Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 20
shasa spune:
Mesaj de la FLORINELA:
A venit pe lume, VICTOR CRISTIAN, plangaret de 3,5kg., apgar 10...La ora 11:40. Eu momentan sunt binisor.
FELICITARI FLORINELA SI BINE AI VENIT PE LUME VICTOR CRISTIAN. SA FI SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR TAI NUMAI FERICIRE. IAR PT. MAMI REFACERE RAPIDA SI MULTI PUPICI
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 36+
chatonel spune:

Bine ai venit, Victor Cristian! Sa fii cel mai iubit!

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella
J- 11
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:

Felicitari, Florinela 

Bine ai venit bebe Victor Cristian!
Sa fii sanatos, cumintel si papacios!
Denisa-Madalina
34+
cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani 
rivali spune:
Felicitari Florinela! Refacere usoara!
Bine ai venit VICTOR CRISTIAN. Sa fi sanatos si papacios
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
38+
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa Mesaj de la FLORINELA: A venit pe lume, VICTOR CRISTIAN, plangaret de 3,5kg., apgar 10...La ora 11:40. Eu momentan sunt binisor. FELICITARI FLORINELA SI BINE AI VENIT PE LUME VICTOR CRISTIAN. SA FI SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR TAI NUMAI FERICIRE. IAR PT. MAMI REFACERE RAPIDA SI MULTI PUPICI Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 36+ |
Felicitari mami, refacere usoara, bine ai venit bb Victor-Cristian, sa cresti mare, sanatos si papacios.Sa fie intr-un ceas bun.
ADEE nu stiu ce nu ii place la fimiu ,cert e ca nu da semne de iesire.Ma tot pacaleste cu dureri si contractii si atat.
Chatonel eu zic sa stai pe acasa , asta daca nu vrei sa nasti in deplasare.
Sasha multu de vesti.
De Clara nu stie nimeni nimic, parca si ea avea cezariana azi, sau nu?
39+

Raaluca spune:
Bine ai venit
de FLORINELA !!!

Sa te faci mare si voinic si sa papi laptic!
Mami, sa te refaci repejor!
CHATONEL, eu am trecut DPN 21.03.2009 pentru ca la momentul la care am trimis datele pentru listuta asa era trecut pe buletinul ecografic. De fapt, DPN la mine este 29.03.2009. Asa am calculat si eu si medicul meu. La ecografia cu evaluare morfologica si biometrica + Doppler din saptamana 35 avem ca termen de nastere cronologic 29.03 si morfologic 06.04 ![]()
Desigur, ca la carte ar trebui sa fie 29.03.
Fetita mea este mai micuta cu 1 saptamana. Eu nu am nici un simptom de nastere deocamdata dar ma bucur ca am ajuns in saptamana 38 ca bebele sa fie considerat la termen. Colul meu este scurtat si sters de prin saptamana 32 si mi-a fost tare frica sa nu se intample mai devreme. Am stat la pat cu no-spa si supozitoare uscosin (cu scobutil)pentru ca medicul meu a fost plecat 2 saptamani din tara si mi-a fost tare frica sa nu se intample in lipsa lui. Stiu ca la voi se naste cu medicul de garda dar aici exista acest obicei al "atasamentului" de medicul care ti-a urmarit sarcina.
Tu cum esti? Semne ceva?
Eu sper sa ajungem cat mai aproape de saptamana 40 ...
Posibil sa culegem ghiocei cam in acelasi timp 
38
Lena
chatonel spune:
Raaluca, bine ca e ok acum, tin pumnii sa stea micuta cit mai mult la dospit 
Nu am idee daca un BB care se dezvolta mai incetinel are chef sa stea mai mult decit este "prevazut" la mami in marsupiu, in orice caz cei care sint dezvoltati in avans nu ies in avans
( dragoana mea se putea naste deja in cazul asta, da vad ca tot sta la caldurica si ma streseaza pe mine
).
Eu sint in pre-travaliu de vreo 10 zile, dar vad ca nu avanseaza mai mult... desi tare as vrea sa scap de burtoi 
Fille du Sud
38 cu
Dragonbella
J- 11
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
FLORNELA
VICTOR CRISTIAN
Recuperare rapida pentru mami si un bebe cumintel si mancacios!
Gigelica
+36
Victor-Andrei
gigelica20 spune:

Ma enerveaza dr!!!
M-au sunta de la clinica si mi-au zis sa nu mai vin la programarea de la 17.40 ci la 20.20...

Si parca retraiesc alte vizite: ea foarte obosita, fara prea mult chef pentru mine si...

Gigelica
+36
Victor-Andrei
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui joanna27 Chatonel eu zic sa stai pe acasa , asta daca nu vrei sa nasti in deplasare. 39+ ![]() |
Johanna, se poa sa ai dreptate

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 11
Toulouse, la ville rose