Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 19
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 SimonaMami stii ce se spune despre nume? Ca bebe e cel care isi alege numele Si sincera sa fiu esti putin norocoasa ca a ales totusi niste nume...normale. La mine initial tati alesese sa ii spuna baietelului nostru... Banel . Si au mai fost suficiente variante tembele, pana sa cadem de acord cu Victor-Andrei. Andrei e numele ales de el, Victor de mine. Si cred ca lui bebe ii plac pentru ca...asta simt.Fa o lista cu numele care iti plac tie, una cu cele care ii plac lui. Tu alegi un nume de pe lista lui si el unul de pe lista ta. Si gata, compromis de ambele parti! Gigelica +36 Victor-Andrei |
Eh, aici e problema mare, pentru ca nu pot sa aleg nimic din lista lui, si sa imi imaginez ca o sa-l strig pe bebe asa toata viata! In plus, suna simplu sa zici alege tu unul de la mine, eu unul de la tine, si ... that's it! Tre' sa se mai si potriveasca astea doua intre ele, si in plus sa mearga bine si cu numele de familie...
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
novus spune:
Felicitari noilor mamici !!!!!!!!! Sa fiti sanatoase si bebitii la fel !!!!
FLORINELA,succes, daca nu ai nascut deja!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
joanna27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
Eh, aici e problema mare, pentru ca nu pot sa aleg nimic din lista lui, si sa imi imaginez ca o sa-l strig pe bebe asa toata viata! In plus, suna simplu sa zici alege tu unul de la mine, eu unul de la tine, si ... that's it! Tre' sa se mai si potriveasca astea doua intre ele, si in plus sa mearga bine si cu numele de familie... Simona 36+, cu ? Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
Simona stai linistita, nu esti singura.Nici noi nu avem nume si eu sunt chiar pe ultima suta.Cred ca o sa dau in balbaiala cand nasc si ma intreaba de nume.Poate o sa ii spun Darius Andrei, asta deocamdata e singurul comprois la care am ajuns.Nu pot sa zic ca sunt foarte incantata, da...decat sa ne mai certam
39+

gigelica20 spune:
E adevarat ca eu am avut doar o singura regula: vroiam un nume normal si un nume de sfant.
Iti doresc succes!
Gigelica
+36
Victor-Andrei
denisamada spune:
Doranna, noi am luat o caditza Onda Evolution, "anatomica", adik are si locul in care sta bebe ca un rege, cu strat "antiderapant", sa nu ne alunece bebelina, iar la capatul celalalt loc de stat in fundulet, pentru cand se face mai maricik. E destul de mare caditza. Kestia cu spatele drept, nu prea mi se pare ca se leaga... adik daca nu ai suportul ala, nu il lasi intins in caditza, il tii pe mana (cineva mi-a zis ca oricum il tii, kiar daca ai suport, dar eu sper sa nu fie asa
). Cam asa vad eu lucrurile... din cate m-am documentat. 
Maine avem si noi intalnire cu bebe, la echo. Speram sa merg si la gineco tot maine... dar nu e dr, asa ca recoltam streptococii si amanam consultul pentru sfarsitul saptamanii. Abia astept sa-mi vad maine veveritza. 

Denisa-Madalina
34+
cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani 
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floryela buna ! n-am mai intrat de mult pe forum pentru ca am fost foarte ocupata cu bebe care a aparut pe 23 februarie. se numeste teodor contantin si a avut la nastere 2,900 kg. sper sa ma descurc din ce in ce mai bine cu bebelusul, la inceput am fost foarte stresata. numai bine si multa sanatate viitoarelor si actualelor mamici ! 38+ |
felicitari pentru nastere si un BB cit mai cuminte si mincacila

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 11
Toulouse, la ville rose
Adee spune:
Kea, Joanna ma bucur ca va place burta mea jucausa![]()
Joanna cred ca nu le place la bebeii nostrii vremea si de aceea nu vor sa iasa![]()
Raportam si noi o noapte nasoalaaa rau de tot. Pe la 2 noaptea m-au apucat contractii, dureri de spate, m-am "deranjat"
la burta insa am adormit intre reprize si mi-au trecut toate. Acuma tot nu ma simt prea bine, insa nu mai am contractii si dureri de spate numai cate una, ratacita
39+
Ariana
poze
chatonel spune:
tufete, io ziceam ca merg la mareeeee, la soareeee, in plimbari sapt asta, da am contractii ( si dureri de spate),in fiecare zi... hmmm... voi ce ziceti? si e o vreme super!!!!
Fille du Sud
38 cu
Dragonbella
J- 11
Toulouse, la ville rose
cativ13 spune:
Din cate vad, maine e zi de eco pt mai multe fete...printre care si eu. ce dragut! venim maine seara cu vesti proaspete despre puisorii nostri, nu?
de-abia astept sa vad pe bebe

37+
denisamada spune:
A! Cativ, uitam sa iti spun, poate te intereseaza si pe tine: am reusit sa elucidez aspectul cu cardurile. Pana la urma, trebuia sa sun la Directia de munca... mi-a insirat o serie de banci cu care colaboreaza: BCR, ING, CEC si ce ma interesa pe mine, adik BRD si Transilvania.
Denisa-Madalina
34+
cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani 

. Si au mai fost suficiente variante tembele, pana sa cadem de acord cu Victor-Andrei. Andrei e numele ales de el, Victor de mine. Si cred ca lui bebe ii plac pentru ca...asta simt.