Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 16
Raaluca spune:
CATIV, mie imi plac amandoua. Poti sa le pastrezi pe amandoua daca vrei.
Daca ar fi sa aleg as opta pentru Iulia. Asa cum spunea si SIMONAMAMI, depinde la ce te gandesti cand alegi (de ex sa fie usor de pronuntat intr-o alta limba straina, sa fie nume de sfant, etc...)
Mie Iulia mi se pare foarte feminin,bland si dulce (poate pentru ca are multe vocale)
Orice ai alege nu ai ce sa gresesti!

38+
Lena
cativ13 spune:
Multumesc pt pareri! Sa zicem ca as mai avea timp sa ma gandesc pana pe 2 aprilie, teoretic...Dar daca fetita mea va vrea sa iasa mai repede si ne prinde nepregatiti? Il si vad pe sotul meu ca declara vreo ,,Ghiocica" la primarie
In legatura cu monitorizarea, e asa cum a spus denismada, numai ca eu nu am stat mai mult de 5 min pe spate si 5 pe stanga. Au inregistrat cateva miscari, bataile inimii, mi-au dat o foaie cu niste indici din care nu am inteles nimic dar mi-a spus foarte amabila doctorita ca ,,e totul in regula cu bebe". Mi-a fost suficient. Sa auzim de bine!
37+
doranna spune:
buna!
vin din nou sa va cer un sfat.
noi inca n-am luat cadita de baie; citesc, ma documentez, studiez piata si.. nu stiu ce sa fac. ati vazut si voi ca sunt nenumarati producatori, dar la majoritatea caditelor principiul de baza este acelasi: o cadita, pusa pe un suport, plus salteluta de infasat. diferenta de pret (aprox. 1 mil) o dau, de regula, furtunul de scurgere a apei, forma anatomica si numarul de etajere.
marea mea nelamurire este legata de forma anatomica. la targ, un comerciant i-a spus sotului meu ca in primele luni ar trebui sa fie cadita dreapta si mai incolo ar trebui sa luam cu forma anatomica. in schimb, o prietena, proaspata mamica, m-a sfatuit sa iau neaparat cu forma anat.
voi de care ati luat?
nu v-as cere sfatul daca nu mi s-ar parea corect argumentul domnului de la targ, cum ca spatele (coloana) copilului tb sa stea drept in primele luni...
Dorana
37+ 
doranna spune:
![]()
![]()
ma inscriu si eu in clubul celor care nu au gasit inca numele pentru bebelina ![]()
![]()
![]()
o perioada am fost convinsi ca o sa-i spunem MIRUNA, pana mi-a intrat mie in cap ca acesta este un nume care nu s-ar potrivi unei fete inalte
, si cum eu am 1,80, iar sotul meu 1, 82... e clar ca fata noastra n-are cum sa fie prea mica ![]()
![]()
![]()
SUNT RAZNA??? ![]()
![]()
![]()
nu stiu de ce, dar toate Mirunele pe care le-am intalnit sunt micute, slabute...
Dorana
37+ 
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna o perioada am fost convinsi ca o sa-i spunem MIRUNA, pana mi-a intrat mie in cap ca acesta este un nume care nu s-ar potrivi unei fete inalte SUNT RAZNA??? nu stiu de ce, dar toate Mirunele pe care le-am intalnit sunt micute, slabute... Dorana 37+ ![]() |
Clar, fiecare are piticutii ei/ lui pe creier cand vine vorba de nume!
Asa, ca fapt divers, am doua prietene Miruna (singurele Mirune pe care le cunosc), si amandoua sunt inalteeee, in timp ce eu sunt o piticanie de 1.62 :)
Mami drag, voua trebuie sa va placa tare numele, si nu va faceti griji de inaltime, decat daca numele ales este ... Mititica :)
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
rivali spune:
daca te mai linisteste , singura Miruna pe care o cunosc nu este deloc mititica,are aprox 1,80
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
38+
cativ13 spune:
Noi am luat cadita cu forma anatomica, sfatuiti de cumnata mea care are o fetita de 1 an si jumatate. De fapt, majoritatea achizitiilor le-am facut tinand cond de sfaturile ei si sunt convinsa ca nu vom regreta. Miruna am vrut si noi la inceput sa ne numim fetita -preferinta sotului- dar, cu timpul, ni s-a parut ca nu s-ar potrivi cu numele de familie. Intrebarea pe care o auzim cel mai des de la cunoscutii nostri este: ,,Saptamana asta cum o cheama?", asa de des ne-am hotarat si ne-am razgandit asupra numelui
Acum, sanatoasa sa fie, ca nume s-or gasi
37+
gigelica20 spune:
Buna dimineata tuturor...cam pe la pranz
!
Suntem tot in echipa de 2 in 1, adica un kinder cu surprize...si ma simt chiar bine.
Azi ma duc la doctor sa vedem ce e de facut, dupa ultima echo.
Va doresc o saptamana frumoasa, cu multi "ghiocei"
.
Pupici.

Florinela

Gigelica
+36
Victor-Andrei