosi, papaciosi si necolicosi. VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!! The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena ![]() Cand eram mica, mica cat o furnica... Dau petrecere Ma vezi live aici Acuma sunt mare Uite asa am venit pe lume ![]() |
Gata, am votat!!!
Gigelica
+36
Victor-Andrei
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Multumesc tuturor fetelor care au incercat sa ma lamureasca/linisteasca in "problema" mea legata de cezariana. ![]() ![]() AM fost la medic de dimineata si tot in ceata sint. ![]() ![]() ![]() Oricit de mult mi-as dori o nastere naturala, fie ea si cu epidurala, mi-e tare frica, mai ales ca bebe are deja 3, 900 kg, in conditiile in care eu abia miine inchei saptamina 37 si intru in 38. In rest, dr.-ul a spus ca totul e ok, fara sa intre in detalii. Am facut si testul non stress la bebe si e in regula. Mai tre' sa merg peste o saptamina, desi ramine valabila mentiunea cu " se poate intimpla oricind". ![]() Sper sa fie cu mai putin stres decit precedenta *** Am auzit din mai multe surse ca s-ar practica o procedura care mie mi s-a parut cel putin...dubioasa: dintr-o oarecare comoditate dar si din motive de logistica, in apropiere de DPN, dr.-ul administreaza pacientei (FARA STIREA EI!!!) oxitocina (sau alta substanta cu aceleasi proprietati si efecte)pentru a induce nasterea intr-un moment "FAVORABIL". ![]() ![]() VOI ATI AUZIT DE ASA CEVA???? Tare ma tem akum sa nu fiu in aceasta situatie. Gina 36+Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina! bebe Ian AlexandruPoze AMR |
Felicitari pt grasunel..are ceva kg
Intra adevar sunt cazuri cand se administreaza ocitocina, dar nu fara stirea mamei.La Mures se aplica la mamele care au depasit termenuil sau pt cele cu cezariana la care nu s-a dec lansat travaliul pt a nu se face la rece.
Nu cred ca iti poate administra fara sa stii.Din cate stiu eu se administreaza in perfuzie
39+

iulia83 spune:
multumim celor care ne-au votat. 
daca aveti nevoie de voturi sau orice altceva, ma gasiti pe forum la clubul scutecelor, mladite si mugurasi 2008
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui inapreda AM fost la medic de dimineata si tot in ceata sint. ![]() ![]() ![]() Oricit de mult mi-as dori o nastere naturala, fie ea si cu epidurala, mi-e tare frica, mai ales ca bebe are deja 3, 900 kg, in conditiile in care eu abia miine inchei saptamina 37 si intru in 38. In rest, dr.-ul a spus ca totul e ok, fara sa intre in detalii. Am facut si testul non stress la bebe si e in regula. Mai tre' sa merg peste o saptamina, desi ramine valabila mentiunea cu " se poate intimpla oricind". ![]() Sper sa fie cu mai putin stres decit precedenta *** Am auzit din mai multe surse ca s-ar practica o procedura care mie mi s-a parut cel putin...dubioasa: dintr-o oarecare comoditate dar si din motive de logistica, in apropiere de DPN, dr.-ul administreaza pacientei (FARA STIREA EI!!!) oxitocina (sau alta substanta cu aceleasi proprietati si efecte)pentru a induce nasterea intr-un moment "FAVORABIL". ![]() ![]() VOI ATI AUZIT DE ASA CEVA???? Tare ma tem akum sa nu fiu in aceasta situatie. Gina 36+Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina! bebe Ian AlexandruPoze AMR |
Gina, stiai ca aceasta greutate este ...estimativa, ca exista o eroare de +/- 300 gr??? Adica Poate fi mai "usurel", dar poate depasi cu brio 4 kg
Nu am auzit de nimeni care sa fi patit chestia cu injectarea "pe ascuns", dar e adevarat ca doctorii o practica si o prefera pentru ca nu mai au parte de ...neprevazut. Dar sigur anunta si pe mamica.
Cel putin mie mi-a zis ca o va face daca ajungem in sapt 39...ca sa fim linistiti.
Dar azi ma duc si eu la dr si cred ca o sa optez pentru cezariana. Caci am mai zis: e cu capul in stomacul meu, la inceput de sapt 36 avea deja 3,250kg...deci o sa fie marisor ca si bebeliciul tau, pentru ca e o "sarcina pretioasa" obtinuta prin FIV...pentru ca nu vreau sa risc cu nimic starea lui de bine.
Sa imi tineti pumnii pentru azi, la dr!
Gigelica
+36
Victor-Andrei
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui inapreda Simonamami, am avut aceeasi problema cu tine luni intregi; numele era un subiect spinos (chiar motiv de cearta!), apoi s-a transformat in subiect tabu; mie nu-mi placea NICI UN nume propus de sot si vice-versa; pina la urma, am facut un compromis amindoi, am ales fiecare cite unul dar nu din categoria FAVORITE Eu nu sint...impacat cu alegerea facuta nici pina azi dar...important e sa vfie bebe sanatos. ![]() *** CATIV mie imi place mult REBECA dar tre' sa vezi care din cele 2 merge mai bine cu numele de familie si cum o vezi tu pe fetita peste ani: mai mult o Iulia sau mai mult o Rebeca? Gina 36+Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina! bebe Ian AlexandruPoze AMR |
offf, ma streseaza rau subiectul numelui. Pentru fetita ne e clar, insa sunt convinsa ca am baiat
Imi vine sa plang cand ma gandesc. Pentru cateva saptamani am fost chiar de acord, si asa ma obisnuisem cu David, si-mi era asa de drag... si pe urma surpriza, nu vrea sa mai auda de David, iar mie nu-mi place NIMIC din ce vrea el, si... reciproca e fix valabila. In plus, pentru ca si Eric are 2 nume, vrem si bebe2 sa aiba tot doua, dar noi nu ne intelegem nici la primul!

Tot week-endu-ul am fost botoasa din cauza asta. Ieri seara mi-a facut o lista de 28 de nume care ii plac. NU-MI PLACE NICI UNUL. Le-am taiat frumos pe toate. Caius, Hector, Sever, Sterian, Timon, come on! Nu zic neaparat ca sunt urate, dar nu se potrivesc de nici o culoare nu numele de familie, ar fi o discrepanta totala cu Eric, si NU IMI PLAC! Imi vine sa plang si acum, cand imi aduc aminte.
Pe bune o sa ajung cu contractii la spital si printre ele o sa tipam unul la altul din cauza asta. Nu-mi vine sa cred ce sursa de stres am pe ultima suta de metri...
Apropo fetele, maine avem programare la doctor + eco. De poimaine intram in 38 de saptamani. Doamne ce putin a ramas....
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
floryela spune:
buna ! n-am mai intrat de mult pe forum pentru ca am fost foarte ocupata cu bebe care a aparut pe 23 februarie. se numeste teodor contantin si a avut la nastere 2,900 kg. sper sa ma descurc din ce in ce mai bine cu bebelusul, la inceput am fost foarte stresata. numai bine si multa sanatate viitoarelor si actualelor mamici !
38+
gigelica20 spune:
SimonaMami stii ce se spune despre nume?
Ca bebe e cel care isi alege numele
. Deci nu e vina ta ca tie nu iti plac ideile lu' tati, de fapt bebe nu e de acord cu aceste nume...
Si sincera sa fiu esti putin norocoasa ca a ales totusi niste nume...normale. La mine initial tati alesese sa ii spuna baietelului nostru... Banel
. Si au mai fost suficiente variante tembele, pana sa cadem de acord cu Victor-Andrei. Andrei e numele ales de el, Victor de mine. Si cred ca lui bebe ii plac pentru ca...asta simt.
Fa o lista cu numele care iti plac tie, una cu cele care ii plac lui. Tu alegi un nume de pe lista lui si el unul de pe lista ta. Si gata, compromis de ambele parti!
Gigelica
+36
Victor-Andrei
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Bine v-am gasit!!! ![]() Mititica si Ciresica felicitari,refacere usoara, bb sanatosi si papaciosi.Asteptam poze Florinela si IliesClara sa fie totul bine,nastere usoara.Monica asteptam vesti, speram sa fie totul bine si tati sa vina acasa.Fii tare mami si multumim pt tot: site, sfaturi esti un exemplu. si pt Luana.Simina sa creasca mare mazarica.deja cumperi haineFloric nu te mai stresa.Laptele tau e bun, mai ai putina rabdare. Mamicilor sa va traiasca minunile.Sunt niste scumpi toti, imi vine sa ii mananc. Imi dau lacrimile. Rivali stai linistita ca nu e dureros.E ca un EKG, care masoara bataile inimioarei, tonusul bazal si contractiile.La fiecare miscare a lui bb tre sa apesi un buton. ![]() Adee ce nora am...activa nu gluma ![]() Noi 2 in 1 raportam o zi si o noapte nasoala, da bb tot nu vrea sa iasa.Nu stiu de ce am impresia ca depasim 40 e saptamani ...ce sa ma fac cu copilul asta?? Face ce vrea el de pe acuma...![]() LA TOATA LUMEA 39+ ![]() |

Florinela

AYLA SI ALEX

5+Mariana

FELICITARI CIRESICA ! FELICITARI MITITICA!!
Eu nu sint...impacat cu alegerea facuta nici pina azi dar...important e sa vfie bebe sanatos.