Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

FLORINELA79, suntem pe baricade!

AYLA, sa fie BINE!!!
Nu stiu de unde ai atata energie sa mai scrii si pentru celelalte fete care au probleme cu alaptatul. Ai povestit foarte frumos si pe-ntelesul tuturor cum e cu laptele matern. FELICITARI!
Asteptam vesti despre tine si speram ca Alex sa vina cat mai curand acasa alaturi de minunata lui familie!

CIRESICA, FELICITARI pentru !
Refacere rapida, mult laptic si bebeic sanatos.

GIGELICA, pe unde ai disparut?

SIMINA, mi-e asa drag de tine cand vad la semnatura burtica de gravi si cifra alaturi
Parca tu iti doreai haine haioase de gravdituza ...
Daca nu gasesti, poti sa-ti confectionezi si tu cumparand niste bluze sau rochite pe care sa le pictezi ulterior cu vopsele textile (daca ai chef si rabdare). Nu-ti trebuie cine stie ce talent. Gasesti sabloane pe net si toate ustensilele necesare in zona Hanul cu tei (culoarul intre str. lipscani si blanari, in vechiul centru al Bucurestiului) Asta daca ai timp ...
Uite aici ce a iesit din mana unei mamici pentru baieteii ei
http://andreea-rayan-badran.blogspot.com/2009/03/latest-hobby.html

O zi frumoasa tuturor,

38+Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Simina, vezi ca am vazut in pliantul de la Cora o bluzita cu "bebe", si mai erau vreo 2 modele, dar oferta expira maine. Eventual cauta pe site-ul lor sa vezi daca iti plac si merita sa te duci pana la magazin.

ada 37s+7z Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani +.
AMR 2 zile (18 martie = 38s+2z)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Felicitari mititica!!!

Bine ai venit pe lume Teodora Maria!

Sa fiti satatose si sa aveti parte de multe bucurii!

Cativ, e super poezia

Manu 36+ Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Am uitat sa schimb semnatura!

Am si eu o intrebare. A facut cineva monitorizare? In ce consta? Cat dureaza? Maine dimineata trebuie sa merg la spital sa fac o monitorizare si as vrea sa stiu la ce sa ma astept

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Felicitari mititica !!! Bine ai venit pe lume Maria Teodora!
Sa fiti satatoase si sa aveti parte de multe muuuulte muuuuuulte bucurii!

Simona 36+, cu ? Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Felicitari noilor mamici! Nici eu nu ma pot hotari in privinta numelui...imi plac atatea...Deocamdata, preferatul meu e Iulia iar pe locul secund, Rebeca. Sa imi spuneti care va place mai mult37+

Mergi la inceput

Vad ca nu sunt singura care nu are nume pentru bebe.

Nu reusim sa ne hotaram. Problema este ca maine este posibil sa-mi faca cezariana , in functie de ce mai apare la ecografia de diseara si analizele de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali
Am si eu o intrebare. A facut cineva monitorizare? In ce consta? Cat dureaza? Maine dimineata trebuie sa merg la spital sa fac o monitorizare si as vrea sa stiu la ce sa ma astept

Stai linistita, e... ca la un EKG. Iti pune 2 "receptori" pe burtica si iti dau un buton pe care sa apesi cand simti miscarile bebelului. Se monitorizeaza bataile cordului fetal, miscarile fetale si contractiile tale (eventual). Ma rog, in functie de ce se urmareste. Dureza cam 15-20 min. Daca nu s-au lamurit, pot sa mai inregistreze pana la 40-60min, evaluand periodic. Presupun ca la tine vor sa vada daca bebelul se sinkiseshte de anticorpii tai. Succes! Tinem pumnii ca totul sa fie in regula.

Felicitari, Mititica!

Bine ai venit, Maria Teodora!

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Felicitari noilor mamici!

Nici eu nu ma pot hotari in privinta numelui...imi plac atatea...Deocamdata, preferatul meu e Iulia iar pe locul secund, Rebeca. Sa imi spuneti care va place mai mult

37+

Rebeca imi place la nebunie!
Problema la noi (una dintre ele! ) e ca eu tin NEAPARAT ca numele piciului sa fie usor pronuntat in engleza si franceza, in timp ce sotul meu nu vrea nume... sofisticate... dar este pasionat de numele vechi latine, care mie insa nu-mi merg la suflet deloc... offfffff si cand ma gandesc ca mai avem putin pana la momentul decisiv, cred ca o sa ne certam pe holurile maternitatii, printre contractii...

Simona 36+, cu ? Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Multumesc denisamada!
Da este vorba despre anticorpii mei.

Mergi la inceput