salutare
chatonel -
uite ca si azi sunt tot kinder cu surprize![]()
asa cum ti-am mai zis, daca marea nu e mai departe de 3 ore de mers cu mashina: distractie placuta! de ce nu? poate ii faci chef dragoancei de ieshit afara
adirys - bine ati venit acasa
ma bucur sa vad ca Andrada e bine
ciresica -
Felicitari!
denisa - hihihi s-ar putea chiar vineri![]()
mititica -
Felicitari
florinela -
felicitari!
am venit si eu de la eco, piticul nu a mai crescut cine stie ce, pana la urma e baiat cuminte si nu se face de 4kg, ca ma cam speriase. problema e ca, colul meu ma face cu nervii....cum se poate sa aiba 5cm???
pai in ritmul asta io cand nasc?eh, si problema mai mare e ca doctorul meu pleaca in week-end
, iar eu nu nasc fara el nici batuta! am stabilit sa ne vedem si vineri sa fim siguri ca nu ne face bb vreo surpriza, poate vedeti ca raman sa nasc chiar vineri![]()
sper ca nu se inchide capitolul in nasul meu
38+
poze
AMR 9 de zile 
Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Probabil unde stau toata ziua cu el in ochi nu imi dau seama daca a luat in greutate...si nici cantarul nu ma ajuta.Adica nu indica nici o crestere. De aceea imi fac griji. El suge si doarme, si de aceea ma gandesc daca nu era satul nu dormea ssau plangea sau avea si alte reactii. Dar daca el e linistit dupa fiecare masa ma gandesc ca e bine la burtica lui.
Am recurs la ceai pentru stimularea lactatiei, bors, chiar si bere. Lapte am de sunt <apretata> toata, stau cu prosop pe sani. Cat stau cu sutienul umplu un tampon in 5 min cand simt ca vine laptele.
Mai astept, poate vreau eu prea mult si repede deodata. Vineri mergem din nou la medicul de familie si vedem ce spune cantarul ei.
Felicitari Mititica. Vad ca Galatiul a dat ghioceii pe piata. Nu stiu Iuca daca a nascut, si ea tot din Galati este.
Va pup si va doresc multa sanatate si intelepciune.
ma pregatesc sa plec la eco. Tine-ti pumnii. Sper sa fie totul ok
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
38+