Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
Vad ca se agita lumile pe-aci, nicmeni n-a pus inca de cafea, ce mai, e brambureala
Asa ca va invit la o arabica
cu un norisor de lapte si cu zahar nerafinat, of cors ![]()
Ayla, ne gindim cu drag la voi si tinem pumnii sa iasa bine examenele de sanatate si sa vina tati acasa mai repede!
Maria Teodora (ce nume superb!!!) bine ai venit, ghiocel de primavara! Sa fii cuminte, frumoasa, dragastoasa si papacioasa! Mititica, felicitari
si asteptam poze!!!
Florinela, mai punem niste agitate, sa te revedem repede cu puiu in brate!! 

Raaluca, super sint hainutele pictate!!
Fille du Sud
38 cu
Dragonbella
J- 11
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Raaluca, tu ce faci, ai ceva simptome de apropiere a nasterii sau nimicuta? Am vazut ca avem amindoua acelasi UM si fetite, asa ca o sa fiu cu okii pe tine, ai DPN inaintea mea ![]()
Fille du Sud
38 cu
Dragonbella
J- 11
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
Ayla21, iti tinem pumnii pentru tati Alex sa iasa totul ok si sa revina curand acasa, alaturi de tine si de Luana si Clau!
pentru Alex
pentru Alya21 
NOI suntem alaturi de voi si va incurajam :

Asteptam vesti bune!!!
pentru mami Ayla,
pentru bebe Luana,
pentru Clau!!!
Gigelica
+36
Victor-Andrei
joanna27 spune:
Bine v-am gasit!!!
Mititica si Ciresica felicitari,refacere usoara, bb sanatosi si papaciosi.Asteptam poze ![]()
Florinela si IliesClara
sa fie totul bine,nastere usoara.
Monica asteptam vesti, speram sa fie totul bine si tati sa vina acasa.Fii tare mami si multumim pt tot: site, sfaturi esti un exemplu.
si pt Luana.
Simina
sa creasca mare mazarica.deja cumperi haine![]()
Floric nu te mai stresa.Laptele tau e bun, mai ai putina rabdare.
Mamicilor sa va traiasca minunile.Sunt niste scumpi toti, imi vine sa ii mananc. Imi dau lacrimile.
Rivali stai linistita ca nu e dureros.E ca un EKG, care masoara bataile inimioarei, tonusul bazal si contractiile.La fiecare miscare a lui bb tre sa apesi un buton.
Adee ce nora am...activa nu gluma
Noi 2 in 1 raportam o zi si o noapte nasoala, da bb tot nu vrea sa iasa.Nu stiu de ce am impresia ca depasim 40 e saptamani
...ce sa ma fac cu copilul asta?? Face ce vrea el de pe acuma...
LA TOATA LUMEA
39+

joanna27 spune:
Ce enervant e forumul asta cateodata.Cand da eroare cand pune cate 2 raspunsuri.
Ps Am visat-o pe Maya cat am dormit azi noapte.Sper sa fie bine ca eu am visat numai prostii.
LA TOATA LUMEA
39+

inapreda spune:

HAI FLORINELA!!!!!!!!!
sper ca n-am intrat prea tirziu dar am fost si eu la medic de dimi' tare si nu am avut timp mai repede

FELICITARI CIRESICA ! FELICITARI MITITICA!! 
Gina
36+
Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina!
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
iulia83 spune:
buna burtici! am intrat sa va rog daca se poate sa ne votati si pe noi, suntem in concurs aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27545 sau la semnatura.
va urez nastere usoara, copilasi sanatosi, papaciosi si necolicosi.
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
inapreda spune:
Simonamami, am avut aceeasi problema cu tine luni intregi; numele era un subiect spinos (chiar motiv de cearta!), apoi s-a transformat in subiect tabu; mie nu-mi placea NICI UN nume propus de sot si vice-versa; pina la urma, am facut un compromis amindoi, am ales fiecare cite unul dar nu din categoria FAVORITE
Eu nu sint...impacat cu alegerea facuta nici pina azi dar...important e sa vfie bebe sanatos. 
CATIV mie imi place mult REBECA dar tre' sa vezi care din cele 2 merge mai bine cu numele de familie si cum o vezi tu pe fetita peste ani: mai mult o Iulia sau mai mult o Rebeca?
Gina
36+
Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina!
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
Nikoleta20 spune:
sal'tare fetele...
intru si eu repede ca doarme strumful si as vrea sa apuc sa pap si sa fac putina ordine inainte sa faca ochisori,pt ca apoi sa iesim la plimbare ca e un soareeee
.
as pune si eu nisrte agitate pt Florinela,daca ar functiona forumul si as reusi,asa ca in consecinta,am sa ii urez prin cuvintele sa se refaca rapid si sa fie bb sanatos si papacios...si cuminte
.
ayla,si eu si familia mea ne rugam pt voi,inca de la inceput,de cand ai nascut,mama e la curent cu evolutia printesei,s-a atasat f mult de tine si de familia ta,tinand cont ca si ea a trecut prin ceva asemanator,si zilnic ma intreaba de starea iubitei noastre Luana si de starea ta psihica...i-am spus mereu ca esti tare,o invingatoare,la fel ca si printesa cea mica,te felicita!iar lui Alex transmite-i ca il asteptam pe forum cu sfaturi pt proaspetele mamici,sa ne mai arate poze cu botosei,ca ne-a scos odata din incurcatura cand nu stiam cum aratau botoseii...rusinica sa ne fie...ne da sfaturi pt mamici un tatic...si ce sfaturi...mai avea putin si ne invata si cum sa tinem bble corect la san...bv lui...asa k tati ALex...hai pe forum ca avem nevoie de ajutor...
.
ps:daca vrei,te rugam pune sipoze cu clau unde sa ii vedem ochisorii ca eu nu am vazut decat una singura in care este in masinuta aceea...poate sunt mai multre si nu am vazut eu
ma mai uit odata sa ma asigur.
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/